Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia83 spune:
am fost pe afara..MsBB ai incercat sa schimbi tara in Ro si sa-ti faci cont pe Next?
o sa incerc dar dupa 15 cand imi intra banii..trebuie sa ai visa sau cont in euroi, am impresia. eu am un Ing cu euroi si asa platesc...te anunt daca merge.
am iesit pe la 3...de la 3 la 5 ne-am zbenguit, tobogan, trotoar, alergat dupa porumbei, furat ratustele Marei, o fetita de 1 an si 4 luni ce tragea dupa ea niste ratuste, etc, apoi picat blana si adormit pana la 7.30 in caruts, cand am ajuns acasa ca inghetasem in parc sa astept dupa ea sa se trezeasca si sculata cu forta in casa ca ea mai dormea mult si bine
(si eu care ma rugam in parc sa doarma macar 30 min,,iote ca dormi 2 ore juma...
fetelor am cumparat caserola cu capsuni
anul trecut pe vremea asta bagam de zor cu zahar cat scriam cu voi pe forum...am spalat 3 capsuni mai mari si mai coapte, le-am decojit de seminte (cu cutitul asa ca pe mar), taiat in 4, pus o lingurita d zahar peste si dat la frigider pana maine sa se moaie, maine bag in iaurt si dau la masa de fructe. tineti-mi pumnii sa ii placa si sa nu faca bube (bine, ma gandesc ca semintele dau alergie, nu fructul in sine)...peste o saptam,ana se fac ciresele de mai la noi la tara, abia astept sa-i dau
si sa pap si eu...
cleo super tare cu micutza cleptomana
noi am patit asa in mall in magazin nu stiu cum pusese mana pe o chestie de-aia de piuie de sta pe haine si o pusese in carut si piuia de cate ori ieseam, am scobit acolo, am gasit porcaria aia, am murit de rusine ![]()
Lorich
super tareeeeee...sper sa fie intamplare adevarata, nu numai banc...chiar tare razbunarea femeii 
mihaser spune:
China chiar...ai dreptate!
...Ylari azi ar fi trebuit sa dea un rand de clatite ptr toata lumea ![]()
Poate va fur io vecina ca mi-e draga! (Ion Cranga de Maladite si Mugurei
)
gabitzam spune:
Vine capitol nou imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser iulia io la next am platit cu roni...pe criza asta se accepta orice! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
DECI A MERS???