*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
Vroiam de aseara sa dau multe raspunsuri si sa comentez pozici frumoase vazute..dar n-am mai apucat..o iau incet astazi..
Noi suntem la a treia zi de suc de mar, am ajuns la 15 ml si-l papa cu placere. De maine incerc 3 zile cu suc de morcov sa vad ce parere are.
Imi e si frica sa zic, sa nu "se strice" ...dar avem deja o saptamana si jumatate de cand adoarme seara singurel pus treaz in pat...tot la ora lui normala 21-21:30. Isi pierduse obiceiul asta bun undeva inainte de 4 luni. Ma bucur ca l-a regasit.
E un mare vorbaret si foaaaarte zambaret. S-a indragostit de un robotel mai mare, argintiu, pe care il are David pus in camera lui langa perete. De cand ori intru cu el acolo incepe o chiuiala si o veselie de nedescris, cu ochii pe robotel. La David in camera e paradisul pentru el...si inca nu stie el ce-s alea.....da din manute, se bucura..incearca sa puna mana pe toate jucariile...se rostogoleste prin pat fericit (deh, alte modele de cearceafuri, alti ursuleti), dragul mamei, drag. Iar David e in extaz ce succes are la el de cate ori il vede si de multe ori renunta la joaca lui numai pentru a-i sta in preajma..sa-l vada cum rade.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Eli de mult ma tin sa te intreb...cum iti mai sunt degetelele? Mi-a placut patutul lui bebe! Sa-l foloseasca sanatos! Saru' mana pentru aprecierile cu privire la pozici!
Diana21 s-a facut un scump Tudor! E dulce foc, brunet, cu ochi mari si expresivi si cu gropitele alea delicioase! Ai doi copilasi foarte reusiti, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! Ma bucur ca merge asa de bine diversificarea!
Julia16 sunt foarte frumosi puiutii tai in ultima poza! Ma bucur ca ati rezolvat problema micii gelozii cu mutatul lui Tudor in camera cu Maria!
Flowers in pare rau ca doarme asa prost Bria in ultima vreme. Las' ca trece ea si perioada asta si o sa dormiti linistite amandoua cat de curand!
BraveGirl iti multumesc mult pentru asa aprecieri! Esti o draguta!
Ginye asa deci, ingrosati randurile indragostitilor de degetelele de la picioare! Pup dulce puiutul scump! Ma bucur ca a fost atat de incantat de mancarica cu ou! S-o tina tot asa!
Criss703 cum te mai simti? Imi pare rau ca nu te-ai putut bucura de iesirea la iarba verde! In legatura cu refuzul marului ras...ma gandesc ca poate s-a plictisit de el..meniul trebuie variat un pic.
Ramo2007 "ma bucur" ca problema Sarei e datorata faptului ca e grasuna si nu vreunei alergii! Pup dulce pe falcute scumpa mica!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, va povesteam despre copilul unor amici (Stefanut de 1,5 ani), bolnav de talasemie severa....a plecat impreuna cu familia in Italia pt. operatie. L-ati vazut la Tv pe Antena 1, la televoting, unde a strans banii necesari pt operatie (150.000 de euro). Sa dea DD sa fie bine!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Sper din suflet sa se rezolve totul! Cu Dumnezeu inainte!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mirtha cum se mai simte tatal tau? Muuuulta sanatate!
Olivia sa-ti traiasca micutul David si sa te bucuri de el! Parca pe 6 ziceai ca ai net, nu?...deci de maine intrii????
Vrabiuta n-ai mai intrat de multa vreme la noi. Ce mai faci, cum mai esti? Ce-ti fac printelese? Mai vedem si noi?

N-am cuvinte sa-mi exprim regretul pentru Alina, mamica de la odiseea iulie-august 2004! Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i ajute copilasul ramas in urma!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata, fetelor!
Se pare ca nu mai scapam de racelile astea Cand zic ca s-a terminat, ma trezesc din nou cu ele mucoase rau Rebeca a tusit toata noaptea, iar Caterina e infundata rau, de nici nu poate respira ca lumea, dimineata cand am luat-o din patut m-am speriat ce muci avea la nasuc....dar ea radea La noi vremea e aiurea de tot, zile cu mult vant, frig dimineata si seara, foarte cald la pranz Tre' sa sun medicul sa vad ce pot sa-i dau asteia mici...
Mirtha, sanatate multa tatalui tau si sa vii cu vesti bune
Diana21, sincer m-am bucurat c-ai revenit printre noi Ti-am admirat bruneteii, sunt doi frumosi Iar mie mi se pare ca Tudor seamana cu tine binisor
Malinas, eu faceam branzica Rebecai din 500ml de lapte cu 4-5 pastile de calciu zdrobite in lingura,facute praf, daca le puneam intregi nu prea iesea nimik. Oricum nu iese prea multa, cam o lingura mare plina,depinde si cat de mult o lasi la stors.
Amalia, inceput promitator cu mancaricaPofta buna pe mai departe
Eli, sanatate multa! Stiu cum e cu racelile
Cameliam, iti datorez scuze pentru exprimarea mea! Nu mi-am ales foarte bine cuvintele in acel post, dupa ce-am recitit mi-am dat seama ca nu suna deloc bine, sper ca nu te-ai suparat pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia degetele sunt bine deja a inceput sa creasca ungia...multumesc de intrebare
numai sunt asa mucioasa sunt spre vindecare iar bb e ok...nu pare sa mai aiba ceva...dar na ptiu ptiu sa nu ma deochi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Vroiam sa va scriu de cateva zile despre gluten. Stiu ca ne gandim uneori ca putem sa trecem peste recomandari, ca nu se pot intampla chiar toate puiului. Eu la Ana am mai trecut peste recomandari. Si la Andreea cateodata. Nu are rost sa intru in detalii cu asta. Insa boala celiaca, intoleranta la gluten, este ceva foarte chinuitor pentru un copil. Nepoticai mele i s-a descoperit in urma cu 2-3 luni, la doar 1 an si jumatate. Cumnata mea nu i-a dat zahar, sare...a mers pe toate recomandarile medicului. Paine i-a dat pana intr-un an. Este o boala ereditara, dar este mai mult posibil sa apara daca se introduce glutenul in alimentatie pana intr-un an. Nu va spun, ca nimeni nu mai are voie sa manance nimic cu gluten in jur.

