*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye, mi-ai luat-o -nainte.. am facut jumatate de borcanas de mar cu cereale.. ii place mai mult asa decat fruct gol...urla sa-i mai dau

Apa cum le dati? al meu refuza biberonul..ii dau cu lingurita...cata apa trb sa-i dau ? tinand cont ca papa la amiaza legume si dupaamiaza fructe dar azi a papat cu cereale

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna fetelor, iar am disparut de pe firmament, cred ca nici nu ma mai tineti minte. Diana mea e bine, fara probleme majore, slava Domnului; doar niste scaune cam moi (dar cam asa le are de cand s-a nascut), mai regurgiteaza si varsa din cauza refluxului, in unele zile mai mult de ma sperie, in alte zile uit de ele...acum o saptamana avea 6,300gr. Cam la sf saptamanii incepem si noi divesificarea cu suc de mar (i-am zis dr ca nu-i dau portocala si atunci mi-a recomandat marul cam 5-10 ml pe zi pana ajung la 60ml). Deocamdata bebe mananca: 1/3 lapte de san si 2/3 Nan1. Dupa mar, sunt in ceata, am sa mai citesc din urma sa vad cum ati procedat si voi. Parca Mirtha spunea ceva de o carte dar nu-mi mai aduc aminte exact care. In rest rade, e vesela, vorbareata, mananca binisor (m-am tot plans eu pe la inceput ca manca putin, intre timp si-a revenit), doarme noaptea. Cateodata are insa, de vreo luna incoace, niste crize de plans pe care nu le pot opri (dureaza intre 5min-20min), m-am cam mirat pt ca durerile de colici ar trebui sa se potoleasca la varsta asta si nu sa creasca in intensitate. Pe mine ma termina cand o aud plangand asa rau si nu stiu ce sa-i fac, mai ales ca ea nu prea m-a obijnuit cu plans din asta pana acum. Sper sa reusesc sa citesc din urma, sunt convinsa ca o sa gasesc o gramada de chestii utile, ca am o mie de intrebari. Cum va descurcati frate, mai ales cele cu mai mult de un bebe??? Aveti toata stima mea. Pe mine ma termina mulsul asta, imi ia jumate de ora fiecare repriza; din pacate nu iese asa mult, dar ma gandesc ca si 10 ml sunt buni pana la urma. Va pup pe toate, ma apuc sa citesc sa vad ce ati mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mirela, nu pot scrie prea mult c nu ma lasa piciu' dar si noi suferim de reflux si partidele de plans la noi erau din cauza asta, de cand ne tratam e vesel , si noi am crezut ca-s colici. poate nu e aceeasi chestie dar na... avand reflux e pisibil.. si nu servim sucuri tocmai din cauza asta .

mami de Thomas

Mergi la inceput

Intrebare de urgenta: face cineva kinetoterapie cu bebe? Noi am fost la neurolog (Catrinel Iliescu) si i-a recomandat kinetoterapie pentru asimetrie de pozitie (a zis ca nu e grav dar ca ar fi bine sa ma invete cineva ce ex sa fac cu bebe). A auzit cineva de dr. Brif (mi-a recomandat-o neuroloaga)? Diana mea are tendinta de a sta numai cu capul intors spre dreapta. Greseala mea ca n-am stimulat-o mai demult sa se uite si in stanga. Acum i-am mutat patutul, o antrenez in tot felul de chestii (pana si la TV o pun) ca sa se uite spre stanga. Parca e mai bine fata de acum o luna, dar cand adoarme clar isi intoarce capul spre dreapta. De cand era mica dr imi tot spunea sa-i pun capul intre perne, dar mi-a fost mila si acu am ajuns la kineto. As chema un kinetoterapeut acasa, ca-mi e greu sa merg la un centru (stau in Titan). Cunoasteti pe cineva?

Mergi la inceput

Oceanborn, sa stii ca si eu m-am gandit ca poate din cauza asta plange, poate are ceva arsuri de la reflux. Si nu-i bun sucul de mere? Eu as fi vrut sa i-l dau ca sa-i mai stranga scaunul (ca morcovul crud face scaunele moi).
Ce tratament ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli bravo, asa te vreau! Multa sanatate si-n continuare si sa nu mai ai probleme!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

amalia degetele sunt bine deja a inceput sa creasca ungia...multumesc de intrebare
numai sunt asa mucioasa sunt spre vindecare iar bb e ok...nu pare sa mai aiba ceva...dar na ptiu ptiu sa nu ma deochi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Nu v-am spus ca avem doua realizari:
- pitica nu mai plange la baie, ii plac jucariile si nici macar nu le-a descoperit pe cele care se deplaseaza singurele. Pun 20 de cm de apa in cada mare si minune, e atat de cuminte incat o pun pe spate si face exercitii maini/picioare chiar si o jumatate de ora. Tine minunea de 2 saptamani si-i fac baie zilnic seara daca tot ii place.
- Ana nu mai vrea sa doarma cu noi in pat. S-a convins ea ca singurica in patul ei ii este mai bine, nu se trezeste cand vrea Elisa sa pape, doarme fara patura cum ii place ei. Si pitica doarme in patut bine-mersi. Ele doua s-au tot deranjat una pe alta pana s-au convins ca singurele le este somnul mai bun. Asa ca tare bine dormim acum, avem fete mari .

Bravo Ana, fetita mare! Totul tine de acomodare. In final cele doua surioare s-au invatat una cu cealalta.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Fetele, vorbeati astazi de cereale. Am luat si eu o cutie de cereale de la Milupa cu mar si morcov (de la 4 luni), fara gluten, care contin lapte. Ma bate gandul sa-i dau si eu, dar nu stiu la ce masa. Voi cand le dati si cam ce cantitate?
Merg cerealele acestea si cu fructe sau fiind cu lapte nu ar fi ok?

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16
Am o tanti care ,ma ajuta la curatenie. va veni 1 data pe sapt. Azi e prima zi. Malinas, tu ce ai facut in ac sens?

Eu am renuntat la tanti care mi-a aruncat bucatile de nuca de cocos pt. ca credea ca sunt niste coji & compania de boacane, si am o alta femeie, mai isteata.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Draga de ea, ce copil inimos si grijuliu! Spune foarte multe gestul ei!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Buna fetelor!

Am o tanti care ,ma ajuta la curatenie. va veni 1 data pe sapt. Azi e prima zi. Malinas, tu ce ai facut in ac sens?

Multumesc de aprecieri Miki_ea, Amalia, Carmendu si scuze dc am uitat pe cineva. Sa va povestesc o intamplare de duminica: Maria, Tudor si tatal in dormitor, eu in bucatarie cu treaba. Tatal la laptop, lucra. Tudor a varsat, maria grijulie s-a apucat sa-l stearga. cand vin din bucatarie, Maria ravasita in baia ei, stergea pe jos. Consumase toata hartia igienica. Dupa ce l-a sters pe Tudor i-a venit si ei sa verse, draga de ea, de la miros. Pana sa ajunga la WC varsase si putin pe gresie. Sotul meu observase ca a iesit val- vartej din dormitor, dar nu si-a dat seama de ce. I-am zis mariei ca nu e nevoie sa il stearga ea pe Tudor dc se mai intampla sa verse. Ma poate chema pe mine.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

poze cu minunile mele

Mergi la inceput