Pepenasi de iulie-august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
neata 
camy
mami dansatorul!
sybille nu stiu cum e si mi-e greu sa imi si imaginez...stiu doar ca ma simteam neputincioasa cand alexandra a fost bolnvaioara...trebuie insa sa te agati de ceva ca sa fii bine pt copii tai. Dumnezeu stie cel mai bine de ce a ales ca vladimir sa invete lucrurile putin mai greu. disperarea nu trebuie sa existe in viata unui crestin. capul sus! Dumnezeu sa va binecuvinteze 
moni
pletosul! arata ca un mic barbatel, nu mai arata a bebelus 
si maria
alexandra inca nu isi da singura drumul la mers decat daca vrea neaparat ceva la care nu poate ajunge altfel asa cum a facut si ieri in parc. da si dupa ce s-a vazut libera nu se mai oprea
am zis ca ii cumpar ham ca asa ii arat eu directia ![]()
anna noi mai avem o pereche cununata, perechea care a prins buchetul la nunta noastra
, un bebe botezat, pe 21 acum botezam si o fetita si la anu cununia de care spuneam. si noi avem o relatie frumoasa cu finii nostri. crestem familia
sa va traiasca si voua finii 
multumim de urari fetele
mami pe toata lumea!
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
M&M spune:
Mihaita doarme de vreo 4 ore; am profitat si am dormit si eu o ora..
Monica,
..
Gini, Mihaita de la 2 luni juma doarme toata nopatea ( au fost cateva nopti cand s-a trezit peste noapte in perioada cand au spart gingia dintisorii de jo), dar la 6-7.00 dimineata da trezirea,,,
Maitreyi, felicitari pentru nasit!!
Ariadna, acum am citit!!! Si tu pleci???
..
M-am amuzat copios cu Luca, ...
Didi, nici eu nu l-am pus pe MIhaita la olita desi i-am cumparat -o de acum o luna..
Iza, si tu la denstis??? SI eu...
Sibylle,
Poate exista totusi sanse, sperante...in meidcina nimic nu e sigur.
Noi suntem invitati duminica la botezul nepoatei..Si am asa un chef!!...
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
maitreyi spune:
gini alexandra dormea pana pe la vreo 3 luni de la 5 dupa-amiaza la 6 dimineata fara nicio trezire. in toamna a inceput sa se culce la 6 pm pana la 7 am, pana luna trecuta dormea de la 7 pm la 8 am si acum o culc la 7.30-8 si doarme pana la 8-9 dimineata. noaptea nu se trezea sa spuna ca e foame decat cand avea vreo 2-3 luni si atunci eram oricum pregatita cu bibe pt ca manca la ore fixe. acum ii dau doar un bibe la 10 prin somn. tin minte ca si pediatra imi spunea ca se culca prea devreme dar daca pt ea asa era bine doar nu era sa ii stric fetei somnul ca asa zice ala sau alalalt. ziua nu doarme foarte mult - 1 ora de doua ori pe zi.
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
irolf1 spune:
Fetelor, copii vostri mai stau in scaunul de masa? Eu de ceva vreme ma chinui sa o tin sa-i dau sa pape. Face ce face si reuseste sa iasa, se ridica in picioare si asa continuam masa
Am renuntat sa o asez la loc pt ca in secunda urmatoare e sus si mai si tipa si atunci in loc sa manance se smiorcaie, asa ca papam in picioare![]()
pica1 spune:
Irolf Sebi sta foarte linistit in scaunul de masa, sau oriunde daca e vorba sa ii dai de mancare. Niciodata nu i-am pus centurile de la scaunul de masa care il avem acasa. Eu il mai pun in scaunul de masa si cind am eu treaba in bucatrie, nu de alta, dar ma plictisesc singura in bucatrie. Oricum ai nervii tari daca reusesti sa ii dai de mancare.
maitreyi spune:
flori n-are scaunul centuri? eu pe a mea o leg ![]()
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Kimmy spune:
Cristina,da,si eu la dentist...stau destul de rau...am cred ca inca o carie,si de schimbat ceva plombe mai vechi,ca cica se schimba la 3 ani,si eu le am de...muuult...
Azi a fost naspa...am pierdut nervul...deci am ramas cu inca o masea...moarta...mi-a pus ceva calciu si peste o saptamana pune plomba pemanenta.Are o mana fantastic de usoara,nu a durut delooc,drept ca m-a bibilit cam 1h20min...
Nici timi nu mai sta cuminte in scaun,dar eu o leg cu hamurile si gata..macar e in siguranta,nu risc sa sara de acolo
Azi am fost si la dermatologie cu ceva mancarimi ce ma omoara de 5!!!ani...nu gasim tratament,nu gasim cauza.Azi mi-a spus ca sunt alergica la ceva,si ca trebuie sa gasesc eu cauza.Va fi greu,ca eu la mancare nu sunt deloc pretentioasa,manc aproape orice...
Deci sunt cam suparata,trista,ma gandeam ca scap odata ca e de-a dreptul stresant,sa ma scarpin pana da sangele,de 5 ani incontinuu ![]()
Pentru ca am scaun foarte rar,uneori o data pe saptamana,si la varsta mea cica ar trebui sa am zilnic...trebuie sa-mi schimb putin alimentatia.
Am de facut copro si exudat faringian sa vedem daca nu am cumva ceva streptococ,ca am antecedente...
Cand o sa scap oare de atata mers la dr?M-am saturat.tot analize,intepaturi,creme,pastile...si tot timpul trebuie s-o iau d ela capat 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
flo1980 spune:
Kimmy scaun odata /sapt. ???
Oare si Alex va ajunge asa ca tot face la 5 zile 

Unde anume ai mancarimi?
Cumnata mea face alergie la detergent, dar ei ii apare mancarime pe maini, se usuca pielea, se scarpina pana face rana....
Poate faci la gelurile de baie, la sapun.....nu stiu ce sa zic....
David mai sta in scaunul de masa, inainte nu statea, slava Domnului nu mai credeam ...
Mai da semne de plictiseala dar il strig si vorbesc cu el, si ii car nene la liguritzeee ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Iza, offf!!Si dr meu stomatolog lucreaza usor...Scaun o data pe sapt???!!! Pai normal e( zic la carte) sa ai 2-3 scaune la 2-3 zile...
Flori, Mihaita inca sta in scaune , doar cand se satura si nu mai vrea sa manance incepe sa scanceasca . Alte preocupari ale Buburuzului in scaunul de masa
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
dr_anca spune:
Camy felicitari pentru bebe miscaret. La mine au inceput greturile in sapt 5 si mi-au trecut cam in sapt 13 de sarcina inainte de a misca, deci fiecare sarcina e diferita.
pentru Maria care este foarte independenta si merge fara probleme
Anka
eu deja ma vedeam scapata de sculatul noaptea, deci mai trebuie sa o pun si noaptea mai incolo. era logic dar eu 
Olita e una cu manere in fata de care se tine si avea si melodii dar s-a terminat bateria demult. Are fata de iepuras dar din ala posedat.
Noi azi iar am umblat cu treburi in loc sa ne plimbam dar a stat bebe macar jumatate de ora pe afara.
Amuzant rau cuvantul papuc
ce rade mititelul.
Sibylle sper sa-ti treaca depresia
, cred ca e greu pot doar sa-mi imaginez.
Va salut ma duc la trenuletul meu umblator!
Mamica de
cuminte
iulie 2008