Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Cleo, grija mare la chei..stiu si un bb care a ascuns cheile de la masina si de la casa ...in gunoi...gunoiul dus..parinti crizati...iti imaginezi tu..
eu acum fierb legume si carne pt supita, apoi iesim afara...tare-i place in leagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Cleo, grija mare la chei..stiu si un bb care a ascuns cheile de la masina si de la casa ...in gunoi...gunoiul dus..parinti crizati...iti imaginezi tu..
eu acum fierb legume si carne pt supita, apoi iesim afara...tare-i place in leagan

am cautat in gunoi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

>> O femeie recent divortata,isi petrecu prima zi impachetindu-si lucrurile in cutii si valize.A doua zi
>> a venit un camion si a incarcat totul,inclusiv mobila.
>>
>> A treia zi ,s-a asezat pe jos,in sufrageria goala,a pus muzica in surdina,a asezat doua luminari,doua kile de
>> creveti,o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata.
>>
>> Cind a terminat de mincat,a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera,le-a scos capacele laterale,a indesat
>> inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera,a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri.
>>
>> Cind s-a intors,fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila.In primele zile totul fu perfect.Insa
>> in curind,incet,incet,casa a inceput sa puta.
>>
>> Au incercat de toate:au facut curatenie,au aerisit...au revizat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca
>> s-ar pute gasi soareci morti inauntru,au spalat covoarele...In fiecare coltisor de casa au pus
>> deodorante electrice,au golit zeci de butelii de spray...Au cheltui o gramada de bani sa
>> schimbe covoarele...In zadar.
>>
>> Nimic nu functiona.
>>
>> Nimeni nu le mai venea in vizita,angajatii refuzau sa lucreze si pina si fata care facea curatenie in
>> casa,i-a abandonat.
>>
>> Disperati,fostul sot si amanta,au hotarit sa se mute.
>>
>> Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa.Cei de la agentiile
>> imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon.
>>
>> In final au cumparat o casa noua.
>>
>> Intr-o zi,fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si din treacat il intreaba cum o
>> mai duce. El raspunde ca vinde casa,fara insa sa-i dea vreo explicatie.
>>
>> Ea il asculta calma,apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul,sa vada cum ar putea face sa cumpere ea
>> casa.Banuind ca ea n-are nici o idee de adevaratul motiv pentru care o vinde,ii propune a zecea parte din
>> pretul real al locuintei,ca sa scape cit mai repede.Femeia accepta si in citeva ore avocatul ii
>> aduce actele la semnat.
>>
>> O saptamina mai tirziu,barbatul si amanta se oprira la poarta casei,observind surizatori
>> cum muncitorii impachetau lucrurile si le urcau in camion.
>>
>> Totul....
>>
>> ......inclusiv barele de la
>> perdele...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eva : sa cresti frumoasa si desteapta si sa o faci mandra de tine pe mami dar si pe buni.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Inais: am dat eu acu ceva ani la fata cea mare Klacid. Nu i-a placut deloc. Are un gust dubios si pe desupra raman si niste granule nedizolvate.brrr

Desire: Mononucleoza nu afecteaza ficatul pe termen lung daca se tine un usor regim si se iau hepatoprotectoare. Trebuie insa sa se abtina de la efort fizic pentru ca splina creste ff mult si se poate produce o ruptura. Aceasta boala seamana la simptome ff mult cu citomegalovirusul care este mai putin periculos. La ambele se poate face analiza de depistare.

MsBB: Am vazut-o pe Andra in poza cu pufiletii si crede-ma ca am vazut oameni cu probleme ala ficat. Nu are nimic. E rozie in obraz si arata ff bine. Eu cred ca nu sufera de nimic. Cat despre pb cu inima: majoritatea au suflu sistolic cat sunt mici. Nu e o pb. Pb cu inima se recunosc ff usor: copilul oboseste usor, e apatic, nu tipa , nu alearga, gafaie etc

fecian: Nu ai pe nimeni sa-ti aduca mixtura mentolata din RO? e tare buna. Calmeaza mancarimile si usuca bubitele. Altfel e greu. Musetelul nu siu daca e ff bun. Noi am avut la cea mare o forma usoara acu vreo 2 ani dupa care nu a mai avut nici macar o raceala.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Intru cu viteza luminii sa-i urez Evutei la multi ani, sa creasca mare si sa fie fericita alaturi de mami si de tati.

Alexandru! Sa cresti mare!

Vreau sa le doresc tuturor bebeilor bolnaviori insanatosire grabnica...imi pare rau ca multi faceti varicela asa micuti! Si Cristian tot asa mic era cand a facut-o saracu`...norocul nostru ca nu a fost o forma urata.

Va pupam!

edit: MsBB sper ca nu ai cheltuit toti banii pe next :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Mara rules, mamaaaaa ce ascunzatoare si-a gasit, foarte tare !!!

Gabitza, atat temperatura cat si papica au fost aceleasi, nimic nou, vad ce se intampla pana maine, daca nu dispar bubitele fug la medic. Bafta, sa gasesti o bona buna pentru Raducu-Duducu.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

lma pt EVA si ALEXANDRU pt 1 anisor!!! sa cresteti mari si frumosi!!!!

gabitzam vazut film cu raducu cel frumos...

andradawelcome back...am vazut cum sta tiberiu prin iarba si cum se plimba cu masinutza...ce mai...ai baiat mare. al meu nu sta in iarba..ca si mufi de iulia...zici ca il inteapa. am incercat si eu sa il pun in iarba dar ......merge 1 pas inainte, da de iarba, apoi face 2 inapoi..

inais multa sanatate iasminutei si eu stiam ca mucii galbeni sau verzi sunt semn rau. .

stephany ce baietel mare ai...de fapt noi suntem cei mai mici din ceata lui papuc!!! abia avem 10 lunitze...altii cu taieri de mot si petreceri de 1 an...las ca vin din spate ..

desiree uram sanatate la nepotica ta.

simonacip am vazut pozele de la taierea motului. sunteti absolut superbe..amandoua sisterele .nu mai zicem de bebeloni...

msbb da...fata ta te ajuta la cumparaturi...hihi...

fecian insanatosire la puiut!!

alysh distractie faina sa aveti si intradevar lume multa...

chinabulina sanatate multa!!

anisiap acum vad pt prima data poze cu ale si cu tine...2 frumoase..ce mai..va pup..sa ai grija de tine

lilly vazut pozici cu julia ta...o minunatie. o pupam

nicole ce baiat mare ai...doamen cum a crescut ...ce fain ca v-ati distrat in excursie.

micaela pupam daria sasoaica!!! ce dulce e.

danicris ai fost la dr? ce a zis de bubutze?

am si eu o intrebare: trebe decalotat ??? ca mie dr nu mi-a zis nimik. sau e o varsta limita pana la care se asteapta si apoi se intervine??sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

azi mi-a adus mama clatite si mi-am amintit brusc de ylari. anul trecut, ultimul mesaj al lui ylari inainte de a naste a fost ca se duce sa papa clatite, poate o ii vine sa nasca . mi-aduc aminte ce emotionata am fost cand am citit ca bebeluna ei are 4 kg. m-am gandit ca si a mea va fi la fel (aveam o burtaaaaaa, plus ca mereu era estimata cu greutate mare la ecograf) si am simtit deodata ca fetita asta, Eva, mi-e tare draga . LA MULTI ANI, bebeluna scumpa, sa ai parte doar de lucruri bune in viata
LA MULTI ANI, Alexandru! sanatate si fericire sa ai, viata lunga si senina

p.s. PIERDUT VECINA!!!! imi fac griji!!! ofer recompensa gasitorului

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput