Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
stefany_p spune:
nu ai facut nicio greseala Fecian...cred ca nu suntem aici doar pt lauda si zile bune...
pare greu de crezut acum, dar o sa treaca..fii tare pentru puiul tau!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p nu ai facut nicio greseala Fecian...cred ca nu suntem aici doar pt lauda si zile bune... pare greu de crezut acum, dar o sa treaca..scarfii tare pentru puiul tau! ![]() |
fecian, si eu zic la fel, toate avem momente bune si momente grele - si faptul ca ne descracam aici ne ajuta. O sa treaca si bubitele, uite ca am mai invatat ceva: ceai de musetel nu stiam ca se poate aplica.
Nici calmante? ceva sa ii aline durerea/mancarimea? aici parca se dadea alcool camforat, sau ceva mentolat ca sa fie ok.
O prietena de a mea, cu 2 fetitse, au facut amandoua fetele la 3/5 ani. Le-a intors la biberon ca asha au mancat si baut, a stat si le-a suflat pe fiecare bubitsa care le manca, si le-a pupat si tinut in brate. Si ea nu avea imunitate....
gandeste te ca la varste mai mari e si mai greu- e o boala care acum facuta, nu va mai tine minte, si nici nu o va mai face niciodata.
Esti o mama perfecta, tare!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina apropo de bube, ziceati acum ceva timp (nu prea mult) ca puiutilor vostri le-au iesit niste bubite cat un varf de ac in zona scutecului (cred ca nicole si inais, dar nu bag mana in foc). cu ce ati dat copiii? si stiti de la ce a fost? si teo a facut zilele trecute, dar i-au disparut pana dimineata... georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine |
Da Chinabulina - noi am avut bubite si ne-au mai aparut si acum din nou...

. Am dat cu Mustela - Stelactiv, insa cand a fost foarte rosu si pe suprafata mare doar Cutadenul a functionat si lasat puiutul gol in patut. La voi daca a trecut, e bine...Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi astazi de la munte, uitati aici poze.
A fost minunat si timpul si locatia si activitatile si bebe. Ne-am simtit extraordinar toti. Cand ne-am intors totusi ne-am dat seama ca am fi avut nevoie de inca 2 zile sa ne revenim....David a fost foarte solicitant. Statea numai in picioare, il tineam de manute si alerga, urca sccari....
Acum va pup pe toti si toate
, ma duc sa ma culc ....ca maine iau din nou mata de coada.
Nu ma culc pana nu urez la multi ani, sanatate si mult noroc pentru puiutii care au implinit deja un anisor, insa nu am intrat pe forum: NAOMI, PATRICK, VLAD,ROBERT DANIEL.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
anisiap spune:
gata ma apuc de zestre
ne am intors de la gratar i am terminat pe englezi cu micii nostrii nu mai aveau aer si au cerut adresa la magazinul romanesc![]()
Ale a papat si ea couscous si gratarel de pui si s a jucat cu un baietel de 5 ani de nu mai putea de ras a trebuit sa alerg toata terasa si mai era un bebe de 14 luni care manca mazare cruda si fistic deci eu sunt relaxata acum cu Ale (gandesc eu) nu mai am asa de multe frici chiar si la mancare dar NU AM VAZUT PARINTI ASA DE RELAXATI CA ASTIA ![]()
![]()
ah si al meu barbat e asa de prapastios ca o baba sa nu o supere nimeni pe fii sa sa nu o atinga nimeni sa nu i puna nimeni mana pe jucarii
ii zic mereu NU MAI EXAGERA !!!
gata nu mai delirez ...tre sa fac ceva sa mi vina somnul
noapte buna
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
24+ 
fecian spune:
Cred ca nu stiu de cate ori am impuiat fetelor de aici capul cu medicina din anii epocii de piatra pe care o practica astia. Dupa ei, copii ar trebui lasati sa faca toate bolile, si ca tratament sa le dai...pace Zen; copii sa stea sa zaca in patul lor dacase poate, sa se lupte "natural" cu boala, iar tu sa shezi frumusel in fotoliul tau superb uitande-te foarte afectat la TV... de multe ori am impresia ca astia au facut scoala de medicina pe Internet, iar Google a fost profesorul lor...
Mi s-au dat o gramada de porcarii homeopate, nimic mentolat, ca dupa cunostintele lor vaste, irita rau pielea...
Nici macar pudra de talc...pe care pana la urma am sa o incerc...e singura la care nu am apelat inca...
Noapte buna fetelor...o noapte usoara va doresc....la mine abia incepe...oare ce ne mai rezerva noaptea asta?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
fecian, si eu zic la fel, toate avem momente bune si momente grele - si faptul ca ne descracam aici ne ajuta. O sa treaca si bubitele, uite ca am mai invatat ceva: ceai de musetel nu stiam ca se poate aplica. Nici calmante? ceva sa ii aline durerea/mancarimea? aici parca se dadea alcool camforat, sau ceva mentolat ca sa fie ok. O prietena de a mea, cu 2 fetitse, au facut amandoua fetele la 3/5 ani. Le-a intors la biberon ca asha au mancat si baut, a stat si le-a suflat pe fiecare bubitsa care le manca, si le-a pupat si tinut in brate. Si ea nu avea imunitate.... gandeste te ca la varste mai mari e si mai greu- e o boala care acum facuta, nu va mai tine minte, si nici nu o va mai face niciodata. Esti o mama perfecta, tare! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'

M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
CamiM spune:
'Neata familie frumoasa M&M!!
si o
buna si aromata de peste ocean.
Multumim tare mult pentru urari

.. suntem mandre tare ca nu mai suntem bebelusi.. gata acum avem numai fetite mari in casa. La noi tot o sarbatoare ii zilele astea: a fost pe 1 ziua Sabinutei, pe 8 ii ziua Sofiei si pe 12 venim in Romania iar pe 15 il serbam pe taticul asa ca.. hic!!
nu mai prididim cu petrecerile.![]()
Am sarbatorit-o pe Sabina in familie doar si ramane ca sambata urmatoare( daca mai rezist pana atunci cu atatea pe cap - impachetat si ultimele cumparaturi, aranjamente pentru cat vom fi plecati..o nebunie) sa avem si petrecere; dat fiind ca zilele de nastere ale fetelor sunt la o saptamana distanta am facut un compromis: au primit amandoua cadourile de ziua Sabinei si vor avea petrecere de ziua Sofiei.![]()
Asaa dar ajunge despre noi, pana nu uit:

La multi anisori dragi mladite si mugurasi:
Edvin Sebastian, Naomi, Gabriel, Patrick, Vlad, Robert Daniel, Codrin Stefan, Ianis Teodor, Elisa Ioana, Eva Denisa, Alexandru!!

PS: multa sanatate puiutilor bolnaviori, refacere rapida si parintilor multa putere sa treaca peste aceste momente grele.

PS: 
lipiciosi pentru toata gasca fromoasa
de M&M si mamicile lor!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
MsBB spune:
Neatza - ce facem? scot mamicile cu pitici de 1 an sampania ? sau pun eu
la facut?
Hai ca parca e prea devreme pt
va mai las ragaz mamicilor , Aimee ( peeeee unde umbli?? chiar nu ne mai citesti?) si Ylari , sa raciti sampania, sa pregatiti
si o feliutza de tort
!

- pt o noua saptamana minunata - fara muci
, varsat de vant
si alte bubitze
!

LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi ALEXANDRU si EVA DENISA, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

EDIT : Pana m-am kkit eu - a venit
de peste mari si tari. Multumim Cami
- asa buna si aromataaaa
!
Asa mai zic si eu - din petrecere in petrecere 

BRAVO - sa va fie de bine si sa va traiasca sarbatoritii - urez si eu un LMA de pe acum pt 8 Sofiei si pt 15 lui tati 

- imi e teama ca neuronul meu uita pana atunci - ce e facut e bun facut ![]()
Drum bun catre Romanika - sa aveti parte de o vizita frumoasa, plina de momente minunate! Prima vizita in Ro a Sabinei, uh?
noastra!
CamiM spune:
MSBB esti tare draguta.. multumim frumos!!
Daaaa e prima vizita a fetelor la bunici.. sunt tare curioasa cum vor reactiona cand vor vedea atatea rude pe care nu le stiu decat de prin poze si telefon/internet si atata lume vorbind romaneste(Sofia mai ales o sa fie sigur incantata - i-am promis plimbare cu trenul si metroul..si autobuzul- asta chiar nu stie cum ii))
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
MsBB spune:
Mi-am inceput dimineata intr-un mod frumos - cum altfel - admirand M&M
!
Sa va fie de bine iesirea la aer liber- plimbarile- vacantele - voi astia cu munte,mare, gratar si alte alea
- Anisiap, Lilly, Nicole, Magnetism, Adriana - ma bucur sa va revad 
Am vazut si o Julia-portocalie si la munte si-n parc
- am vazut ca a cam cocosat-o pe mami
- a pus-o la munca
- si am vazut ca mami constincioasa ca un melc a luat toata casa dupa ea la munte hihihi ( f misto si rustica camera
) da' in parc ce dixtractie
. Sa stapaneasca sanatoasa noul
!
L-am mai vazut si pe David-geluit gadiland cerul - insotit de tati cu chicioare secsi-nude
. Promite David
- e baiat de gasca , gata oricand de o bila si un Becks

Aniasip -
bai da' ce mamica
secsoasa si frumoasa
- eu zic sa mai faci vreo 2-3 cupii
, vad ca-ti prieste
- iar Ale-movalie e pur si simplu delicioasa 
Si zi asa? faci zestre ? mariti
deja fata uh?
Inais - ceva mai bine astazi?
Dani -
, sigur nu reusesti sa vii cu Vladuc incoa? Poate ii explica el treaba cu submarinul Andrei
Noi tare ne-am bucura daca ai avea timp s de noi ![]()
Desiree - LMA 

nepotzelei tale Desiree !!!!
Fecian - se simte ca esti la capatul puterilor si a rabdarii dar SUNT SIGURA ca vei gasi forta necesara sa te mai lupti cu boala inca un pic - nu te deprima - va trece si BITZU va fi ca NOU - PAROL!
Este intradevar o perioada mai grea dar sunteti tu si sotul tau impreuna - asta va face mai puternici si o sa treceti impreuna peste asta. Noi toate ne dorim sa gasim solutia pt durerile copiilor nostri - va inteleg disperarea cu care cautati o solutie - si Inais este saraca la fel - cateva zile din astea te storc de forta,vlaga si psihic te simti daramat - dar ei au nevoie de noi 100% - nu este loc de deznadejde!
Hai capul sus! 

sa scape de suferinta Bitzu cat mai rpd!Mititelul - mi se strange inima cand citesc prin ce trece el 
Cum bine zicea si Stefany , suntem aici cu bune si rele bine ar fi ca cele rele sa nu existe , dar exista si trebuie sa ne luptam cu ele 
noastra!