*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hello la fete.
ideea oricum e sa avem grija de ii face ca nu toate actiunile ei sunt din cele mai ortodoxe si fiecare luna in plus a lui nicole o face din ce in ce mai puternica in lupta de supravietuire cu "pradatorul" de sora-sa

foarte tare! Da` o sa o ajute pe viitor.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Mirtha, sanatate multa tatalui tau! Noi nu am avut umflatura la piciorus, doar putina febra 38 C.

mav, de unde sa luam alimente sanatoase, ca traim unde traim... Eu n-am rude la tara (desi mi-as fi dorit) si taaare mi-ar placea o gaina "alergata" prin curte.

Mergi la inceput

mamiseli_ ai mare dreptate cu facutul injectiilor! Eu ma confrunt de 12 ani cu infectii urinare si faceam tratamente injectabile cate 10 zile/luna de 5-7 ori pe an. Unde sa ma duc noaptea? Intr-o zi cand am avut o criza, am pus mana pe seringa si mi-am facut antibioticul. Stiam regulile de baza. De atunci imi fat teu injectiile si intregii familii.

Mergi la inceput

mamiseli Si al meu ma cocoseazaaaa!! Azi mi-a starnit niste dureri de coloana de moor. Chiar ma gandeam la yine ca iti este din ce in ce mai greu pt. ca pe masura ce creste, devine tot mai grea.

Sorvint, ma tot tin sa-ti zic de Radu. E scump rau de tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam
sorvint - nici fiica-mea nu prea are rabdare in carucior, insa acum de cand poate sta in fundulet parca e mai bine, ma pot incumeta mai departe de casa cu caruciorul, cam 30-40 min tace cuminte acolo; si ea are un somn tare usor, se trezeste de la zgomotele de pe strada, imi venea sa shishii la oameni sa nu vorbeasca asa tare...; acu' cateva saptamani a oprit unu' masina in dreptul nostru si si-a claxonat nu stiu ce cunostinta de pe partea ailalta...iti dai seama ca s-a speriat fata, ca si eu am tresarit...m-am enervat si m-am dus si i-am zis tipului ca ar fi frumos sa nu claxoneze fix in dreptul unui carucior, dat fiind ca nu era in nici un pericol iminent.... mi-a inchis geamu-n nas; mno, noi sa fim sanatosil de-atunci dormim in casa si iesim la plimbare treze, cat are rabdare in carut, atata ne plimbam si dupa aia in brate prin curte.

Si nei la fel. Ma duc in parc, in locurile cele mai retrase, ca sa nu se trezeasca vreunul ca vorbeste la telefon in gura mare sau tipa alti copii. Si sunt niste ciori atat de croncanitoare... Le apuca galceava tocmai cand doarme mikul. Merg cu masina pana in parc si acolo scot carutul si il bag pe Remus. Doarme vreo ora -doua. Cand se trezeste, de ceva timp este mai rabdator, nu mai urla. dar dupa aceea se plictiseste, vrea in brate..si ma doareee spatele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Abia acum am reusit sa intru.
M-a durut capul rau astazi...cred ca de la vreme.
Sara a papat la pranz supita si la 2 ore a baut 70 ml de laptic.Puiutii vostri la cat timp papa lapte dupa supita?
E vreo problema daca-i dau supa de pe o zi pe alta?Iese cam de 2 castronele si azi m-am gandit s-o bag la frigider sa-i dau si maine...acum astept sa-mi spuneti daca e bine sau nu.
Supa o papa cu lingurita, e de fapt piure de legume, nu-i place din biberon sa fie mai subtire.
Am spalat-o aseara cu sapunul cu ovaz si am dat-o cu crema si dimineata deja erau mai bine bubitele.Si eu cred ca atunci cand va sta bine in fundulet n-o sa mai aibe probleme.
Tot ma doare capul, sper sa treaca sa pot dormi bine la noapte.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza imi pare rau pentru nepotica ta. E adevarat, copiii nostrii s-au nascut intr-o lume foarte poluata si din pacate, mare lucru nu putem face sa-i protejam. Ne straduim..dar ce ni se spune astazi ca e produs bio, maine s-ar putea sa auzim altceva despre el.

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Vroiam sa va scriu de cateva zile despre gluten. Stiu ca ne gandim uneori ca putem sa trecem peste recomandari, ca nu se pot intampla chiar toate puiului. Eu la Ana am mai trecut peste recomandari. Si la Andreea cateodata. Nu are rost sa intru in detalii cu asta. Insa boala celiaca, intoleranta la gluten, este ceva foarte chinuitor pentru un copil. Nepoticai mele i s-a descoperit in luna cu 2-3 luni, la doar 1 an si jumatate. Cumnata mea nu i-a dat zahar, sare...a mers pe toate recomandarile medicului. Paine i-a dat pana intr-un an. Este o boala ereditara, dar este mai mult posibil sa apara daca se introduce glutenul in alimentatie pana intr-un an. Nu va spun, ca nimeni nu mai are voie sa manance nimic cu gluten in jur.

Se pare k ai nostri cupilasi sunt mult mai sensibli acum si dezvolta tot felul de alergii si intolerante, din cauza tuturor porcariilor pe care le servim noi cat suntem gravide si nu numai. Si nu ma gandesc la KFC-uri, shaworme....ci la fructele de pe piata, pe care le mancam in speranta sa fim sanatosi, dar care au mai multe pesticide decat vitamine, la puiul injectat si indopat de la nastere cu antibiotice, la iaurtul care expira intr-o luna (oare de ce?), etc. Sa nu mai vorbesc de poluare...

Ma scuzati daca tema e usor pe langa subiectele care se discuta. Ma gandeam ca poate intereseaza pe cineva.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

mamiseli Si al meu ma cocoseazaaaa!! Azi mi-a starnit niste dureri de coloana de moor. Chiar ma gandeam la yine ca iti este din ce in ce mai greu pt. ca pe masura ce creste, devine tot mai grea.

Sorvint, ma tot tin sa-ti zic de Radu. E scump rau de tot!

Greutatea bebeilor de acum nu va mai fi asa exploziva, pana la 1 an sa zic ca vor mai fi 2-3 kg fata de cat are acum si ma consolez cu asta. Si am invatat-o fara brate afara. E nevoie sa o iau in brate cand o schimb de pampers, o imbrac, o mut dintr-o camera in alta, o alint (facem si de astea muuult), ne jucam. In wrap ii este prea cald acum si nu mai sta. Astept toamna sa incepem iar cu el. Iar afara Miruna sta in carucior si cand ne plimbam si cand ne odihnim (adica eu) pe banca in parc. Se uita cu mult interes in jurul ei cand mergem iar in parc ne oprim in spatiul amenajat pt copii pt ca rade la ei si chiuie, ii place foarte mult. Ne dam in leagan, tragem un somnic apoi acasa.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Noi nu avem probleme cu galagia afara. Cateodata se intampla sa o trezeasca in zgomot puternic, in rest n-are treaba. Poate si pt ca am incercat sa o familiarizez cu zgomote, cu alte persoane.Suntem singurele acasa toata ziua si nu am vrut sa nu inceapa sa planga cand vine tati seara acasa ca e altcineva decat mama ei.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

E posibil sa nu fiu foarte coerenta in ce zic, am o durere de cap crunta.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput