*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Buna fetelor!

Am o tanti care ,ma ajuta la curatenie. va veni 1 data pe sapt. Azi e prima zi. Malinas, tu ce ai facut in ac sens?

cele pe care le gasisem vor intre 80 si 100 lei pe sedinta de curatenie.Mi se pare olecuta cam mult, mai caut. Tu cat platesti?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ce harnicute ati fost. Ce mult ati scris de ultima data cand v-am citit. Cat am citit Radu a fost cuminte si s-a jucat singurel,acum cand m-am apucat de scris a devenit marait, asa ca nu stiu cat voi putea scrie.
Azi a fost si asa de rau in parc. NU sta treaz in carut si pace. Si dupa ce se trezeste nici nu mai adoarme singur, trebuie sa il iau, sa ii dau san si sa il adorm in brate. O bucurie.Abia astept sa trecem la carutul sport(mai ales ca am cazut si eu pe scari acum vre-o luna cu carutul.eu ma chinui singura sa coboor scarile de la intrarea in bloc.copilul nu a patit nimic, am cazut cu carutul in brate,nu stiu cum sa explic,dar eu mi-am sucit glezna).
Am luat si eu apa termala pt fatuca lui Radu. Sper sa vad imbunatatiri.Eu am folosit acum cativa ani si nu mi-a fost de nici un folos. Am trecut si la lapte de corp pentru masaj de la Klorane,inainte foloseam numai ulei de masaj.
Stiu ca erau cateva fete care se plangeau de pielea bebelusilor, care este cam uscata. Eu ii pun 2-3 picaturi de ulei de parafina in cadita cand ii fac baie. Ii lasa o piele asa de moale!.Asta o stiu de la un dr dermatolog.
Mirtha inteleg perfect ce povestesti. La mine mai este o problema. Radu nu mananca daca aude zgomote in jurul lui, si tv-ul trebuie sa il inchid sau sa ii iau sonorul , si nu stiu cum se face ca tocmai cand ii dau sa pape incepe mama sa vorbeasca cu mine. Si Radu atat asteapta sa lase sanul si sa ia si el parte la discutii.ehe si ar fi multe de povestit, dar e mama,o iubesc si e singura care din cand in cand imi ofera putin ajutor in conditiile in care sunt singura. Asa ca celelalte lucruri sunt minore acum. Sanatate multa tatalui tau si sa ne dai vesti bune despre el.
Diana21 ai niste copiii frumosi, si ceea ce imi place cel mai mult e ca , asa de bine seamana intre ei. Sa iti traiasca.
Eu sunt happy, sora mea tocmai m-a anuntat ca o sa devina din nou mamica. Mai am o nepotica frumoasa foc de 3 ani si jumatate.
Apropos de discutiile voastre fetelor, si eu mi-am petrecut toata copilaria la tara,cu vaca la pascut si multe, multe alte experiente frumoase si consider ca am avut cea mai frumoasa copilarie. Mi-ar placea ca si Radu sa aiba aceeasi experienta,din pacate a mai ramas numai bunica acolo, iar pana va creste Radu ....
Deja m-am lungit si Radu da semne clare de neliniste.
Va pup si sper sa mai pot intra curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Malinas,multam! Am sa caut si eu in cora cantar.Pana acum am pus cam dupa ureche , dar a iesit bine.Te-am stresat rau cu painea asta,scuze.
Amalia , sa zic ca aseara a fost un pic mai bine in sensul ca s-a trezit la interval de o ora pana la 2 apoi la 4 si la 7.La voi e super cu somnul, Luca e baiat mare.
Julia,Maria e o dulce.Si Julia mea face lucruri d-astea dar apoi imi cere rasplata:o bila alba.La 10 bile albe ii iau revista Magic English.Nimic nu-i gratis.Daca ma supara cu ceva ii iau din puncte.Vai, eu chiar ca sunt rea.
Eli mie-mi vine asaaa sa te pup acum ,asa ca.Nu ma lua in seama...mi-ai starnit amintiri.
Mav,mi s-a zburlit pielea cu articolul ala.
Mirtha,multa sanatate tatalui tau.
Otilia, si Julia folosea colacul ziua, dar noaptea era mai usor pe olitza....pana ajungeam cu ea la toaleta se trezea de tot.

Mie imi este teama sa nu patesc la fel ca la Julia ,careia i-am pasat marunt supa (prin strecuratoare )pana la aproape 2 ani.Altfel isi facea scarba si voma. Asa ca va intreb cam care ar trebui sa fie consistentza fructelor cu biscuiti/cereale si mai ales cam cat ii dati in linguritza(plina,jumatate,1/4)? Se poate si mai rau de atat, una din colegele de la gradi papa supa doar STRECURATA.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mamiseli ai o dulceata de fetita, sa-ti traiasca, ne-am uitat cu Thomas la pozele voastre, ce bulanaseee si falcute si ochisori albastri. mor de drag cand vad fetite in rochite si strampi !
Si Radu a lui Sorvint alt frumos cu ochi mari de iepuras!
cand scrii de el il vad pe Thomas, la fel ,tot in brate ar vrea ,e un matait , chiar daca se joaca trb sa ma vada acolo langa el...mamosu'..in ultimul timp parca parca e mai schimbat...isi vede de treburile lui , etichete si altele si fara sa stau langa el...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu am apucat sa va citesc..sunt inca la capitolul trecut incerc sa ajung la discutiile a[prinse

OTILIA: MODIFICARI IN TABEL: greutate actuala: 65.9 g, talie:76 cm, solduri 94 pulpe - la fel

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Flowers, la noi e invers, Thomas pana acum a papat doar piureuri din cauza refluxului .

mami de Thomas

Piureuri fine mananca si ea ,fructele date pe razatoare, nu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:

Mamiseli ai o dulceata de fetita, sa-ti traiasca, ne-am uitat cu Thomas la pozele voastre, ce bulanaseee si falcute si ochisori albastri. mor de drag cand vad fetite in rochite si strampi !
Si Radu a lui Sorvint alt frumos cu ochi mari de iepuras!
cand scrii de el il vad pe Thomas, la fel ,tot in brate ar vrea ,e un matait , chiar daca se joaca trb sa ma vada acolo langa el...mamosu'..in ultimul timp parca parca e mai schimbat...isi vede de treburile lui , etichete si altele si fara sa stau langa el...

mami de Thomas

Multumim, multumim! Si eu sunt topita dupa bulanase si falcute desi la a mea fata ma cam cocoseaza. Avem 8 kg. Si, ce ziceai ceva de nora?? Sau e dat Thomas?

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Teodora maninca marul dat pe razatoare de plastic (ca a Mirthei, ea mi-a zis unde o gasesc ), in schimb n-am reusit sa mixez morcovul fiert pana la o consistenta fina. Voi cat timp fierbeti legumele?

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:

Flowers, la noi e invers, Thomas pana acum a papat doar piureuri din cauza refluxului .

mami de Thomas

Piureuri fine mananca si ea ,fructele date pe razatoare, nu.

poze

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Am vazut doi Tudorei (de Julia16 si Diana21) frumosi foc si doua surioare grijulii.

Julia16, ai o fetita pe cinste, mai rar asemenea copil. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si de fratiorul ei.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

otiliav, eu folosesc Mustela bebe, factor protectie 50

babyzapi - am vazut pozele de la botez, sunteti o familie frumoasa si la restaurant parea distractie in toata regula

sorvint - nici fiica-mea nu prea are rabdare in carucior, insa acum de cand poate sta in fundulet parca e mai bine, ma pot incumeta mai departe de casa cu caruciorul, cam 30-40 min tace cuminte acolo; si ea are un somn tare usor, se trezeste de la zgomotele de pe strada, imi venea sa shishii la oameni sa nu vorbeasca asa tare...; acu' cateva saptamani a oprit unu' masina in dreptul nostru si si-a claxonat nu stiu ce cunostinta de pe partea ailalta...iti dai seama ca s-a speriat fata, ca si eu am tresarit...m-am enervat si m-am dus si i-am zis tipului ca ar fi frumos sa nu claxoneze fix in dreptul unui carucior, dat fiind ca nu era in nici un pericol iminent.... mi-a inchis geamu-n nas; mno, noi sa fim sanatosil de-atunci dormim in casa si iesim la plimbare treze, cat are rabdare in carut, atata ne plimbam si dupa aia in brate prin curte.
am vazut pozele cu Radu, are niste ochisori foarte expresivi! sa-ti traiasca!

alra - cum ii zice la leguma aia belgiana de tot zici ca n-o stim, ca is tare curioasa acum , macar sa vad o poza, cum arata

lauramiron - sanatate fetelor, sa se faca bine!

diamisha - mai nou si fiica-mea se taraste inapoi, ca racul; citisem pe undeva ca asa fac la inceput ; o sa caut sa citesc ce zice Francoise Dolto, mersi de pont; si Alexandra molfaie toate etichetele;

julia ce fetita de isprava ai, draga de ea

legat de mame/soacre - io o am pe mama cu mine, si-i multumesc lui Dumnezeu ca e asa. insa...ea e o persoana extrem de echilibrata, diplomata, calda si iubitoare si sper ca atunci cand Alexandra va fi mare, sa-mi pot plati "datoriile" fata de mama ajutandu-mi fiica asa cum ma ajuta mama acum pe mine; imi pare sincer rau pentru cele care se plang de mamele/soacrele/bunicile lor, pentru ca imi pot imagina cum e sa te bata cineva la cap si stiu ce bine e sa ai alaturi pe cineva care sa te ajute nu sa te incurce; de soacra-mea nu comentez ca n-am ce;

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput