*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 15
oceanborn spune:
aleinad eu din cauza ca i-am facut putin pana acum , am dat legumele pe strecuratoare asa cum scrisesera fetele in urma cu ceva vreme. am observat si eu ca morcovul e cel mai greu de pisat. eu le fierb pana din zeama ramane aproximativ jumatate din cantitatea pusa.
am un bat de ala cu pahar , blender ii zice oare? dar inca nu am incercat cu el..cand oi face cantitati mai mari..
Mamiseli
nu-i dat, facem doar curte Paulei de Criss..ne bagam in seama si cu voi?
![]()
mami de Thomas
monicus spune:
Am nevoie de ajutor. Cine imi poate da simie id-ul si parola de pe contul de pe yahoo. cu informatii ajutatoare. Nu s-a salvat in mesaje private, nu stiu de ce.
Va multumesc frumos.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Flowers spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam sorvint - nici fiica-mea nu prea are rabdare in carucior, insa acum de cand poate sta in fundulet parca e mai bine, ma pot incumeta mai departe de casa cu caruciorul, cam 30-40 min tace cuminte acolo; si ea are un somn tare usor, se trezeste de la zgomotele de pe strada, imi venea sa shishii la oameni sa nu vorbeasca asa tare...; acu' cateva saptamani a oprit unu' masina in dreptul nostru si si-a claxonat nu stiu ce cunostinta de pe partea ailalta...iti dai seama ca s-a speriat fata, ca si eu am tresarit...m-am enervat si m-am dus si i-am zis tipului ca ar fi frumos sa nu claxoneze fix in dreptul unui carucior, dat fiind ca nu era in nici un pericol iminent.... mi-a inchis geamu-n nas; mno, noi sa fim sanatosil de-atunci dormim in casa si iesim la plimbare treze, cat are rabdare in carut, atata ne plimbam si dupa aia in brate prin curte. am vazut pozele cu Radu, are niste ochisori foarte expresivi! sa-ti traiasca! Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |

si eu la fel.Mai ales daca gasesc vecini in scara blocului care vorbesc tare...trec pe langa ei shishiind...la carucior evident, nu la ei

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Monicus ai PM.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
lorellay spune:
hello..si eu sunt rau in urma cu cititul...
Vreau sa-i cumpar scaun de masa Dianei.Spuneti-mi la ce sa ma uit?Ce sa caut...bine..nu dinalea scumpe.Are cineva baby care?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Mirtha spune:
Fetelor va mai scriu din ce imi aduc aminte , oricum vreau macar 30 minute samerg sa stau cu ochii inchisi .Din cauza nesomnului parca am nisip cind misc pleoapele.
Multumesc inca odata pt. gandurile bune ref. la Gica - tata , si pentru sfaturile legate de dulul de la vaccin.
Criss am vazut acum si mesajul tau , inteleg ca sunt de la tantari bubitele. Stiu ca erau niste aparate permise pt. bebei , impotriva tantarilor dar acum am lapsus total Cind reusesc sa ma adun scriu.
Anes mai vroiam sa scriu inca din mesajul anterior. Spuneai ca Remus nu agreeaza in mod deosebit legumele. Nu stiu cu care ai inceput dive dar la noi exact cu ordinea in care am inceput exact asa se situeaza si preferintele. Nu stiu daca e tocmai o coincidenta dar carnea fiind introdusa la cca.5 saptamni de la icneputl dive se afla pe ultimul loc.Tind sa cred ca nici ii place la bur. Oricum ce sugestie aveam : schimba orele la care ii servesti leguma. Dimineata bebelusi sunt mai cooperanti , ca regula. Incearca sa ii servesti leguma la ora 10 si la prinz (nu seara) fructele . Macar o perioada pina il deprinzi cu gustul legumelor.
Aleinadg eu nu stiu cit fierb legumele pt. ca le gust. Initial le feirbeam in 1/2 litru de apa , la foc mic in vas cu capac. Cam dupa 30 minute le gustam daca nu erau fierte mai lasam inca 10 -15 minute. Nu le-am tinut niciodata o durata de timp predeterminata ci le-am gustat. Teoretic cica trebuie fierte 1 ora. Apoi am inceput sa folosesc vasele Zepter . Mav e "vinovata"
- oricum un capac l-am ditrus pina sa ma dumiresc al carei oala e !
Cu zepterul stau pina urca acul in zona rosie a capacului , astept sa iasa un fir de abur de sub capac apoi la mai las 10 minute - 15 in oala , fara foc. Mi se pare ca si zeama e mai gustoasa si legumele par altfel decit cele fierte clasic. Si aici gust - verific daca sunt fierte.
Mavu daca intentionezi sa ii dai lui Anto si mincarica de la borcanel , nu mai fructe anti-constipare , cele de la Humana (de la 4 luni in sus) sunt hiposodate iar cele de la Nestelle (cele de la 6 luni in sus)au sare in concentratie 0,27 la suta de grame.
Mai zicea o mamica la capitolul anterior ca are probleme cu scaunul si constipatia si reusit doar cu stimulare mecanica - termometrul. E cea mai pacatosa metoda. Mai bine tii putin strins de bucute ca sa nu iese asa repede supozitorul decit sa folosesti termometrul. Daca nu reusesti prin hidratatre cu apa chioara , nici eu cu Eva nu reusesc intodeuan sa o o faca sa iese doar prin hidratate - incearca din alimentatie si nu neaparat cu fructe. Eu am folosit praza in supa - e usor laxativ , spanac - iara usor laxativ , urzici iara au mers bine dar si loboda. Eva uneori e foarte zgarcita , asmileaza tot ce prinde. Are si cite o zi fara scaun. Multa bafta.
Mamiselli si mama zice la fel. Sa incerc sa vb. cu pediatra. Incerc .Sa vedem ce opinie are , ma invata sau nu sa fac injectii. Va tin la curent.
Si eu am o prietena care a fost intr-o situatie smimilara tie . Era in clasa 8 cind a trebuit sa ii administreze mamei ei , bolnav incurabil , imobilizata la pat , morfina. Nu pot sa ma transpun in pielea vostra. Nu pot. Ma depaseste sufleteste. Ceva din mine se pune incercarii mele de a empatiza pina la final. Nu cred ca as fi putut fi la o varsta asa de mica sa fiu atit de puternica. La modul cel mai sincer.
Iza am vazut pozele de la botez. Mai sunteti niste frumiseti toti ! Sa va fie de bine si sa va bucurati de crestinutul vostru.
Si rochia mi-a placut.
Ceva asemantor vreau si eu. Spun asemantor pt. ca exact modelul pe care il vreau nu cred ca il voi gasi iar exact modelul tau nu pica bine pe suncile de la burta mea.
Modelul visat de mine este cel din reclama de la Niveea Diamond Gloss - cred. E o tipa cu parul lung si carliontat , cobora niste scari intr-o rochie similara cu a ta , de culoare gri - petrol.Nah...nu stiu daca am genrat imaginea cum trebuie.
Eli sa sti ca pe undeva Ionu tau are dreptate. Oricum partial m-am lamurit cu sistemul de ambulate. Au scos brancardierii , si de aceea ei nu au obligatia sa ia bolnavul iar cu medicatia inca nu m-am lamurit suta la suta dar mai astept info.
Cu sofatul eu iti dau un singur sfat : daca vreodata iti vor aparea animale in cale , indiferent ce viteza ai sa nu le protejezi. Mia bine , stringi din dinti , si dai in ele. Stiu eu de ce ! Tu sa fii cu prezenta de spirit sa nu tragi de volan in nicio parte ca sa eviti animalul.
Merg sa inchid ochii putin pina vine Terminatoarea de afara ! ![]()
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
anes spune:
| citat din mesajul lui Amalia .dar avem deja o saptamana si jumatate de cand adoarme seara singurel pus treaz in pat ...tot la ora lui normala 21-21:30. Isi pierduse obiceiul asta bun undeva inainte de 4 luni. Ma bucur ca l-a regasit.![]() E un mare vorbaret si foaaaarte zambaret. S-a indragostit de un robotel mai mare, argintiu, pe care il are David pus in camera lui langa perete. De cand ori intru cu el acolo incepe o chiuiala si o veselie de nedescris, cu ochii pe robotel. La David in camera e paradisul pentru el...si inca nu stie el ce-s alea.. si de multe ori renunta la joaca lui numai pentru a-i sta in preajma..sa-l vada cum rade.![]() |
Manca-l-ar mama pe el!
Adevarul este ca acolo unde sunt frati mai mari, bucuria bebelusului este totala! Copiii mai mari ajuta f. tare la dezvoltarea psihomotorie a bebelusului, la socializarea lui.http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui julia16 Buna fetelor! Am o tanti care ,ma ajuta la curatenie. va veni 1 data pe sapt. Azi e prima zi. Malinas, tu ce ai facut in ac sens?Multumesc de aprecieri Miki_ea, Amalia, Carmendu si scuze dc am uitat pe cineva. Sa va povestesc o intamplare de duminica: Maria, Tudor si tatal in dormitor, eu in bucatarie cu treaba. Tatal la laptop, lucra. Tudor a varsat, maria grijulie s-a apucat sa-l stearga. cand vin din bucatarie, Maria ravasita in baia ei, stergea pe jos. Consumase toata hartia igienica. Dupa ce l-a sters pe Tudor i-a venit si ei sa verse, draga de ea, de la miros. Pana sa ajunga la WC varsase si putin pe gresie. Sotul meu observase ca a iesit val- vartej din dormitor, dar nu si-a dat seama de ce. I-am zis mariei ca nu e nevoie sa il stearga ea pe Tudor dc se mai intampla sa verse. Ma poate chema pe mine. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Draga de ea! Ce grijulie e!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Sorvint felicitari pt nepotel/nepotica! 
Otilia ce fete are mama!
Felicitari pt reusite! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
I-am facut piure de para cu cereale. I-a placut la nebunie! 

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii