Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
Ah si da, LMA 

sarbatoritilor zilei. Puiuti de Ylari si Aimee !!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
La multi ani EVA DENISA !!!
La multi ani ALEXANDRU !!!
O aniversare de vis va doresc, copiii frumosi si minunati ce sunteti! Sa cresteti mari, sanatosi, iar zanele bune sa va faca o lume de poveste, plina de veselie!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Micaela06 spune:
Neata mamicilor,
ne-am intors si noi aseara de la munte, unde a fost tare frumos, ne-am relaxat, fata s-a distrat, a stat pe afara, din neagra ce era acum e tigancusa rau ![]()
Am vazut poze frumoase, cu copii frumosi si mamaici tare frumusele, pe David dezmotat impreune cu verisorul lui
, pe Tiberiu nostru drag care s-a facut tare mare de cand nu ne-am mai intalnit, pe David de Nicole la munte, pe Ale o domnisoara tare frumoasa si eleganta, filmuletu cu Raducu cel dulce, pe Andra cu pufuletii
, pe Iustin pe care mami lui ni-l arata rar. Poze foarte frumoasa, le-am vazut pe toate sper ca n-am uitat pe cineva.
Punem si noi 2 pozici , prima cu Daria sasoaica si cea de-a 2a cu Daria si porumbeii
Si vrem sa dam cate un pupic luiInais si lui Fecian, doua mamici curajoase cu puii bolnaviori. Sper sa se faca repede bine
sfaturi nu stiu sa dau pt ca eu n-am avut asa probleme dar ne gandim cu drag la voi.
Daria
Lorich spune:
Neata
din Americutza, citesc si eu ce-ati scris ieri si sa mai raspund pe ici-colo;
MSBB eu fac branzica cu lamaie- e preferata lui - daca se poate zice asa, ca el fructe maxim 5 lingurite papa; Fagaras-preferata mea , am incercat insa a scuipat-o ca pe...
2.Si pe mine m-a vizitat CM
tot din 1990 mai toamna asa...dar fara absolut nicio durere tks God!
Fecian uof, pupam Pufarinul sa reaca bubitele; bine ca s-a imunizat! vai de mine, citesc mai departe din urma..of, of...ce sa ma zic?Chiar ca n-am cuvinte !Snatate multa!
Desiree sa-ti traiasca nepotica, am aflat si secretul id-ului tau ![]()
Adriana bine ai venit/revenit in Bucale! Ne vedem in parc!
Dana vacanta? Super !Vacanta minunata, lasa aasta sa fiu baiu' ca se trez Teodora devreme...mai mult timp de VACANTAAA!!!
Simo of, pupam puiutz mic, sa treaca mai repede buba la cuculeana!
Ma duc sa vad pozici multe si fromoase cu pui M&M!
LA MULTI ANI EVA DENISA SI ALEXANDRU! 
Edit 1. am supraestimat dom\le..ce 5 lingurite de branza cu fructe??Eheeei..3 ajung, nu? Sa ma tund naibii mai repede ca imi smulg parul pana ajung cu freza lui fi-miu.
2. mai vesel, am vazut poze u pui frumosi foc, Julia, David si Dariutza
3. ma duc sa mai smulg neste par din crestet!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Lorich, nici Mati nu mai papa sa stii. Singurul fruct pe care-l mai papa cu drag e grapefruitul
Si marul intreg, sa muste el..eu ii dau ca mi-e teama sa nu muste mult si sa se inece. Nici legume nu [ea mai papa, eventual ciorbitza d ela noi. Ce sa zic..nu stiu ce perioada e si asta..
Micaela am vazut pozici si filmulete cu Dariuca. E tare hotarita si ma prapadec de ris cum merge cu minutzele in sus
Mi-a placut parculetul cum era pavat. Super, sa poata merge si copiii nu sa se impiedica la orice pas!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
Buna dimineata.
Doamne, ce de pui frumosi am vazuuuuuuuuuuuut ... Ce v-ati mai distrat mai fetelor, va invidiez. Noi am stat acasa, nu am iesit nicaieri, doar plimbarile obisnuite. Hmmm ... asa as pleca si eu undeva ... da' ma mananca in
sa varuiesc sufrageria, nu stiu ce naiba m-a apucat. Ce-i drept este cam jale, sunt peretii murdari, plus ca vreau sa ascund tevile de la centrala ca ma enerveaza. Mda, mi-e o silaaaaaaaaaa da' n-am ce face. Oricum, ma rezum la sufragerie, nu vreau sa ma "intind" in toata casa ca mi-e groaza de facut curat la final.
MsBB, saru'mana, esti foarte foarte draguta insa nu cred ca venim la Bacau prea curand. Nu stiu cum naiba da' parca nu avem timp sa facem toate cate sunt de facut. Plus ca nasii nostri sunt atat de ocupati si de obositi incat imi este pur si simplu rusine sa merg sa le tulbur linistea, dansii avand o singura zi pe saptamana pentru odihna.
Lorich, imi pare rau sa aud ca Robert nu papa fructe, Vladuc mananca 250-300 de mere cu branzica (din cauza dermatitei nu-i pot da si alte fructe, de fapt imi este teama). Noi, din nefericire, avem alta problema, nu prea bem laptic. Papa lapte dimineata si seara de la mami, plus 150 ml cu cereale. Este putin da' am incercat toate variantele fara succes.
Cleo, ce tare ai fost cu poza ! A trebuit sa ma mai uit o data sa-i vad picioarele incaltate ale socrului tau. M-ai facut sa rad.
Gabitza, vrei sa incepi scarbiciul ? Cam cu cat timp inainte angajezi bona ? Eu ma gandeam sa angajez bona cam cu 2-3 luni, sa se obisnuiasca Vladuc bine-bine cu ea. E ok, ce zici ?
Intrebare :
Cand papa cereale puii vostri si ce cantitate ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Micaela06 spune:
Lori nici Daria nu mananca fructe, ma asteptam fructele sa mearga mai bine, fiind mai dulci, dar nicio sansa, rar de tot papa, adevaru e ca nici eu nu ma omor mancand fructe.
Simona de mult vreau sa-ti zic ca tare mult imi place cum ii zici fetii mele
. Da, tare frumos au facut in IOR, locurile de joaca, mie imi place ca nu e nisip ca tare rau se mozoleste in el.
Danicris, eu ii fac 120ml lapte cu cereale cat cuprinde, eu i le fac piure, asa, nu la biberon.
Daria
cleo78 spune:
danicris, si io aveam in plan sa zugravim sufrageria cu banii de la ai a85% care nu mai vin. E zugravita de acu 11 ani.
Dupa tensiunile cu socrii si discutiile cu sotul in care mi-a povestit cate ceva din lucrurile care l-au deranjat, si a mai zis gabitzam un lucru frumos: "vreau sa isi aduca aminte copiii de ouale de Pashti cum le vopsim", am ajuns amandoi la concluzia ca mai bine mergem cu banii in concediu.
Alta data zugravit.
ba chiar dupa bb 2. Sau dupa bb 2, cand ma intorc la munca, sa ne mutam la 4 cam...
fug.
s-a trezit piticania.
edit: ati dat capshuni la cupii? desi io Marei nu o sa ii dau - sunt alergene. Dar cireshele si vishinele nu sunt
. Macar suc sa dau la fata de la ele.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Simo ma termina din zi in zi situatia asta, sper sa fie dintii!!! Nu-i bai, ca are de unde "da jos" dar are nev si el de vitamine nu? Nu are de unde sa le ia, daca papa doat legume fierte si rasfierte ... tzitzi..cine stie cat o mai fi pe acolo... la noi de la Paste dureaza porcaria asta...
Dani eu nu stiu cat lapte bea..ar tzoncani acolo toata ziua... superb! Iar cereale...ce sa-ti spun io... nici alea 3 lingurite nu le papa intr-un iaurt...
Miss pe vremea cand manca Robert 
x 100, asa, ii dadeam pe langa masa de piure (fructe, leg) si bucati din toate (d-ale lui:fructe moi, morcov, telina, carne fierte etc), in momentul in care mancam noi astia mari, ii puneam pe tavita lui..alimente cat mazarea, bucati de paine sa se invete singur. Pup ochii aia mari si frumosi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008