Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

acum 1 an, Ylari si Aimee nasteau 2 pui minunati!
sa fiti sanatosi, sa fiti bucurosi, si sa impliniti pe mamici si tatici!!

edit: camiM, esti din Buc? poate organizam o intalneala. Macar asha

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Miss - mi-am amintit - mai greu deh - neuronul meu se cam scurge pe alte cai zilele astea - is ca o lamaie stoarsa si fara vlaga - DA' IMI REVIN IO
Vroiam sa-ti zic ca eu ii mai dau si bucatele de cartof , mici rupte de mine, asa cat sa se obisnuiasca cu mestecatul, am incercat sa-i dau si bucati mici de morcov - insa am constatat ca e CAH! . Poti sa incerci cum a zis si Gabitza cu cereale cu bucati, special facute pt etapa asta ori cu biscuiti speciali pt bb - biscuitii se topesc in gura si asa nu stai cu frica ca se ineaca , bine tot trebuie sa stai cu okii pe ei dar .... Poti incerca si la piureul de fructe sa nu pasezi pana la capat - pana la consistenta unui piure. Incearca sa pasezi din ce in ce mai putin - vezi cat accepta David.Eu, inca, prefer piureurile pt ca papa mult mai bine asa dar la sf ii dau si bucatzi sa mestece si sa descopere ca poate.
I-am mai dat si eu covrigi tari sa roada la ei si am vazut ca .
Ah, eu am incurajat-o sa-si tina singura mancarea asa - ii puneam diverse bucati de mancare pe masuta de la scaunul de masa : bucati mici de cartofi ori chiar un mar intreg, dar curatat de coaja, ori un biscuite ori o grisina si incepeam sa mananc si eu in fatza ei . Sarea hop - pescuia bucata si baga cu toata mana in gura - nu odata s-a muscat de degete dar , cred eu , in asta consta procesul de invatare. Va fi mai greu pt tine sa-l vezi murdarindu-se dar asta este o etapa din dezvoltarea lui.Bine, nici nu trebuie sa-l lasi sa se faca ca dar pe fatzuca merge asa un pic de mancare hihih face bine la ten Odata se va manji pe fatza - a 2-a oara poate nimereste mai bine guritza si face mai putzina mizerie si uite asa va invatza si singurel.
Oricum, pt inceput da-i bucatele micutze si vezi cum reactioneaza - daca-si provoaca greata , daca scoate cu limbutza afara, daca mesteca si inghite , ori o invarte in gura de o zapaceste si apoi o pune la pastrat langa obraz - in functie de asta vei sti ce i se potriveste lui.
Sa va fie de bine iesirea la castelul din Ronneburg .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

nicole, pozele sunt DEMENTIALE.
unde ati fo la munte?

si Lilly are poze de milioane, acu caut pe net pensiunea Lara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Iar tu deja pe vremea asta puneai bine ceaiul de zmeur in dulapul din bucatarie - cu gand ca face dilatatia mai dilatatie , ca vine barza mai cu vitezaaa - deja parca iti facea cu okiul si uleiul de ricin al Simonei
Unde a fujitttt anul astaaaaa??????? Ah, l-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi fetele. sunte pe baricade de la 5:30. imi vine sa plang. fata mea nu intzelege ca suntem in vacantza, ca noi seara ne mai uitam la un film, mai avem un musafir, deci ne culcam tarziu. ea shtie una si buna: 5:30-6:00, trezirea.
si dupa ce zilele trecute a coborat tati cu ea, azi e randul meu. dar planuiesc un somn cand doarme si ea pe la 9. sper sa nu fuga somnul pana atunci.

pe mine ma cam scuzatzi ca in vacantza nu prea am timp de internet. v-am zis ca eu la munca ma relaxez. eee, nu e chair asha de data asta, ca am tzinut-o numai intr-o plimbare.
aha ca vreau sa recuperez si eu ceva din urari pt puiutzii de un anoshor:

La Multi Ani!!!, mladitzelor si mugurashilor
Sabina Adriana, Codrin Sftefan, Ianis Teodor, Elisa Ioana, Eva Denisa, Alexandru.

vroaim sa mai trimit un pupic special puiutzilor bolnaviori de Inais si Fecian. Multa sanatate puiutzilor si curaj mamicilor.
inais, shtiu e una sa li se intample altora si altceva cand ti se intampla tzie. dar sa itzi spun cum a fost si la noi. la teodora este mai bine, slava Domnului, dar la Alexandru era tot un muc si o tuse cam de prin octombrie pana prin aprilie. vizitele la medic erau saptamanal. eu vroiam sa ma asigur ca nu are nimic la plamani. in rest, mucii si tusea nu treceau indiferent ce ii faceam. nu mai spun de febra. ce vreau eu sa spun este ca tb sa te asiguri ca plamanii sunt ok. pt tuse, acum vad ca la alex a functzionat f bine inhalatziile. siropurile cred ca sunt apa de ploaie, cel putzin cel recomandat aici (singurul de altfel), unul de cimbrishor. altceva nu primeshti aici, decat sfatul sa ii curetzi nasul cu apa sarata. exact cum zicea fecian, natura ishi face treaba singura. nu zic ca e bine, dar se pare ca functzioneaza. e mai greu sa te obishnuieshti cu asta, cel putzin pt noi.

fecian, imi dau seama cat suntetzi de picatzi psihic. te dorboara atunci cand este puiul bolnav. crede-ma ca te intzeleg foarte bine. cu alex am avut si noi nenumarate stari de genul asta. cand credeam ca am scos-o la liman, mai aparea ceva. din pacate nu prea ai ce face decat sa rezishti.
si finutzele nostre au avut o forma foarte urata de varsat de vant. una dintre ele mai urat decat cealalta. tare mi-e ca ne ashteapta si pe noi. alex a avut, dar acum trecem la runda a doua.
mi se pare curios ca nu ti-a zis medicul de acel alcool mentolat. vezi ca potzi sa iei si fara retzeta de la drogheriile de genul kruidvat. mai alina putzin din mancarimi. shi ce mai shtiu eu este ca ajuta daca bea multe lichide. oricum, nu prea cred ca are el pofta de mancare. cica si stomacelul este la fel, plin de bubitze. da-i laptic, daca ii place. si cu Dumnezeu inainte.

fetelor, trebuie sa marturisesc ca nu am vazut nicio poza, niciun puiutz. rushine mie, dar sper sa recuperez intr-o buna zi.

ma duc sa imi mai fac o cafea si apoi sa va mai povestesc de plimbareatza mea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, Fecian, cat te chinui si tu si sufletelul mic !!! Mi se strange inima cand citesc. Nu te pot ajuta cu nimic, doar sa-ti transmit ganduri bune de insanatosire grabnica!
Ina, ma gandesc si la voi, sa va linistiti odata, sa dispara muci&tuse odata.
Lili, tare frumoase pozele si de la munte si din parc, se vede ca v-ati relaxat. Si carutul arata foarte bine, si pare bun.
Adriana, bine ati revenit!
Nicole, ce frumos la munte. Se vede din poze ce activ a fost David.
Anisiap, am vazut si pozele cu papusa Ale. Ai fost simpatica cu englezii si cu micii
Cami, ce mai distractie si pe voi. Drum bun in Ro si petreceri frumoase!
MsBB, buna ina o cafea oricand

Eu sunt nitel suparata. Mai acum 2 saptamani cand ma mai vazusem cu Dora, fosta bona a lui Andrei, mi-a dat de inteles ca s-ar intoarce la noi sa aiba grija si de Raducu ca bona. Ei, si aseara a fost iar la noi, ca o sunasem sa ne zica precis, vine sau nu, sa stiu ce fac. Si raspunsul a fost ca nu, nu mai poate acum, din pacate. Offf, si sperasem atat sa vina tot ea. Asa ca acum sunt in cautare de bona.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

dupa cum spuneam, avem o plimbareatza ceva de speriat. cu cine o fi semanand (emoticon cu un strutz cu capul in nisip). cum vede ca ne imbracam sa ieshim din casa, e prima la usha. evident ca pe ea o imbrac prima. si face ture intre usha de la ieshire si sufragerie, unde noi mai cautam un telefon, o cheie, o sacosha, ceva. in fine, ea se duce pana la usha, apoi vine in sufragerie la noi, ne bodoganeshte (clar ne cearta, ca uneori se shi incrunta), iar se duce la usha, iar la noi sa ne zica ceva. cum deshidem usha, direct la mashina. nimic nu o opreshte. ufff, ce ne-o face noi cand o pleca ea singura?

iar in orash.... e toata nishte ochi si bodoganeshte tot timpul. pana pica lata si adoarme.

acum doua zile am fost la gradina zoo din rotterdam. mi-a aratat cu mana toate animalele, si tot zicea ceva la ele. era asha de dulce....

hai ca trimit mesajul asta, ca e calare pe tastatura mea si nu se shtie pe ce apasa pe aici. daca imi mai da regaz, mai intru eu azi.
pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza
coffeesc un pic cu voi pana se trezeste ALE
mc de coplimente fetelor cred ca fac o obsesie pt mov ca mai toate rochitele ei sunt mov asta ca fug de roz dar nu am motive intemeiate
si eu am patit o cu ALE acum o luna cu o raceala s a trezit dimineatza cu febra dupa o noapte in care s a chinuit sa respire .....la pediatru trebuie programare e privat si stau si foarte mult daca ma duc fara sa fac prog in fine spitalu e aproape de noi pot sa ajung pe jos am preferat varianta cu spitalul pt ca e de urgenta si unul din cele mai renumite din fr.... mdea ce credeti mi au dat paracetamol si ser si buna ziua au zis sa astept sa treaca
am asteptat doua saptamani mucii ca la balamuc dar starea generala buna pan intr o dimineatza cand a inceput voma tuse urlete era duminica normal ca numai duminica se intampla ....fuga la spital ta su disperat ca eu is de vina ca nu dau pastile la copil .....bun la spital o controleaza stiu ca de doua saptamani e asa si au amintit era acceisi pediatra a ascultat o si concluzia .....SER
am bagat ser in ea saraca da nu cumva sa fol pompa (mi a trimis si mama batista bebelusului din ro)doctorii de aici sunt impotriva pompelor ca irita ca produce mucozitati si mai mari oricum odata am folosit o ca nu era chip ca e instrument de tortura pt Ale!
important e ca a trecut nebunia dupa 3 saptamani si fara antibiotice pana acum nu a luat niciodata ...asa ca trebe rabdare
ziceam de parinti de ieri ca erau relaxati muciI verzi la ambii copii desculti mazare de pe jos ...pe jos caine ...mortar ...BB se juca cu tirbusonul mai rodea un fistic cu coaja si fara(la 14 luni)...asa ca relaxare si rabdare eu aveam inima cat un purice dar aveau si bona si mama si tata si majordom asta din urma l a dus l a culcare concluzia ca suntem mame nebune
o zi buna mi s a trezit odorul

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Iar tu deja pe vremea asta puneai bine ceaiul de zmeur in dulapul din bucatarie - cu gand ca face dilatatia mai dilatatie , ca vine barza mai cu vitezaaa - deja parca iti facea cu okiul si uleiul de ricin al Simonei
Unde a fujitttt anul astaaaaa??????? Ah, l-am gasit

ai gasiyt inca o poza cuy socru meu care umbla incaltsat prin toata casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragelor. Cami, MsBB multumim de coffee
Reusesc si eu acum sa ncropesc un mesaj, n-am avu deloc timp zilele astea.

In primul rind urez si eu Sabinei. De asemenea Sofiei si lui tati. Cami, aceeasi intrebare ca si Cleo voiam s-o pun si eu. Bucuresti? Intilnire, ceva??
Inais de la noi sa ne dai vesti azi. Vesti bune.
Fecian sanatate si voua, sa treaca repede uricioasele alea de bube..Doamne...nici eu nici copiii mei n-au facut varsat d evint. Deci...ce ne asteapta??!!!Si prietenii nostri d eparc tocmai au facut varicela amindoi. Vad ca nu s-a prins nici de Mati nici de David, dar nu-i timpul pierdut
Adriana, ne era dor de voi. Bine ati venit. Si mie tot de statul in casa mi-e groaza (la varsatul de vint)
Lilly superbe pozele si sa stapiniti sanatosi caruciorul!
Am vazut si pozicile lui Nicole, pe David batind muntele si jucind biliard...Super v-ati relaxat...am vazut si un Bran pe acolo sau mi s-a parut??
MsBB esti tare haioasa cu ricinul lui Cleo...mi-ai trezit gramezi de amintiri cu berze!!!
Gabitzam, oof, imi pare rau de bona..Ce sa zic? Tu vrei sa incepi serviciul deja sau pentru viitor? Stiu o fata care a stat cu un copil si acum cauta altul. Are 20 de ani. Chestia e dupa parerea mea virsta...dar ..poate-i mai rabdatoare si mai dragutza decit alte zgriptzuroaice..
Anisiap, am vazut si pozele voastre...Ce burtica frumoasa, iar Ale e o scumpete de fetitza!
DanaH, mi-e drag rau de Teodora, parca o si vad asteptindu-va si boscorodind...

Noi suntem mai bine deja cu fimoza, desi am cam tras. In prima seara la 1 noaptea ii pusesem apa calda in cada ca sa poata face pipi, altfel nu putea, plingea si dadea din picioare...Bine ca am avut apa calda...Ieri toata ziua la fel, in cada la fiecare pipi...dar parca deja e mai bine, aseara n-am avut peripetii, dar si scutecul a fost uscat dimineata. CUm s-a trezit l-am bagat in cada.Sper sa nu ne mai chinuim..
Va pup pe toate.
Inais, de la tine astept vestile bune azi!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput