Pepenasi de iulie-august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
Kimmy spune:
Da flo...o data/saptamana
...nu e regula,uneori am si la 2 zile,dar rar.Normal ca se acumuleaza toxine in organism...
Mi-a spus si de detergent,balsam,sa dau dubla clatire si nici intr-un caz sa nu folosesc balsam cu miros.Eu am mancarimi pe cotul stang si pe ambele gambe,pe suprafete de cate-o palma.Cat timp folosesc ceva unguent cu cortizon,se amelioreaza,dar imediat ce intrerup,apare din nou.acuma mi-a dat aerius si mixtura mentolata(apa de ploaie).Toate analizele de sange mi-au iesit normale.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dr_anca spune:
Scuze de atata rosu remediez imediat.
kimmy incearca sa manaci cereale in fiecare zi cu lapte sau cu iaurt. eu de cand a descoperit musli nu mai am probleme sunt si la Kaufland cu multe fructe 40% si destul de bune.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
dia_filipas spune:
Salutare fetele!!
Tocmai am venit de la doctor, ca Miruna a facut febra, si cum oricum aveam intrebari referitoare la starea ei de sanatate am zis sa ma duc (nu a mai vazut-o de la 6 luni, de la vaccin)...si BINE AM FACUT!! Stiti de ce nu papa fata mea? Pt. ca are in gat, in partea stanga, in cerul guri o rana urata care s-a infectat. Ori a ros ceva, ori am zgariat-o eu cand am vrut sa-i scot ceva din gura (ultima varianta e cea mai probabila). Era umflata, arata rau, dar a zis ca nu-i ciuperca...Ne-a dat solutie de pioctanina sa-i pun pe rana (this should be fun!
) si augmentin de 2 ori pe zi 3 ml. Sa speram ca se face bine repede, ca mi-e mila de ea.
In rest, totul e ok, e vesela, jucausa, are 8300 gr, cica e exact cat trebuie, dar ea avea mai mult acum o sapt. ca de cand nu papa a mai slabit.
Iza imi pare rau de alergie! Sper sa gasesti "pacatosul" si sa-ti treaca mancarimea! 
Irolf si noi papam o parte din masa pe scaun si cealalta, in picioare, ca la bufet suedez
.
Mai citesc, si mai revin, ca fug la cumparaturi.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
flo1980 spune:
Kimmy si se fac cumva si coji?
Mama avea si pe pielea capului, dupa muuulti ani a scapat cu o crema, scumpa intr-adevar dar a meritat.
Eu aveam o eczema in ureche, doctora mi-a zis ca am imunitatea scazuta si o sa treaca, dar deja ma stresa ca o aveam de mai bine de 2 ani, am dat din proprie initiativa cu Travocort, vreo 3-4 zile si am scapat, ea imi datuse locoid dar a fost apa de ploaie...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Dia offff
fata sa treaca repede!
Kimmy hai ca am uitat sa zic.....ai incercat sa mananci mai multe fructe, legume?
De cand a aparut salata verde eu mananc aproape zilnic si am scaun in fiecare zi, eu faceam cam la 2 zile.
Mooooaaamaaaa ce discutie avem, despre kaci

_
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Camy felicitari!!!!! Sigur e ..FETITZA!!!!! ![]() XENA ce tare e Maria si ce viteza are!!! Tu mai stii cat timp a fost ragusita Maria? Ca noi avem o sapt si parca nu mai trece?????Sybile trebuie sa fii optimista mamico, gandurile negre atrag energia negativaMONI OR ma bucur tare ca mai scrii imi era dor de voi ![]() MAI3 felicitari Alexandrei..baga si tu un filmuletz sa o vedem pe mergareatza Daca reusesc sa o filmez si eu pe Clara cum face pasi nesiguri am sa va arat dar ea cum vede camera se aseaza in 4 labe sii vine spre mine Da-ti mi si mie un sfat va rog, Clara tot are limbutza incarcata si parac si niste afte care nu mai trec cu ce sa o dau in guritza in afaar de glicerina cu stamicin? MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
a fost vreo 3-4 zile,oricum a ramas cu sensibilitate si acum mai mereu ragisheshte,sambata ma duc cu ea la un dr homeopat..ca nu mai scapam de muci de la pneumonia aia
pune-i ceva cald la gat,eu ii dau Ketof sirop si trece
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dma2007 spune:
mai fetelor am vazut la stiri la pro cum ca a zis ministru muncii ca mamele care iau 85% nu mai primesc alocatia de 200!
a mai vazut cineva?
a primit cineva recalculat?
pai eu care iau 660 recalculat sa nu mai primesc aia 200? e bataie de joc frate
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
irolf1 spune:
Pica pai cam incep sa ma lase nervii
la inceput statea si nelegata, acum s-a prins de miscare si nu o mai pacalesc.
Maitreyi are, in 5 puncte, dar nu o pot lega si peste maini ca tipa, iar legata doar la mijloc iese![]()
Kimmy eu am o colega la serv care are o problema asemanatoare, fara sa stie de ce, ei ii este frica si sa faca un bb.
Flo si eu vorbesc, ma maimutaresc, ii pun jucarii, dar nu tine nene si gata![]()
Cristina a mea ar manca ciorapi tot timpul, nu numai la masa
bravo ca sta cumitel
Dia uff, mi-e mila de pitica
sa treaca repede. Bine ca mai sunt bb-i care papa in picioare, credeam ca-i singura![]()
Dma n-am vazut/auzit nimic, asta ar fi culmea, in loc sa mareasca si la restul copiilor, cei peste 2 ani alocatia ei o scot si pe asta? Nici eu nu o sa iau cu f mult peste cei 600 dar sunt ai mei.
flo1980 spune:
Am citit si eu....mamica aceea care are 2300 roni e nemultumita ca i se taie 200 roni, da altele care au 800 roni ce sa mai zica????
Mnooo e cu dus si intors.....legea a fost facuta pentru "femei speciale, cu cariera solida, frumoasa" ca au beneficiat si altele asta e altceva...parerea mea...
_

si ce viteza are!!! Tu mai stii cat timp a fost ragusita Maria? Ca noi avem o sapt si parca nu mai trece?????