Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (299)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fetele cu pielea uscata, eu folosesc cu mare succes crema cu unt de shea 9 shea butter) ,care-i o minunatie, in afara de efectul mare de hidratare e si cicatrizant si emolient. eu il dau peste tot, mai putin pe fata.

Papanash, nu gasesti un link sa imi dai, sa vad si eu cum arata ambalajul, ca sa stiu dupa ce sa ma uit, pls? Merci mult de tot.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Adi, sa stii ca asa am tras-o eu prin februarie cu mainile. Si suspectez apa calda, ca a fost chiar inainte de concediul de iarna si am facut putina curatenie inainte de a pleca de acasa, am spalat cam mult si am stat destul de mult cu mainile in apa, dar deteregent nu am folosit mai mult decat de obicei, deci suspectez si apa ca ar usca pielea. Mie mainile mi-au revenit la normal tocmai pentru ca o saptamana dupa aceea am fost la socrii si nu am spalat aproape deloc, asa a avut pielea mea timp sa-si revina.
Ma gandesc si ca la voi vine toamna acum si poate e si aerul de vina. Si la mine apar episoadele astea cu predilectie toamna si primavara.
Dar sa stii ca Tudor nu a fost niciodata atat de rau cu pielea cum am fost eu pe maini. La el nu ajunge atat de uscata incat sa crape, dar faptul ca e uscata il face sa se scarpine si se zgarie singur.
Bine ca a trecut si la tine, ai grija, bea mai multa apa, poate esti mai deshidratata acum, cu Samburel la burtica.
fetele si Samburelul!

Yaia, da toamna-iarna am probleme. In rest sunt ok. Si incerc sa beau lichide multe, sunt ca o camila, beau apa la greu. Si cred ca si spalatul de mana m-a afectat, plus ca a scazut temperatura si am mai dat drumul la incalzire peste noapte.

Incet-incet isi revin mainile mele, dar e groaznic sa o trag asa in fiecare an...

Ma bucur ca Tudor e bine. Multumim de pupici, ii intoarcem inzecit

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Adi,Yaia si eu patesc asa cu mainile si picioarele(in special gambele) exact primavara si toamna!Dar ma exfoliez si ma dau cu crema hidratanta ,,la greu'',dar si aport hidric pe masura!
La Yaia e si crema Neutrogena,f buna dealtfel!
Eu folosesc una profesionala cumparata de la un salon de manichiura si e excelenta!MAC se numeste!

Teo, merci de pont. Neutrogena nu mi-a ajutat deloc. Doar Nivea asta a functionat, special pt piele ff uscata. E o cutie mai mica decat cele obisnuite si e mai concentrata si mai scumpa. Am incercat tot felul si asta a dat efectul dorit cel mai repede.

Am vazut pozele. Super iti sta, v-ati distrat fain si totul arata fff bine!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neata fetelor!

Azi dau de baut

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna seara fetelor ,va multumesc mult pt sustinere ,se pare ca nu mai este nici o sansa ,casatoria noasra se incheie aici ,
Maine vom depune actele pt divort ,am discutat toata saptamana si toate discutiile se incheiau tot la divort .Dumnezeu imi este martor ,am iincercat tot ce era omeneste posibil.

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

sa ma laud si eu un pic , noi muncim din greu la casuta , speram sa ne mutam anul asta pana vine frigul sa nu o mai trambalam pe Miru in fiecare dimineata , dar cum avem ajutor de nadejde cred ca ne mutam mai repede

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

greyeras
multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Maria FRUNTEA SUS!!!! Ce nu te omoara te face mai puternica! Ai grija de tine!!!!
Fetelor sariti sa o mobilizam

Si acum IO: cum sa-i dau siropurile lui Cris, iar nu vrea..... si moooooooooooooor. Mai sunt copilasi in situatia asta?? Cum va descurcati. Cu forta dupa ce-i dau isi face sila singur

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea, si noi am avut scandal cu Nurofenul, ca a facut azi noapte 39.2*. Nu a vrut sa il ia, a facut scandal la siringa. I-am explicat ca nu se simte bine, ca are febra, ca nu vreau sa ajungem la doctor si ca o rog frumos sa il ia. A zis "nu" de cateva ori. Pana l aurma i-am bagat siringa in gura, pe laterala, in obraz cum ar veni si i-am impins putin lichid. Nu a protestat ff tare, asa ca i l-am dat pe tot. Azi la amiaz nu a trebuit sa insist ca s-a conformat singura.

Eu, ca si Rox, iti recomand sa nu ii dai cu forta, De fapt, ai vazut si singura ca isi face sila...

Mult succes.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mai fetelor, nu merge cu distrasul atentiei simt ca mor. Avea 38 cu 5 acum vreo ora si am stat cu seringa langa el o gramada, i-am dat fardurile mele, dupa care e terminat, sticle in mana,... diverse...nu vrea neam sa deschida gura.apoi sunt nevoita sa aplic forta, de cred ca ma uraste....Ma termina incapatanarea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

pozici nunta Sibiu

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

esti frumoasa rau,ce le admir eu pe fetele astea care se iubesc si au grija de ele
p.s. ti-ai pus silicoane??!!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput