Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

flo, incearca sa ii gasesti niste chiloti cu personajele lui favorite. La carefour au cu winnie the pooh, cu tigrul, nu mai stiu cu ce. Si zi-i ca ce frumosi sunt si ca sa nu ii ude deloc!
La fii-mea asa a functionat, de dragul chilotilor a facut la olita, drept pt care m-am dus si am luat chiloti cu minie, cu flori si toate nebuniile. Acum si daca are pampers cere la oala. La noi intr-o saptamana de spalat pipi dupa jos (vezi ma anko ca nu a dura mult), a ales sa faca singura ca sa nu ude chilotii cu floricele, ca erau frumoosi si avea si ea "chioiti" ca mami si ca tati si face la veceu mic ca mami si ca tati.
Am vazut la lyada un capac de wc , pe la 1 mil e si cu scarita si ma gandeam sa ii iau unul ca sa fie in delir ca sta la vc si se urca singura.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Ce dea vesti!!!

Camy, felicitari!!! Ma bucur tare mult!!..

Atb, si Mihaita are tot 8200 grame la 9 luni!!! De vreo 2 luni nu s-a mai ingrasat decat catye 100 de grame pe luna... Dar, nu sta locului o clipa; umbla in 4 labute de vreo luna..M-a innebunit , a scotocit peste tot..

Dana, poate ar trebui sa mergeti la pediatru...Sa nu fie vreo micoza suprainfectata si sa trebuiasca si tratament cu antibiotic..Ce iti face piciorul??

Bobita , spor la treaba

Mihaita zice toata ziua "pa-pa " si "ma-ma"...

Sibylle, incet-incet treceti voi peste toate cu bine...Pup Valdimir si Anna

E fenomenala MARIA!!!

Moni, bine ai revenit!!! Am vazut pozele cu voi..Ce a crescut Luca si ce plete are!!! MAi, dar nu zambeste deloc???!!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Salut fetele.
Ne mai tineti minte?
Eu intru mai rarut, dar de citit va citesc in permanenta.
Vreau sa va zic multa sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamicilor sa aiba grija de ei.
Felicitari bebeilor mergatori.
Cu intarziere va spun La Multi Ani si sanatate sarbatoritelor, mamici, si multe lunite bebeilor.
Noi avem deja 9 lunite, mergem dea busilea perfect si e ca o albinuta, Adina, umbla peste tot. Murim de dragu ei.
De papat u prea mi papam, dar mami persevereaza cu multa rabdare
Maine mergem la pediatru la un control de rutina.
In rest stam f mult afara, ca e frumos.
Ne uitam in permanent pe picasa la pozici noi.
Spunem cuvinte numa' de ea stiute, zicem papa cand ma apropi sai dau ceva in manuta..

Va mult de tot si sa stiti, ca desi nu postam prea des, va urmarim...de acolo...din umbra

Multa sanatate si zile cu soare, va doresc.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

ca tot am uitat ceva...

Capri , sanatate multa Ilincai si lui Matei..

Maria, felicitari pt Adinuta-albinuta..

KAmelya, si Mihaita are acelasi program ca si Daria..

Mina, vazut poze cu Deea!!! Ce a crescut !!...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Intr-o mica pauza...am intrat sa vad ce mai spuneti...

CAMY...FELICITARI!!!!
Doamne Ajuta!! o sa fie bine sa stii. E foarte bun dr. Pop si te primeste indiferent cate programari are. Este foarte aglomerat si sunt locurile ocupate pentru cateva luni. Dar daca ii spui ca este o urgenta te primeste. Am o prietena care a mers la el si i-a spus sa il sune ori de cate ori simte nevoia. Ea are Rh negativ si are probleme pentru ca ii cresc foarte mult anticorpii. Ma bucur atat de mult pentru tine!!!de fapt pentru voi...Si eu cred ca e fetita.

Cristina..merci,dar nu mai am nici un chef..Asta este..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc mult fetelor...

acum cred ca o sa-i fac o vizita lui Bujo...merg sa ma joc cu Filip pana obosesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
Mada de Irl mai scrie-ne din cand in cand, sau cum au spus fetele, macar niste poze cu printesele sa ne mai arati!

Xena e absolut superba Maria, e senzationala cum merge ea mititica! Cred ca te topesti cand o vezi! Abia astept sa faca si Ioana pasi asa, ea deocamdata merge pe langa pat...mai avem de muncit

Moni bine ai revenit. Am vazut pozele, foarte frumoase!

Sibylle of, prin cate greutati mai treci si tu, ce sa-ti spun, multa putere si rezistenta iti doresc. Sa dea DD sa se rezolve toate problemele!

Maitreyi felicitari pt nasit, parca urmeaza sa si botezati un bebe nu? Sper sa nu gresesc. oricum e tare frumos sa cununi, noi am cununat si vreau sa spun ca avem o relatie asa de frumoasa cu finii nostri...imi doresc sa mai cunun. Iar de botezat si noi vom boteza o fetita care se va naste in august, abia astept, de mult imi doream sa botez, si uite ca s-a ivit si ocazia!

Camy cat ma bucur!!!!!!! Doamne, e o mare minune! Oricum se zice ca la a doua sarcina se simte cum misca bebe mai repede.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Camy felicitari pt. samburica fotbalista!!! Ce ma bucur pt. tine!

Felicitari pt. toti pepenasii mergareti!! Maria e fenomenala!!

Moni chiar ma gandeam la tine zilele astea, si mi-era dor de postarie tale, ca aveau haz! Sa mai scrii. Vazut Luca baietel frumusel si pletos!

Capri multa sanatate la puiuti!

Sybille te imbratisez si iti trimit numai ganduri bune, sa treceti cu bine peste aceasta problema. Multi pt. Vladimir sa se faca bine si sa creasca mare si sanatos! Multa putere si rabdare iti doresc!

Mina eu nu prea am mai iesit prin parc, ca am fost la gradina, stii cum e Miruna, zvapaiata si nu sta in carucior, asa ca o duc doar la leagane, topogan, ca sa-si consume energia, iar dupa masa, tot pe la gradina, ca mi-e mai usor. Deea fetita mare si frumoasa! Sper sa ne vedem curand!

Deci ieri i-am dat la Miruna prima masa "de fetita mare", adica: am fiert carnea si legumele (cartofi, morcovi si telina). Carnea am tocat-o marunt marunt, legumele o parte le-am facut betigase, o parte maruntite bine si amestecate si cu putina carnita. Pe o farfurie i-am pus intr-o parte amestecul de legume+carne, in alta carnea ramasa, si in alta legumele betigase, nu de alta da sa aiba de unde alege fata. A papat carne, un betigas morcov, unul de cartof si am reusit eu sa-i indes din amestecul maruntit (i-l puneam pe buze si ea cu mana indesa in gura). Nu a vrut sa foloseasca lingura, a preferat mana. Si-a "hodinit" cotul in farfurie si arunca mancarea pe jos...ne-am facut ca doua purcele, da' a fost distractiv. Azi procedam la fel, pana se invata. Ce ziceti, e bine cum fac????

Fug sa pap si eu ceva, ca-s lihnita. Azi am fost la socializare, o sa pun poze cand apuc. As pune si un filmulet, da' nu stiu cum....
pepenimea si mamicimea! O zi buna sa aveti!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Camy ce bine imi pare ca ai simtit bb-ul miscand. Sincer de fiecare data cind intri si mai dai de veste cum iti mai este si ce face bb-ul parca retraiesc sarcina prin prisma ta.

Sybille orice as incerca sa iti spun sa te scot din butoi nu cred ca as reusi, poate atat, gandestete cind Vladimir zimbeste la tine si cum il tii in brate si cum iti exploreaza ochii cu degetelele si traieste din plin fiecare clipa din asta si gandestete ca or sa vina din ce in ce mai multe momente de neuitat.

Moni imi apre bine ca ai mai dat de veste. L-am revazut pe Luca cu placere in poze.

Dia mie mi s-a parut o tactica buna cum ai facut cu mancarea. Eu sunt mai comoda si nu il las sa isi bage gharele in mancare ca trebuie sa sterg o ora dupa el. In schimb ii alternez mancarea pasata cu furculita cu cea taiata bucatele mici. La bucatele se cam chinuie sau cind nu reuseste sa le molfaie suficient protesteaza, dar nu scoate mancarea afara.

In alta ordine de idei si eu il pun pe oala pe Seb in fiecare dimineata. Mama a reusit sa il invete sa stea pe ea, ca la mine se ridica imediat si nu vroia sa se aseze, in schimb cind l-am lasat acum citeva saptamini la mama a reusit ea sa il faca sa stea. Oala eu i-am luat cea mai ordinara ola din Carrefour. Ma enerveaza ca incepe sa cante cind ti-e lumea mai draga. O data a trebuit sa o usuc cu feonul ca nu se mai oprea. La sora mea am o oala de cind eram noi mici si e super ok si aia. Vreau sa cumpar in schimb o oala portabila, dar trebuie sa o caut mai intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Al cui este albumul de pe picasa care se schema "Actualizate recent", creat in 5 mai?

Anaxena, e fenomenala Maria. M-am uitat de cateva ori la filmulet.
Moni, Sybille
Camy, felicitari! Incearca sa-ti faci din timp programare la dr. Pop, fiindca este foarte aglomerat. Eu am fost la 20 de saptamani la el, iar programarea cred ca am facut-o pe la 9-10 saptamani.
Dia, nu stiu daca-i bine sau nu, dar si noi facem la fel cateodata.
Kamelya si celelalte fete, chiar asa va dorm bebeii, de seara pana dimineata, fara treziri? Ca Irina se trezeste de vreo 5 ori pe noapte si asta e bine, ca se trezea si mai des.

Mergi la inceput