Se pare k ai nostri cupilasi sunt mult mai sensibli acum si dezvolta tot felul de alergii si intolerante, din cauza tuturor porcariilor pe care le servim noi cat suntem gravide si nu numai. Si nu ma gandesc la KFC-uri, shaworme....ci la fructele de pe piata, pe care le mancam in speranta sa fim sanatosi, dar care au mai multe pesticide decat vitamine, la puiul injectat si indopat de la nastere cu antibiotice, la iaurtul care expira intr-o luna (oare de ce?), etc. Sa nu mai vorbesc de poluare...

Ma scuzati daca tema e usor pe langa subiectele care se discuta. Ma gandeam ca poate intereseaza pe cineva.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Intrebare: ce fel de razatore folositi, de sticla sau normala?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Neata mamicutelor!
Vroiam de aseara sa dau multe raspunsuri si sa comentez pozici frumoase vazute..dar n-am mai apucat..o iau incet astazi..
Noi suntem la a treia zi de suc de mar, am ajuns la 15 ml si-l papa cu placere. De maine incerc 3 zile cu suc de morcov sa vad ce parere are.
Imi e si frica sa zic, sa nu "se strice" ...dar avem deja o saptamana si jumatate de cand adoarme seara singurel pus treaz in pat...tot la ora lui normala 21-21:30. Isi pierduse obiceiul asta bun undeva inainte de 4 luni. Ma bucur ca l-a regasit.
E un mare vorbaret si foaaaarte zambaret. S-a indragostit de un robotel mai mare, argintiu, pe care il are David pus in camera lui langa perete. De cand ori intru cu el acolo incepe o chiuiala si o veselie de nedescris, cu ochii pe robotel. La David in camera e paradisul pentru el...si inca nu stie el ce-s alea.....da din manute, se bucura..incearca sa puna mana pe toate jucariile...se rostogoleste prin pat fericit (deh, alte modele de cearceafuri, alti ursuleti), dragul mamei, drag. Iar David e in extaz ce succes are la el de cate ori il vede si de multe ori renunta la joaca lui numai pentru a-i sta in preajma..sa-l vada cum rade.

poze cu minunile mele

Sa vina sa-l invete si pe al meu cum sa culca bb singur. felicitari!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Buna dimineata, fetelor!
Se pare ca nu mai scapam de racelile astea Cand zic ca s-a terminat, ma trezesc din nou cu ele mucoase rau Rebeca a tusit toata noaptea, iar Caterina e infundata rau, de nici nu poate respira ca lumea, dimineata cand am luat-o din patut m-am speriat ce muci avea la nasuc....dar ea radea La noi vremea e aiurea de tot, zile cu mult vant, frig dimineata si seara, foarte cald la pranz Tre' sa sun medicul sa vad ce pot sa-i dau asteia mici...
Mirtha, sanatate multa tatalui tau si sa vii cu vesti bune
Diana21, sincer m-am bucurat c-ai revenit printre noi Ti-am admirat bruneteii, sunt doi frumosi Iar mie mi se pare ca Tudor seamana cu tine binisor
Malinas, eu faceam branzica Rebecai din 500ml de lapte cu 4-5 pastile de calciu zdrobite in lingura,facute praf, daca le puneam intregi nu prea iesea nimik. Oricum nu iese prea multa, cam o lingura mare plina,depinde si cat de mult o lasi la stors.
Amalia, inceput promitator cu mancaricaPofta buna pe mai departe
Eli, sanatate multa! Stiu cum e cu racelile
Cameliam, iti datorez scuze pentru exprimarea mea! Nu mi-am ales foarte bine cuvintele in acel post, dupa ce-am recitit mi-am dat seama ca nu suna deloc bine, sper ca nu te-ai suparat pe mine

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Multa sanatate fetelor@!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput