Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
Victoria_mami spune:
MSBB, si nepotica mea cea mica (cu mono) tot Andra e
, de fapt, Andrada, dar ii spun Andra. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:

pentru 1 anisor Ianis-Teodor si Elisa-Ioana, pt M&M aniversati!!! 
sa fiti sanatosi, si fericiti.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Magnetism79 spune:
In sfarsit acasa!!!!!!! A fost super,insa aglomeratia din trafic m-a terminat!! Am condus eu juma de drum si sotul jumate,eu sunt mai impulsiva la condus el e mai dragutz ca sa zic asa, el are peste 10 ani de condus zi de zi in special in Bucuresti,eu doar 7 dar in Bucuresti am mai multi km decat el.
MsBB iti scriu mai tz scuze draga mea dar am tot fost pe fuga.Sincer, eu nu as suspeca copilul de toxoplasmoza decat daca stai in casa cu pisici nedeparazitate si care mai si mananca din accelasi loc cu copilul eventual carne cruda.Da,Pisica e singura responsabila de transmiterea toxoplasmozei,sau poate s-au schimbat regulile intre timp?
Iar in ceea ce priveste markerii hepatici am de zis urmatoarele:
1.hep A este boala mainilor murdare,a mizeriei imi e greu sa cred ca un copil ca al tau are asa ceva si in plus sunt de remarcat si simptomele:ingalbenirea pielii,caca este galben chiar albicios uneori,copilul este apartic,lipseste pofta de mancare si cam astea ar fi.
2.hep B nu se pune problema ca a fost vaccinata.
3.hep C se transmite prin transfuzii sangvine si prin contact sexual ceea ce nu e cazul.
Deci,daca nici una din aceste conditii nu e intrunita imi e greu sa cred ca ar fi ceva.....
Pupici
Iti scriu mai tarziu
Mami de Bogdanici Pogonici
emycor spune:
IANIS si ELISA
sa cresteti mari, sanaosi si frumosi!!!!!!!
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
Adriana_78 spune:
Buna seara dragi mamici!
Ne-am intors si noi aseara din Viena - drumul a fost OK, am avut insa o gramada de bagaje: 4 geamantane, 2 scaune de masina pt. copii, un carucior, plus bagajele de mana (rucsaci, laptopt).
Nu gaseam nici un taxi la aeroport sa ne ia cu ditamai bagajoaiele si nu va spun ce preturi ne cereau sa ne duca acasa.
Ajunsi acasa, am plecat imediat cu masina proprie acum, sa recuperam inca 3 bagajoaie mari de la Autogara Rahova - ca trimisesem cu o zi inainte cu Atlassibul bicicleta Larei, carti, borcanele Hipp Annika , haine etc -- nu va spun, ca am dat cutiile (3 la nr) soferului fara sa iau vreo garantie -- mama-mama, ce mi-a facut sotul!! "cum de-am putut sa fac asa ceva? daca nu mai ajung? etc"
In fine, au ajuns cu bine si acum asteapta sa fie despachetate, ca abia jumatate am reusit sa desfacem.
Va zic, nu-i bine cu 2 case![]()
Inais, da ce anume mai are Iasmina in afara de nas mucios si tuse? si tusea e numai noaptea sau si ziua? e puternica si deasa sau doar sporadica?
Annika a avut DOUA LUNI nas curgator (da nu cu muci verzi sau galbeni) si tuse (insa nu puternica).
Puneam picaturi, dadeam sirop de tuse -- nimic.
S-a ameliorat dupa ce am fol. bastista bebelusului si acum de cand cu vremea mai calda chiar nu a mai avut probleme.
Va doresc sa va treaca odata fara complicatii!
Andrada, cica la variceala perioda contagioasa incepe cu 2 zile inainte de eruptia bubitelor
Mie mi-e groaza la varicela asta de perioada de stat in casa - Lara pana acum a fost de 2 ori in contact cu copii cu varicela si culmea nu a luat niciodata, desi eu imi faceam mii de griji, ce-o sa facem, ce-o sa dregem - totusi nu cred ca o sa o vaccinez -- nu e o boala cu urmari periculoase
Fecian,varicela si pt copii mai mari e neplacuta, ca apar petele peste tot si ii scarpina, insa dupa ce erup toate se mai linistesc - bietii bebelusi sufera si ei.
mai intrebasem eu - chiar nu puteti apela la ajutor (parinti, rude, cunostinte, ceva)? sa ramana Gabriel acasa (in loc de cresa) cu o bunica sau bona ceva?
Adriana
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Inais, da ce anume mai are Iasmina in afara de nas mucios si tuse? si tusea e numai noaptea sau si ziua? e puternica si deasa sau doar sporadica? Annika a avut DOUA LUNI nas curgator (da nu cu muci verzi sau galbeni) si tuse (insa nu puternica). Puneam picaturi, dadeam sirop de tuse -- nimic. S-a ameliorat dupa ce am fol. bastista bebelusului si acum de cand cu vremea mai calda chiar nu a mai avut probleme. Va doresc sa va treaca odata fara complicatii! Adriana |
Adriana deci are tuse (a inceput seaca si a devenit productiva). Muculeti (cateodata curg singuri, cateodata se aud in nas si gat). Haraie din nas-gat cu mucozitati care nu prea vor sa iasa nici la batista bebelusului. Are si medicam pt fluidificare+aerosoli. E periculos ca pot cobori in plamani. Sunt muuulte secretii. Plus e ciudata evolutia...nu se amelioreaza deloc. Cand zici ca parca e mai bine...pac incepe sa tuseasca des. Tuseste ziua...noaptea...cateodata se aude in piept. NU e de lasat. Eu stiu ce zici tu, dar nu cred ca se compara situatiile. Din pacate pt noi si fericire pt voi. Merci de grija.

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lilly79 spune:
Buna seara fetelor.
Dupa un miniconcediu de 2 zile petrecut la munte (unde Julia a fost cel mai cuminte copil), si dupa 1 mai in care toata lumea se grabea la gratarele cu mici (doar noi am fost la plimbare in parc) revin si eu pe forum.
MissParker am citit ca ai parasit forumul.Imi pare rau, dar nu ai plecat prea departe
.Eu nu sunt de-acord cu "lupta" pe care o duci.Eu sunt de parere ca nu e buna nici o extrema: nici toate vaccinurile existente pe piata, dar nici sa nu faci niciun vaccin nu mi se pare bine.Whatever, nu te voi face eu sa-ti schimbi parerile, asa ca nu mai zic nimic despre subiectul acesta.
Nu te superi pe mine ca am alta parere, nu? 
Apropo de mancat, eu o las pe Julia sa-si bage manutele in mancare (cand am chef si nu ma grabesc
), o studiaza, o arunca pe masa sau pe jos, isi mai linge mainile, mai baga lingurita in castronel, etc. Daca nu vreau sa-si bage manutele in mancare ii dau ocupatie: paine sau biscuiti si eu ii dau mancarea cu lingurita pe langa ce-si baga ea in gurita.
Vreau sa imi laud fata ca in ultima vreme doarme de la ora 21 la 9
. Ziua are o repriza de somn de 0.5 - 1.5 ore (depinde de cat e de obosita).
De umblat singura inca nu indrazneste. Doar tinuta de manute sau cu hamul.
In ultimele zile Julia a devenit tare maraita daca nu ne jucam tot timpul cu ea, sau nu o luam in brate, sau nu iesim cu ea afara. E cam rasfatata
Sper sa reusim sa p convingem sa mai stea si singura si sa se joace si fara ajutorul nostru.
Am cumparat in sfarsit www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-sport-bertoni-sun/" target="_blank">carucior sport.Pana acum sunt multumita de el.
Am vazut poze de la motul lui Matei, am vazut-o pe Ale cea frumoasa si mamica ei burtoasa, ale Andrei cu sacul cu pufuleti si am mai vazut si-alte poze in ultimele zile, dar am uitat ale cui erau (am memoria scurta).
Multa sanatate tuturor copilasilor.
Noapte buna.
Poate nu mai intru maine, asa ca urez de-acum
La multi ani!!! pentru
Eva Denisa 

Alexandru 

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
stefany_p spune:
Inais, ati inceput cu antibioticul?
Adrina steptam poze si de la tine..Lilly..unde anume ati fost? e frumos locul
stefany_p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap la multi ani la m&m noi mai avem asa de mult pana in iunie ..... poze de ieri doar cateva ca s pe fuga http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88 Tudor ,Ale , si 24+ ![]() |
ia uite ce cocheta e nora-mea
fecian spune:
Buna seara tuturor...
Suntem de-a dreptul terminati...asta e a 5-a zi de eruptie, a 3-a zi de urlete infioratoare, 2 nopti nedormite si ...cam atat.
Nu mai e nimic de spus...am intrebat peste tot, am cautat metode de ameliorare a starii lui...pur si simplu toti ridica din umeri si imi spun..."Lasa, o sa treaca!" sau ceva asemanator..
Varicela pe care mi-a facut-o piticul e o forma foarte, foarte agresiva...Capul, fatza, trunchiul, membrele sunt efectiv pline de bubitze. Dar...nu asta e partea cea mai rea...ci zona inghinala care e efectiv o rana...acolo densitatea de bubitze e asa de mare ca nu se poate misca de durere...nu doresc nimanui sa treaca prin ce trecem noi zilele astea...si orice as incerca, e un chin pentru el...la fiecare pipi sau kk, cand trebuie schimbat urla cat il tin puterile. E infiorator cat de agresiva poate fi boala asta...Si totusi printre picaturile de liniste piciul meu vrea sa se joace...dar nu poate mai mult de jumate de ora.
Acum fac cum ma taie pe mine capul si bunul simtz.
Il spal dupa fiecare scaun/pipi cu ceai de musetel sa previn infectarea zonei(ca nu mai pot zica ca sunt blistere, ci o rana uniforma), seara ii facem o baitza generala tot cu ceai de musetel(pe cap nu ca deja i se usuca pielea, asa ca nu e necesar)
Copilul mi-l las doar in hainutze, fara pampers(chiar si noaptea)...deci kk si pipi direct pe el, dar macar va avea mai multe sanse sa se faca bine...
Am amanat plecarea cu inca o saptaman, ca la cum arata nu se va face bine prea curand. Febra e la ea acasa, in valuri, deci...ce sa zic?
Luptam cu ce putem in conditiile in care luptam cu un inamic asa de parsav ca virusul asta.
Acum...prieteni, familie...am lasat totul in Romania... si se pare ca drumul de aici in Ro e mai usor de facut decat din Romania pana aici...nu ma mai plang...nu mai are rost. Am invatat sa iau viatza asa cum e si sa incerc sa iau doar ce e mai bun din ea.
Pe de o parte acest lucru ma face sa fiu o persoana mai dura, taioasa si foarte precisa in relatiile sociale.
Pe de alta parte, acelasi lucru ma face sa apreciez foarte mult ceea ce am : adica FAMILIA mea: sotul si piticul meu.
Petrecem mult timp impreuna(adica tot timpul liber), facem cumparaturi toti trei, curatenie, mancare..iar serile ni le petrecem jucandu-ne, cantand, iar seara de obicei se termina cu un mic santaj dragutz de "mai lasa-ma sa ma mai joc, mami!"...iar noi ne uitam la un film impreuna...
In fine, long story short... ne vom descurca noi, ca de obicei...atata timp cat lucram impreuna, vom reusi!
Oricum, multumesc fetelor pentru sprijin... cred ca am facut totusi o greseala sa incerc sa ma descarc de problemele mele aici..cel mai bine e sa le confrunt! Si asta si fac...de acum incolo![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu' 
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!

,Ale ,
si
24+