Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
Danicris spune:
La multi ani, Eva, pui frumos si rasfatat, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa cresti mare si sa-i faci fericiti pe parintii tai. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Vladuc s-a umplut de puncte rosii pe burta, spate, la putza si pe fund. Pe fata nu are, nici pe picioare, nici pe maini. Aveti idee ce poate fi ? |
Buna!
Iasmina a inceput tot cam asa cu o alergie. Sunt imp. de urmarit urmatoarele semne (ca sa eliminati ideea de boala contagioasa): daca are temp./febra, ganglionii umflati, gat rosu.
Daca nu are nimic din toate astea...sa zicem pana maine...atunci e o alergie. Noua ne-a prescris Zyrtec, spalat in apa mai rece decat de obicei, dat cu Trixera si eventual cu o crema cu ichtamol.
Cel mai bine e insa sa fie vazut de un medic. Poate fi puseu de dermatita atopica sau alergie (alimentara sau la factori de mediu).
O mentiune importanta: bubitele Iasminei erau cat varful de ac si rosii. Nu purulente, nu mai mari. Multe, multe...in unele zone (sale si burtica, unde se termina scutecul) chiar unite. La inceput au aparut pe burtica si spate, apoi s-au extins pe piept, fata (urechi, pleoape), membre inferioare, membre superioare (in ordinea asta). Pe memebre a avut ff putin. Ciudat la noi (si inexplicabil pt medici) era ca nu parea sa aiba nici un disconfort (gen mancarime).
Bon...a trecut intr-o saptamana! Am dat numai lapte in perioada aia. Si multa apa.
Sanatate multa!

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Danicris spune:
Inais, multumesc frumos de raspuns, parca povestesti de Vladuc. Asa are si el, cum povestesti de Iasminuta :
- punctele sunt mici cat varful acului si rosii
- sunt multeeeeeeeeeeeeee
- nu are ganglioni umflati
- nu are febra
- nu are nici un discomfort, e vesel, se joaca, mananca
El oricum are dermatita, deci poate fi un puseu, vad pana maine ce se intampla.
Dar de ce i-ai dat numai lapte ? Nu voia altceva sau asa ti-a spus medicul ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
inais spune:
Asa mi-a recomandat medicul: numai lapte. Eventual HA. Am mai dat cereale de orez care-s ok si nu au nici un potential alergogen (asta daca nu il constipa pe pui). De ou, iaurt (produse pe baza de lapte de vaca), ficatel, carne...nu s-a atins inca vreo saptamana (tot interdictie). Un fel de regim as zice.
Eu am dus-o urgent la pediatru in ziua cand au aparut...care a zis ca-i alergie pe fond de dermatita atopica
...pediatra chemata a 2-a zi a zis ca-i clar alergie. NU dermatita si alte alea.
Bon, am povestit eu atunci ce si cum. Cert e ca noi inca nu stim ce a declansat episodul cu pricina pt ca nu a fost nimic nou in alimentatia ei, in mediul ei...doar ca in seara celei de-a 2-a zile am observat primul dintisor. Evident nu e asa eruptie de la un dintisor, insa e posibil sa fi pus guritza pe ceva (pe muuuulte punea) si aia sa fi fost. Stiu eu?!
Inca suntem in ceata...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Danicris Vladuc s-a umplut de puncte rosii pe burta, spate, la putza si pe fund. Pe fata nu are, nici pe picioare, nici pe maini. Aveti idee ce poate fi ? Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Wow... eu una nu stiu!!! Ooof... Mai ma trezesc si eu uneori ca are Eva punctisoare pe ea dar mereu ii dispar. Tinem pumnii poate trec si nu e nimic grav.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
stefany_p spune:
La multi ani Eva si Alexandru!!!
vad ca atmosfera e mai degajata pe aici, lumea mai binedispusa desi belele curg garla...daca nu e febra sunt muci, sau bube sau diaree sau greva foamei...noi ne-am lovit
.am facut eri cumparaturi si barbat/miu a lasat la vedere o cutie de bulion pe care Iusti si-a rasturnat-o fix pe degetul mare de la piciorul drept...sa te tii de urlete si ifose
...azi nu mai avea nimic, e bun de carne ca ma-sa , ii trec repede bubele...
imi prmit sa fac o strigare sa ma auda toata Canada
Desiree...toate bune la voi? cum e Victoria?
Prag...ai inceput munca? totul e ok la gradi?
Doloress...hai maica mai repede ca ne lipsiti
Magdone..ce face gogoasa?sunteti bine?
gabitzam spune:
Dani, poate a transpirat? I-a fost cald? A mancat ceva nou?
Ma intrebai de bona. Eu m-as intoarce undeva prin vara la servici, in functie de cum gasesc bona si de cum se adapteaza copilul cu ea, ea cu copilul si noi. Si cu Dora am stat aproape 2 luni inainte de servici.
Am pus anunt si aici pe DC, o sa merg si la firma prin care am gasit-o pe Dora, mai dau sfoara printre cunostintele si mamicile din parc, trebuie sa apara ceva.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui stefany_p imi prmit sa fac o strigare sa ma auda toata Canada Desiree...toate bune la voi? cum e Victoria? Prag...ai inceput munca? totul e ok la gradi? Doloress...hai maica mai repede ca ne lipsiti Magdone..ce face gogoasa?sunteti bine? |
Stefany, la noi toate bune, we asta am tinut-o afara muuuuuuult; sambata 6 ore si ieri am fost la baseball (deschiderea de sezon) si am stat afara de la 12 pana aseara la 8.
Eu ma duc sa ma intind, cred ca ma ia raceala, macar cat mai doarme Victoria ma bag in pat, mi-e taaaaaare frig...
Multumim de "strigare".
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Dani, poate a transpirat? I-a fost cald? A mancat ceva nou? Ma intrebai de bona. Eu m-as intoarce undeva prin vara la servici, in functie de cum gasesc bona si de cum se adapteaza copilul cu ea, ea cu copilul si noi. Si cu Dora am stat aproape 2 luni inainte de servici. Am pus anunt si aici pe DC, o sa merg si la firma prin care am gasit-o pe Dora, mai dau sfoara printre cunostintele si mamicile din parc, trebuie sa apara ceva. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
poti sa lasi anunt si la administratorul blocului.
voiam sa va zic ca am fo cu fata azi afara. Am lasatpo in nisip sa se tavaleasca, sa scurme, sa fure jucariile altei fetite - mara strange tot, e Dr Castor. Sau Domnisoara.
A furat si o rosie de pe taraba din piatza!!! (noroc ca vanzatoarea e ok, cumparam mereu de la ea)
A ascuns azi cheile de mine. stiti unde? in pampers.....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008