Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Fetelor, eu sunt ingrijorata doar din cauza ca imi este foarte rau si inca dau la rate...
Bebe a miscat, inca imi e rau....asa o sa ma tina pana la sfarsit???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Wow, fetelor, multumesc de (re)primire, nu ma asteptam sa ma bage prea multi in seama Hai s-o iau pe rand.

SYBILLE, ma doare sufletul cand te citesc, cred ca orice mama care E mama e sensibila la problemele altora, pentru ca nu stii niciodata cand se intoarce roata, Doamne fereste... Dar Vladi are perioade cand e mai bine si altele cand involueaza, sau cum? Si chiar nimeni nu v-a putut da un diagnostic? Am sa ma rog si eu sa fie bine, iar tie multa putere, copiii tai au nevoie de tine.

BOBITA, ce chestie, eu nu prea cred in vise, dar asta chiar ca e o coincidenta ciudata.

ANAXENA, Maria e o scumpa, felicitari pentru performanta!

CAMY, felicitari ca l-ai simtit pe bebe!!! Si felicitari ca ai trecut in trimestrul doi, acum a trecut perioada critica. Eu stiu ca sunt la care le e rau si pana la sfarsitul sarcinii, sa speram ca la tine nu va fi cazul, dar nu trebuie sa te nelinistesti pentru bebe din cauza asta, doar ca imi dau seama ca e o senzatie foarte nasoala.

CRISTINA, Luca avea mai mari plete, l-am tuns deja o data. Si de ras rade, dar de cate ori ii facem poza e foarte serios.

Multumim pentru aprecierile pentru Luca si pentru ca tot intreba Cristina daca nu zambeste niciodata, sa va arat si un filmulet de acum cateva saptamani, in care se distra de se prapadea de cuvantul "papuc":

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Cristina e mai bine piciorul, calc in el usor, multumesc.Iar cu gurita Clarei eu ma gandeam ca de la antibiotic poate fi ca tot i-am dat cu rosul ei in gat..
Camy daca raul tau inseamna ca bb isi face simtita prezenta...lasa sa-ti fie pana la sfarsit cu toate ca nu cred, la mine s-a oprit pe undeva pe la 16 s
GINI Clara se trezeste de vreo 4 ori pe noapte si plange de foame cred ca dupa ce o hranesc adoarme iar, asa ca nu esti singura
Cu olita...eu am luat-o de vreo luna dar nu am avut curaj sa o pun inca defapt sa o las in funduletzul gol ca ea imediat face pipi pe unde apuca cand se vede goala dar voi ma ambitionati
Capri off si Matei acum, mititelul...Sanatate multa

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc si eu pt toate cuvintele frumoase.

Oricat as vrea sa nu ma gandesc, perspectiva in care Vladi sa ramana cu comportamentul asta bebelicesc ma sperie f tare. Diagnostice nu se dau asa rapid, trebuie cam 2 ani de urmarire pt a vedea exact in ce directie o ia. Are dificultati de motricitate globala si fina plus un retard in achizitia limbajului. Insa nu pare sa fie un retard clasic in care copilul aduna informatia si apoi explodeaza. E ca si cum nu are acces la sensul cuvintelor, adica invata mecanic un grup de sunete iar apoi prin deductie pare ca pricepe ceea ce ii spui.Timpul va decide, insa in septembrie intra la gradinita si mi-e groaza. El nici acum la cresa nu e integrat, sta deoparte si ii e frica de copii. Cu adultii se simte in siguranta. De altfel eu imi zic ca al meu copil imperfect e perfect pt ca e al meu, insa imi doresc din tot sufletul sa fie fericit.

Nu pot sa zic ca involueaza, dar evolueaza asa de lent ... mie mi-e frica chiar si de momentul in care Anna o sa-l depaseasca in achizitii, cred ca o sa fie jale in sufletul meu atunci. Cu asta termin cu subiectul asta ...

Am vazut si filmuletele cu Maria si cu papuc :-))

Camy, felicitari pt bebe dansator !! sper sa nu-ti fie rau prea mult timp de acum incolo.

Dia, bine faci ca ai inceput sa-i dai sa pape asa. Pt ei e senzational sa descopere gustul cu propriile lor manutze.

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Camy Felicitari!si eu primele miscari le-am simtit la 13 saptamani...si credeam ca o sa scap de greturi,insa la mine au tinut inca mult si bine...aproape pana la nastere,dar alea serioase s-au oprit la 4 luni jumate.O prietena de-a mea a dat la ratze zilnic chiar si in ziua in care nascut o fetita sanatoasa de 4150.Ea era slaaabaaa.Nu stiu cum a putut sa nasca asa copil mare...natural...
Felicitari si bebeiilor plimbareti,dintzosi,mancaciosi
Multa sanatate celor bolnaviori...e greu,numai bolnavi sa nu fie ca restul trece.

Va pup,am programare la dentist mi-e fricaaaa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Moni Domneee e asa de scuuump!!! Am ras odata cu el!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multe lunitze sarbatoritilor de azi!

am vazut ca vorbeati de cafea. eu cand am fost insarcinata si cu unul si cu altul am mancat zatz de cafea, deci aveam o pofta de parca as fi mancat cine stie ce prajitura.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, stai linistita, Aida la 10 luni are 73 cm si cel mult 8.4 kg. Si doctorul n-a pomenit nimic de rahitism, nici sa ii maresc doza de vigantol. Oricum eu i-am dat ce am nimerit, ba vigantol care se da cate 2 picaturi, ba multi tabs care se da cate 5, ba alte picaturi de vit D care se dau cate 4 , e un mare amalgam. Si orucim de cele mai multe ori nu ma lasa sa ii picur in gura asa ca ii pun cat nimeresc, de cele mai multe ori mai mult pe langa . Eu nici nu ma stresez prea mult pe tema asta pt ca in alte tari nici nu se da asa ceva. Si oricum stam la soare in fiecare zi

Capri, imi pare tare rau pentru Matei. sa se faca bine repede-repede!

Mada de Irlanda, imi pare tare rau ca ne parasesti, iti vom simtii lipsa . Dar te inteleg, e decizia ta . Poate totusi ne mai dai din cand in cand de stire si mai pui si niste poze sa va vedem

Sibylle, imi pare bine ca ne-ai mai scris, dar imi pare tare rau de vestile proaste. Uuuf, chiar daca nu prea avem cum sa te ajutam concret, macar hai si descarca-te aici . Sper din tot sufletul sa inceapa cat mai repede Vladi sa evolueze si el normal.

Camy, felicitari pentru miscareata mica!

Noi inca nu am incercat olita, si nu prea stiu cum sa abordez subiectul . Cat despre sculat noaptea sa o pun pe olita, oricum ma scol si acum in fiecare naopte, pt ca se trezeste si pana nu bea un biberon cu lapte nu mai adoarme la loc. Si tot din cauza asta tre sa o si schimb noaptea ca sa nu dea pipi pe dinafara pana dimineata

Maine ne ducem la dentist sa vedem ce e cu gingia aia.
La capitolul dinti, Aida are 3 jos si unul sus (i-au iesit 2 jos, unul sus si apoi unul jos). E musai sa iasa 2 cate 2 sus-jos jos-sus? ca la ea vad ca nu e asa.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Gini Daria se mai foieste noapte in patut...eu o pun pe verticala si ea se taraste in celalalt capat al patului si ne mai avand loc unde sa se impinga incepe sa chitaie sau se intoarce pe orizontal si scoate piciorusele printre gratiile de la patut si iar incepe sa chitaie si ma trezesc de 3-4 ori pe noapte sa o indrept dar rareori se trezeste...sau daca se trezeste ma plimb cu ea un pic in brate ...adoarme si o pun la ea in patut

Camy_ pus eu pana sa miste bb dadeam la rate de 3 ori pe zi...dar cand a miscat bb tot nu am scapat de greturi...trebuia sa dau la rate cel putin o data pe zi...toata sarcina am baut doar apa minerala

chiar asa al cui este albumul cu singura photo?

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Didi lui Daria la 5 luni jumate dintisori de jos au spart gingia amandoi odata...iar cand a dat primul dintisor de sus la 2 saptamani ia spart gingia si al 2 lea de sus

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput