Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

dapcapsuni zmeura rosii crude "di tati fructili" ca scrie la cartea de aci ca nu sunt sunt interzise niciunele
da nu le dati daca nu va simtiti confortabil Ale e inebunita dupa ele

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani! Vlad de Alysh si Robert Daniel de Silvia Pop, Sabina Adriana de CamiM si Codrin Stefan de Ingereasa, Ianis-Teodor de Anasol si Elisa Ioana de Nikooradea, Eva Denisa de scumpa Ylari si Alexandru de Aimee79, sa aveti parte de o copilarie superba cu multe zambete si mult soare, sa aveti o viata linistita si frumoasa si sa deveniti Oameni Buni si iubitori!!!

Am avut si noi uikend lung de unde si lipsa de pe tzava. Dupa primele semnale de joi seara eram convinsa ca vin si raportez ca am ajuns si eu ca altele si stau noaptea de straja langa copilul plangacios.

...Joi cand am ajuns la cresa mi-a spus Karin ca fata mea are o roseata pe fundulet si ca ea crede ca e de la dinti, ca nu ar avea de la ce altceva, ca a spalat-o si uns-o la fiecare schimbare, ca a schimbat-o mai des ca de obicei, ca a facut si kk moale dar nu diaree, doar usor mai moale. Deci ne-am pregatit sufleteste pentru un uikend de jale...

Joi pe vineri a dormit bine, vineri am hotarat ca mergem la muntele belgian. Am facut papa pentru toata ziua (si cu aceasta ocazie spun ca desi am stat o zi intreaga in deplasare tot nu i-am dat din borcanel, deci am scapat si de cazuri de acest gen). A fost copila putin maraita din doua motive, unul fiind dintii celalalt scaunul de masina. Am pus-o in scaun, primisem unul de la ai mei "Miniblue" nu stiu cum...INGROZITOR. Dupa minunatul drum pana la munte si inapoi am decis ca a doua zi mergem sa luam un scaun de masina serios in care sa stea copila bine, nu sa ii atarne capul intr-o parte daca vrea sa doarma..sia lte chetsii ciudate.

Pe cand am reusit sa o adormim in carucior am zis ca mergem la o terasa mai linistita si bem un suc (a se citii bere) dupa care o stergem inspre casa, asta era deja seara...Terasa era linistita si am inceput bautul sucului in liniste, pana a venit o familie (aici fac astia cel putin de doua ori pe an ieri cu familia...strabunici, bunici, parinti, copii...toti) si s-au pus astia la cateva mese (adica 8) langa noi si evident urlau unul la altul ca sa se auda...treaba care nu a fost gustata deloc de Lorelei si rpin urmare s-a trezit. A marait putin pana a descoperit lingura (ditamai linguroiul) cu care mancase ta-su veloute de sparanghel. Si a inceput frate sa dea cu aia in masa de i-a linistit pe toti de la masa vecina si se uitau la noi contrariati...Eu ii spuneam fetei sa dea daca vrea mai tare ca doar si ei au trezit-o desi au vazut ca doarme...au chiar admirat-o...prin urmare are tot dreptul sa faca scandal . Oricum aici nu se ambaleaza nimeni daca face galagie copilul.

Vineri pe sambata a fost o noapte ok, s-a trezit o singura data de durerea dintilor dar a adormit repede.

Sambata peste zi am facut sarmale, ca ne era pofta, am fost dupa scaunul impricinat, a costat o palarie de bani dar diferneta e ca de la cer la pamant asa ca pe drum spre casa a adormit fara probleme comod in noul ei scaunel. Apoi am facut bbq, ca la noi vremea buna = bbq si am mancat capsuni...multe...in sfarsit s-au copt. Copilul a mancat sambata numai chestii interesante, pentru ea, asa un amalgam incat am spus ca daca e sa faca alergie habar nu avem de la ce...umplutura din sarmale, capsuni cu iaurt, creveti de pe gratar (cu astia m-a omorat a mancat 4 creveti mari), banana coapta pe gratar (fara zahar pentru ea) si supa de sparanghel ca a fopst al meu impresionat de ce a mancat la munte asa ca a reprodus-o si pentru acasa. Ziua a trecut fara multe maraieli insa seara cand am pus-o la somn plangea sfasietor de durere. I-am pus un perdolan a adormit dar toata noaptea a tot plans. In rpimele ture incercam sa ajung la ea, pana sa ma ridic eu din pat, sa intur in papuci si sa ma deplasez...nu mai plangea...mai pe urma m-am prins ca nu are sens sa ma mai ridic ca oricum adoarme. Duminica dimineata avea unul dintre cei doi incisivi de sus iesit pe toata latimea si un colt din celalalt...asa ca ziua de ieri a fost o bucurie. Ne-am giugiulit si distrat...si din cand in cand eu m-am mai jucat Heroes . Ieri noapte a fost din nou o noapte superba de Lorelei...si uite asa desi m-am speriat ca o sa raportez cine stie ce vremuri nasoale defapt am avut un uikned superb pe alocuri cu maraieli dar efectiv nu pot sa ma plang!

Am vazut activitate la greu aici.

Laura, Simona sunteti frumoase si copii vostri la fel. Tortul mi-a facut cu ochiul insa de necaz si pofta ne-am grilat din nou banane si le-am mancat cu inghe de vanilie si sos de capsuni proaspete...nah .

Inais si a mea tuseste productiv de ceva vreme si are ceva muci insa ai ei sunt mai degraba lichizi si apar mai degraba cand ii e rece la picioare. Nici sirop pentru tuse nu primeste...si nici nu i s-a agravat starea dimpotriva am impresia ca tuseste din ce in ce mai rar.

Noi am trecut de varicela in urma cu ceva saptamani bune. Vaccinul de varicela e recomandat, in general pentru copii cu sistem imunitar deficient, insa se face doar dupa un an, are eficiente demosntrata peste 90% si se recomanda rapel la 3-4 ani de la primul vaccin si atunci eficenta ajunge la 97%. Eu l-as fi facut fetei insa ea a primit-o de la colegii mai mari. Cu Lorelei am avut noroc ca pare genul de copil foarte puternic, desi a avut bubite peste tot si febra, a mancat bine pe tot parcursul bolii si a fost foarte activa.

Felicia noi am primit o solutie alba, nu mentolata, si din pacate acu nu ii stiu numele fiind la servici, de dat pe bubite care usca si are si un agent impotriva mancarimii si am primit si o solutie de baut fenistil impotriva mancarimii in plus ni s-a spus ca mancarimea e tot un soi de durere si deci perdolanul, nurofenul si alte similare sunt eficiente. Noi am folosit cu succes perdolanul si solutia alba. Si a mea a facut multe la scutec si foarte multe si sub brat, dupa urechi si pe toata suprafata scalpului. Poate e spus prea tarziu eu insa in uikend nu intru pe forum decat extrem de rar.

Acestea fiind spuse va doresc o saptamana buna si sanatate maxima tuturor!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Eva Denisa si Alexandru pentru 1 anisor zburdalnic!!
Sa fiti sanatosi, cuminti si veseli. Sa aveti o viata usoara si plina de frumos!

Merci de info/sfaturi: DanaH, anisiap, Esme. Si multumesc pentru incurajari celorlalte.

Noi suntem la fel...tuse productiva, copil super infundat...noi la fel. Maine vom merge la medic sa o asculte la plamani. Nu Stefany, nu am inceput antibioticul. Starea ei in rest este normala: rade, danseaza la greu, merge prin toata casa (in picioare), doarme neintoarsa noaptea si la pranz si mananca ok.

La cap. fructe nici noi nu mancam decat banana (din mana mea) dar bem sucuri de fructe+legume. Bea aprox. 250ml/zi.
La cap. legume papa, insa nu suporta carnea. In schimb papa cu ficatel si ou. Papa in jur de 200g/zi.
Cereale ii fac un bibe/zi. Mai nou e cu bibe (de cand cu raceala+dinti). Il papa la pranz (ca o a 2-a masa pt ca prima e tarziu, deh) si il fac din 180ml apa/lapte (depinde de tipul de cereale)+praf cat sa iasa ca un gris cu lapte mai subtire.
Lapte bea 2 bibe/zi. Deci 500ml.

In incheiere dau un Simonei si ii urez lui fecian sanatate muuulta, nervi de fier, rabdare si sa treaca cat mai repede boala asta rea!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, va multumim din tot sufletul pentru urari! Sunt foarte nostalgica, imi amintesc ziua de 4 mai 2008, acum ma apucasera contractiile serios... Parca nu imi vine sa cred ca fetita mea a facut un an!!! E o capricioasa scumpa si frumoasa si o iubesc tare mult. Ma face fericita de cate ori o vad vorbind pe limba ei, razand si bolborosind... Dar stiti si voi sentimentul acesta...

Sunteti niste scumpe.

Fecian am vazut ca are probleme se lupta cu bubitele... Of of, speram sa treaca repede si sa nici nu va mai aduceti aminte de zilele astea... Va pup.

Cleo eu capsuni nu o sa ii dau momentan ca eu sunt alergica la capsuni si n-as vrea sa ma mosteneasca. Dar i-am dat kiwi intr-o zi, fara seminte si l-a papat, a doua zi nu a mai vrut

Pupici si lui Mati, of ce s-a mai chinuit si el cu fimoza... Simonacip, vad ca si Mati a inceput greva foamei? E u cred ca de la vaccinul ROR este... Sper sa treaca repede si la voi si la noi.

Ieri am fost la nasii fetei (ziua lu' nashu si ziua lor de casatorie) Fiica-mea a fost vedeta, numai in brate la invitati a stat, a dormit doar 2 ore toata ziua (va imaginati cum a cazut seara) iar de mancat noroc cu nasa ca ne-a incalzit niste supa de rosii si a mancat un castronel ca pana atunci (ora 5 dupa amiaza) nu a vrut decat un sfert de iaurt... Ma disperase, iar sambata la fel, am facut o criza de nervi, i-am facut tot felul de mancarici si nu vroia nimic... Azi mi-a papat la 11 cartof fiert+morcov fiert+branzica dulce si smantana. I-am dat si 2 bucatele de painica cu unt, si putina miere... Of e o sclifosita...

A primit ceva cadouri, i-am luat si noi ieri niste jucarii, a primit de la nasi o floricica de plush care canta si danseaza in ghiveci, e dementiala o amuza la culme, a primit 3 mingiutze (!!!) o rochita bleu si un costumas de baiat de la socramiu (!!!) Pe bune, e negru cu bleu, cu niste elefanti care joaca rugby... O sa il pastrez ptr baietzel

Esme, intr-un final Bravo ptr Lorelei si linguroi!!! Bine le-a facut galagiosilor!

Lori Eva URASTE fructele, daca incerc sa insist plange ca din gura de sarpe...

Dani Eva foarte rar papa cereale, nu prea ii plac. Eu ii dau iaurturi mai mult, budinci, biscuiti... Ma rog, in ultima vreme stii ca face greva foamei.

Gabitzam, pacat ca mai vine bona, stiu ca te intelegeai bine cu ea si aveai incredere, Doamne Ajuta sa mai gasesti pe cineva la fel de competent si de incredere.

Eu am avut un vis ciudat, se facea ca eram la ai mei si eu aveam in mana o vrabiuta si mama o randunica. Eu m-am dus pe balcon si i-am dat drumul vrabiutei care a zburat dar nu prea mult ca nu avea putere, a cazut jos pana la urma si a ranit-o un animal. Dar nu a omorat-o. Mama a ramas cu randunica ei. Si am mai visat ca imi facea unu curte

Va pup, revin, sa mai citesc din urma ca am citit cu o vitezaaaaaa

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Pfiu! Daca tot am neuronul in deplasare am zis sa ma epuizez fizic - am facut ceva ordine pe aici cu mandra printre - acum ea a picat lata la iar io-mi odihnesc oasele batrane cocosata la

Asa, sa-mi trag sufletul si sa vad ce mai faceti ....

Vad ca Gabitza a ramas fara Dora - bafta la gasit pe cineva in locul ei! ; am vazut mana virtuala a lui Cleo peste ceafa socrului - bei nu stii sa te descalti? ; am vazut ca Dani nu-si aduce rasfatzelul incoa ( Eu mandrei ii dau mai rar cereale, avand undeva peste greutatea medie am zis ca nu e cazul sa o - ii dau cam de 4-5 ori pe luna, la masa de la ora 7 seara, mai alternez cu iaurtul,branzica sau , cum spuneam, cereale. Le fac de consistenta unui piure si ii servesc la linguritza ) ; am aflat ca Teodora de DanaH abia asteapta sa ; [emoticon care sufla peste puzti lui Mati sa nu mai usture ] - ufff ; vad ca si Micaela si-a facut de cap la munte si a mai pus si poze cu Dariutza in lochitza cu - saraca mami de emotie ca se indragoseste vreun mugurel de mai-iunie de ea si o ia de isi roade unghiutzele NTZ-NTZ-NTZ! ; Lori vad ca e pe cale sa devina Seaned O'Connor - cunosc treaba cu cele 3 linguritze varate pe cioc - asa si a mea, noroc ca am avut prezenta de spirit si m-am ferit , altfel direct in oki imi scuipa branza Fagaras ; am aflat ca Lorelei a fost fata cuminte ; am aflat ca Iasmi are contract cu mucutzi si tusea da' ma bucur ca in rest e vioaie , dansatoare - succes maine la medic ; vad ca pe Iulia au furat-o peisajele si gratarele ; Aimee si Ylari inca nu-au desfacut sampania , inseamna ca-s ocupate cu dixtractia

Andra mea a servit capsuni - de fapt - s-a autoservit odata si cum am vazut ca e ok i-am dat. E moartaaa dupa ele urla teribil cand ma vede pe mine ca mananc si nu-i dau. Acum asa e, am citit in multe carti ca nu se recomanda inca - unii chiar zic dupa varsta de 2 ani - dar eu am considerat ca este ok mai ales ca ea nu are predispozitie la alergii, nici unul din noi nu are si slava Domnului , pana acum n-a facut nici o alergie la vreun aliment.
Numai sa o vedeti in ce hal le mananca - ia una intreaga si o vara in gura si o mananca cu o pofta teribila - eu stau cu servetelul pregatit si ii sterg mustatile sangerii si ia urla in continuare "DAI - DAI" - si eu ma mai execut , si ii mai dau una-doua cat consider eu ca incape
Nici nu ma inghesui sa-i dau multe din astea care sunt acum pe piata pt ca sunt cam lipsite de gust - da' io tot sunt - astept cele de pa tzaranoia si o invit la marea capsuniada

Gata, mai zac un pic si ma duc sa-mi alimetez mandra

EDIT : vad ca aparu si mamica sarbatoritei de astazi , nu dai si tu o citronada ceva? hihih. Vad ca Eva a fost ieri o rasfatata - asa fac dom'shoarele - cu fitze si figuri la masa !
Auzi, si lasa bre omu' , nu-i mai fa ocheade dulci - esti femeie maritata cu cupil acasa, seduci omu' , ii furi mintile si te miri ca-ti face curte . Asa vis eh?

EDITUL - EDITULUI - ptiu maica , ce fortze am , am adus-o cu puterea gandului si pe Iulia

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, da scrieti nu gluma..lipsesc cateva zile si voi umpleti un capitol

LMA dulce grasunica EVA
sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, iubire

LMA ALEXANDRU sa cresti mare si sanatos!

am citit in zig-zag mai mult, sa vad ce am retinut:

in primul rand, multa sanatate puisorilor bolnaviori vad ca Iasminuta nici pana acum nu si-a revenit of, of...

vazut poze de la motzul lui Mateias cu gemene superbe si copilasi pe masura, sa va fie de bine retezul motzului vad ca l-a si decalotat, of, of, saracutul, sper ca i-a mai trecut durerea. nu ma pricep eu la chestia asta, dar decalotarea asta pt ce e? e musai sa fie facuta???

hahaha, raducu scump cum face el bububu, ce dulce e si ochios

Desiree imi pare rau pt nepotica sa fie bine bietul copilas, biata mamica

pe MsBB care este bantuita vazut mandra cu sacoteiul de pufuleti la shopping, cata putere domnule, cata putereeeee...iar pozica ei proaspat trezita e dementiala, cu falcutele lasate, asa arata si Mufi a mea, dulce fooooc

vazut ca si pe puisor de Andrada il papa iarba si ce frumos merge el cu masinuta lui, vruum-vruum

Am vazut pustiulica tunsulica de stefany_p frumos fooooc

vad ca Alysh are nunta deja cu baiatul, ca daca invita 50 de persoane sa aveti parte de vreme frumoasa si distractie placuta tanti soacra mare

branzica ii mai fac dar ii dau si din comert, de-aia perlutze.
nu se omoara dupa niciuna...in schimb papa iaurt. ii iau muller sau napolact (iaurt numa bun scrie pe el)

fecian imi pare rau sa aud ca puiutul tau e bolnavior. hai curaj, nu-i asa de negru

cat despre hainutele de la next o sa fac si eu luna asta o comanda sa imbrac fata pt vara ca vad ca au preturi bunicele..fetelor care ati comandat, va rog, dati un info despre calitatea produselor, cand ajung. stiu ca materialele de la next sunt bune, am niste hainute comandate prin intermediari sa zic asa, adica le aveau la vanzare cu eticheta, nu de pe site si pe eticheta scria next. cred ca-i vb de aceeasi firma. numai ca sunt mai [mari cu un nr, doua, asa i-au fost fetii mele.

anisiap mooor dupa poza asta http://family.webshots.com/photo/2248895610103505599bJzZrM printesa ta e superbaaaa

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bineintele ca uram si noi din suflet LA MULTI ANI puiutzilor sarbaoriti zilele astea cand noi am tras chiulul, Alexandru, Ianis Teodor si Elisa Ioana, Codrin Stefan si Sabina Adriana, felicitari pentru primul anisor din viata voastra, sa va dea Dumnezeu sanatate, bucurii, ani multi si fericiti langa cei ce va iubesc si pe care ii vezti iubi si voi. La multi ani Iunia Teodora, Silvia Cosmina, Rebecca, Victor Stefan, la fel si voi, sa fiti cuminti, sa va bucurati de viata!!!

MsBB, esti dementiala cu emoticonul care sufla peste putzi lui Mati, de unde le scoti, femee???

Noi duminica vom merge la un botez, abia astept ca mergem cu mandra, la aer curat!

Pana una alta, astept sa se trezeasca si sa iesim afara.

Miss, Eva tine foarte putin biscuitele in mana ca sa il pape, e o puturoasa, mi-l da mie sa ii bag in gura. Daca vede ca insist sa i-l dau ei, mi-l arunca cat colo si nici nu mai papa. Vezi Doamne am suparat-o. Biberonul acum de curand s-a incumetat sa si-l tina. Pupam okii lui albastri vindecatori!

Ma duc sa ma spal repede pe fatza si pe dintzi, acum e momentul...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

bai sa fiu a naibii ...
Am zis ca zac ... da' ce pot? M-am luptat si eu cu sacul de pufu al fie-mii si am dat sa scriu un nou mesaj si cat s-a incarcat pajina ( a se citiiii fff greeuuu dar si neuronu' ii obosit rau ) am uitat ce vroiam sa zic ???????

Macar imi aduc aminte ce vroiam sa-i zic Iulei

Iulia - si eu si China , am la hainutzele de la Next dar care-mi placeau mai mult si mai mult ba nu mai erau in stoc, ba urmeaza sa fie livrate in 2-4 sapt . Vroiam in primul rand un bolero ce pare dragutz pt petrecerea de 1 an a mandrei asa ca m-am ambitionat si am strans ceva comenzi , multe ar zice barbatu' . Si cand sa lansez comanda - surprais , imi da numai erori, ba nu-mi lua datele de pe card .Asa ca m-am lasat la mana mea.
Am zis cu vecina ca o fi vreun semn rau si mai bine ne facem pofta intr-un magazin .
Acu de reusesti sa faci comanda si primesti - da-mi de stire si fa-mi in ciuda,zi-mi ca-ti plac toate si-s frumoase,da?

Gata, ma fac invisble- ca ce-i mult strica

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Eva si Alexandru

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Vladuc s-a umplut de puncte rosii pe burta, spate, la putza si pe fund. Pe fata nu are, nici pe picioare, nici pe maini.
Aveti idee ce poate fi ?

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput