*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo, Mamiseli ma inscriu si eu pe lista cu dureri de cap. Cred ca vremea e de vina...

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cameliam, nici eu nu o las sa doarma afara, ca o trezeste si ciripitul de pasarele Iesim afara, in curte cand e treaza, cand vad ca da semne de nani, o bag in casa, altfel ii stric somnul.
Flowers, eu ii dau in lingurita cam jumatate, cateodata chiar plina....mai scapa si pe afara cate o picatura cateodata Iar consistenta nu e foarte fina, ba chiar mai gasesc cate o bucatica de morcov sau pastarnac....o molfaie bine si o inghite
Aleinad, eu fierb legumele pentru supa cam 30-40 minute, pana se moaie morcovul si albitura incat sa le pot pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Cameliam,Flowers,Anessi eu sunt la fel. Ma plimb pe cele mai laturalnice alei in parc. Si tocmai cand doarme Radu se gaseste cate un tractor sa treaca pe langa noi. Nu stiu pe unde sa ma mai ascund. Ca si astia in Tineretului toata ziua umbla cu tractoarele si masinile prin parc.
Ginye55 si felicitari ca ti-a papat puiutul. Noi nu am inceput dar sper sa fie mancacios.
Mirela_1 bine ai revenit!
Anes
Noi ne pregatim de baita si apoi nanic.
Seara buna va doresc.

Mergi la inceput

Eu i le serveam Rebecai la masa de seara, de la ora 18. Si nu se mai pune nimik in ele, le faci cum scrie pe cutie, doar cu apa, si sunt gata de papat. Rebeca tare mult le-a apreciat

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetele, vorbeati astazi de cereale. Am luat si eu o cutie de cereale de la Milupa cu mar si morcov (de la 4 luni), fara gluten, care contin lapte. Ma bate gandul sa-i dau si eu, dar nu stiu la ce masa. Voi cand le dati si cam ce cantitate?
Merg cerealele acestea si cu fructe sau fiind cu lapte nu ar fi ok?

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Si eu ii fac piureul de legume pe doua zile, il tin in frigider in recipient cu capac.
Iar lapte dupa masa de legume ii dau cand o vad ca ii este foame si "cere" asta se intampla cam la 3 ore. Acuma depinde si de ce cantitate de piure mananca. A mea papa cam 150ml.....deci rezista 3 ore apoi

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Abia acum am reusit sa intru.
M-a durut capul rau astazi...cred ca de la vreme.
Sara a papat la pranz supita si la 2 ore a baut 70 ml de laptic.Puiutii vostri la cat timp papa lapte dupa supita?
E vreo problema daca-i dau supa de pe o zi pe alta?Iese cam de 2 castronele si azi m-am gandit s-o bag la frigider sa-i dau si maine...acum astept sa-mi spuneti daca e bine sau nu.
Supa o papa cu lingurita, e de fapt piure de legume, nu-i place din biberon sa fie mai subtire.
Am spalat-o aseara cu sapunul cu ovaz si am dat-o cu crema si dimineata deja erau mai bine bubitele.Si eu cred ca atunci cand va sta bine in fundulet n-o sa mai aibe probleme.
Tot ma doare capul, sper sa treaca sa pot dormi bine la noapte.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, cum stii cat piure papa?Sunt recipiente gradate?E aiurea sa-l pun in biberon sa vad cantitatea si apoi in castronel....

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Ginye, mi-ai luat-o -nainte.. am facut jumatate de borcanas de mar cu cereale.. ii place mai mult asa decat fruct gol...urla sa-i mai dau

Apa cum le dati? al meu refuza biberonul..ii dau cu lingurita...cata apa trb sa-i dau ? tinand cont ca papa la amiaza legume si dupaamiaza fructe dar azi a papat cu cereale

mami de Thomas

Eu ii dau cateva lingurite dupa masa de legume. In rest, ceai.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Oceanborn, sa stii ca si eu m-am gandit ca poate din cauza asta plange, poate are ceva arsuri de la reflux. Si nu-i bun sucul de mere? Eu as fi vrut sa i-l dau ca sa-i mai stranga scaunul (ca morcovul crud face scaunele moi).
Ce tratament ii dai?

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

Printesa mea

Sucul de mare e cam acid. S-ar putea sa nu-l tolereze. printesa.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetele, vorbeati astazi de cereale. Am luat si eu o cutie de cereale de la Milupa cu mar si morcov (de la 4 luni), fara gluten, care contin lapte. Ma bate gandul sa-i dau si eu, dar nu stiu la ce masa. Voi cand le dati si cam ce cantitate?
Merg cerealele acestea si cu fructe sau fiind cu lapte nu ar fi ok?

poze cu minunile mele

Eu ii dau o data la doua zile( 150 ml lapte cu 3 lingurite de cereale) Eu am cereale Nestle orez si morcov si i le-am dat cu fruct, dar le-am facut cu apa.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

puiul mic sa treaca bubitele!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Abia acum am reusit sa intru.
M-a durut capul rau astazi...cred ca de la vreme.
Sara a papat la pranz supita si la 2 ore a baut 70 ml de laptic.Puiutii vostri la cat timp papa lapte dupa supita?
E vreo problema daca-i dau supa de pe o zi pe alta?Iese cam de 2 castronele si azi m-am gandit s-o bag la frigider sa-i dau si maine...acum astept sa-mi spuneti daca e bine sau nu.
Supa o papa cu lingurita, e de fapt piure de legume, nu-i place din biberon sa fie mai subtire.
Am spalat-o aseara cu sapunul cu ovaz si am dat-o cu crema si dimineata deja erau mai bine bubitele.Si eu cred ca atunci cand va sta bine in fundulet n-o sa mai aibe probleme.
Tot ma doare capul, sper sa treaca sa pot dormi bine la noapte.

02.12.2008

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput