*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
Madutza eu folosesc razatoarea de sticla.
Citat: |
citat din mesajul lui madutza Intrebare: ce fel de razatore folositi, de sticla sau normala? SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ginye venim, venim! El ar fi tare incantat sa vada in patul lui alt bebe mic ...l-ar lua la zmotocit si dragalit.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui madutza Intrebare: ce fel de razatore folositi, de sticla sau normala? SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
De plastic . E razatoare din aceea pe care faceau mamele noastre mar cu biscuite. Nu e ca razatoarea normala care face solzi, ci face pasta direct.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Miky-ea Ginye,felicitari pt progresele scumpului Stefanut (am vazut pozele, e tare dragalas)! Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici!
Offffffff
Nebunica, Anca, condoleante, imi pare rau pentru pierderile voastre, stiu ce simtiti, am trecut si eu prin asta acum cativa ani, groaznic.
Mirtha, sanatate multa tatalui, imi pare rau ca s-a agravat, am vorbit cu mama ta despre dumnealui.
Si, in final, ma alatur si eu mamicilor care vor PACE, cred ca e cazul sa demonstram celor care ne citesc din afara ca suntem aici pentru a ne bucura de realizarile puiutilor nostri si de a ne ajuta in caz de nevoie.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora
monicus spune:
La multi ani cozanaceilor nascuti in aceasta zi frumoasa. David de Olivia26[blue]Alexandru Andrei de ihotu72si Patricia Maria de LetyPaty.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 19 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
1. Cam atata iese, in general la 1 litru de lapte cu 8 tablete poti scoate cam 125 gr branzica.
2. ori faci mancarica de adulti dar fara sa prajesti ceapa si ii dai si lui ori ii pui cateva frunze in supica lui.
citat din mesajul lui malinas Am si eu 2, sa le zic, probleme: 1.cum fac branzica aia calcica doar cu calciu, ca mie nu-mi iese neam.Am incercat si cu 1,5 si cu 2 pastile la 250 ml de lapte, dar se alege f putina branza (maxim o lingura rasa), pe cand, daca pun zeama de lamaie sau de portocala, este alta poveste. Voiam sa va mai spun, legat de subiect, ca cea mai buna branzica am facut cu Zuzu.Am mai incercat napolact (se apropie mult de zuzu) si mili. 2. cum fac si eu spanac si dragavei (Mirtha, unde esti, ca tu ai zis ca i-ai dat Evei dragavei), adica stevie, pt David? Alra, eu ii pun lui David cereale in fructe (faina de orez dela Nestle), nu mereu, doar cand ii dau mar sau para, simple.Daca le combin cu banana sau cu avocado,nu mai pun cereale. |
Teodora
aleinad.g spune:
Vezi ca si zirtec se da tot de la 2 ani desi medicii il dau si bebeilor. Si mie mi l-au recomandat cand avea bubite dar am decis sa nu-l dau. Acum decizia iti apartine in functie de gravitatea bubitelor la voi.
Si Teodora are hemoglobina 10,6 si ii dau 10 pic de fier haussman dar nu prea vrea sa le ia.
citat din mesajul lui criss703 Ceau fetele Am fost azi la dr. cu bubele noastre rosii care s-au dovedit a fi ceva piscaturi de insecte .De tantari nu sunt ca alea arata altfel (erau mai mici si treceau repede) astea sunt mari si cu varf colector de ceva lichid offf .Ne-a scris o reteta dar o scoatem maine , o crema ce se da local pe bube (parca am auzit denumirea pe la voi la careva) si Zirtec picaturi (cred ca se cheama). In schimb am facut un test de hemoglobina din degetel si a iesit un pic anemica cu 10,2 in loc de 11 ca limita inferioara , asa ca vom incepe sa luam ferrum hausman cate 10 picaturi pe zi apoi in functie de masurarea hemoglobinei vom scadea portia .Ne-a mai prescris un medicament cu care sunt in dubii pt. tranzit si ajuta la asimilarea alimentelor pt. a mai creste in greutate problema e ca nu e inca suficient testat pe bebelusi doar pt. copii peste 2 ani . Maine merg si la medicul de fam. sa-i cer si parerea ei si o sa va scriu si voua numele exacte la medicamente ca in seara/noaptea asta is varza nu tin minte nimic . Anca merci de incurajari pt. sofat , sunt convinsa ca tre sa ma apuc din nou dar nu stiu cand , cu fierea am rezolvat-o ...pana la urmatoarea criza !Condoleante pt.prietena ta ! Babyzapi pt. grija ! Diana21 bine ai revenit e ea admosfera mai incarcata dar se anunta cer senin si soare in curand .Brunetelul mic e tati gol in cateva poze (ce a crescuut! ) dar in altele seamana si cu mami Somn usor tuturor Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Teodora
miki01 spune:
Bine ca se inchide, pe mine m-a adus o vanzatoare de acolo in sutiatia sa-i promit ca nu mai intru in magazinul asta niciodata.
citat din mesajul lui carmendu vroiam sa va spun ca magazinul Prenatal din feeria se inchide vineri , pe 8 mai si au lichidari de stoc. hainute frumoase cu -50%. daca aveti drum, mergeti acolo ca merita. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008 pozele noastre Povestea nasterii lui Victor Victor |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
ginye55 spune:
Intrebare: cand faceti par/mar cu cereale, cerealele le faceti cu lapte sau puneti doar fulgii? Daca faceti cu lapte, catr lapte si cate cereale?
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii