Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
MsBB spune:
Noroc de Cleo , mi-am adus aminte ca am no-spa, am bagat 2 dar simt ca ma rup in miii siii miiii de bucati 

. Ma gandeam dimineata ca ma simt asa de la oboseala ori poate ma paste vreo raceala - ma doare fiecare oscior , muschi - parca si degetele imi sunt umflate ![]()
Normal, astazi mandra are un chef de
impins impingatorul ala si mie doar imi vine sa ma ghem.u.i.e.s.c intr-u coltz, sa zac
.M-am fugarit dupa ea toata dimineata is ca un cal istovit acum.
Ah, am spalat-o un pic la
si am zis sa o las la
gol nitzel , sa-i mai respire pasa un pic
. Si ce s-a gandit mandra ? Sa-mi faca un surprais
. Ma uitam la ea cum statea in 4 labe si era ca mashina de facut carnati
. Bai da' un muschi nu ia tresarit - senina si
.
A
acum , sa vedem cat doarme, ma duc sa-i pregatesc
.
Mihaser - ce hainutze frumoaseeee
. Imi faci
de cumparaturi.
Desiree -
mi-am amintit ceva. La ultima intalnire cu pediatra ne-a recomandat suc de grapefruit pt ficatul dat peste cap al Andrei. Spunea ca desi hepatoprotectorul nu a facut mare lucru poate graprefruitul ii va ajuta un pic ficatul. Ca idee pt nepotzica ta
.
Asta in speranta ca se impaca cu sucul de grapefruit. Mandra mea e cam
.
Inais - stii cum se zice...raceala netratata tine 7 zile iar cea tratata tine o saptamana
. Mult a fost... putin mai e ... acusi sunteti ca noi gata sa zburdati ![]()
Editul editului
- bai da' ce hainutze mistoooo , VLEAU si eu
. Fetelor sunt faine materialele?
Ma refer la hainutzele de la Next ovcors ![]()
noastra!
inais spune:
MsBB uofff...paracetamol, tinut cald...repaos...si no-spa. In concluzie macar paracetamol si no-spa!
Imi pare rau de surpriza mandrei...dar e normal. S-a simtit libera. Unii ar sari si ar zice ca e pregatita pt olitza! 
Fecian tocmai am citit un topic la Parintii intreaba despre varsatul de vant. Zice cineva ca nu se da Ibuprofen pt temp., in cazul varsatului de vant. O fi, n-o fi adev...don't know. Dar daca tot am citit am zis sa-ti zic.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
MsBB, m-am cocosat de ras cu masina de facut carnati
. esti haioasa rau!!!! si eu m-am uitat la hainute si-i spuneam lui tati ca vreau si eu pt gogo. m-a sfatuit sa vb cu tine sa punem de-un pachet
. ce zici, te bagi?
inais, i-au trecut imediat. eu m-am gandit initial sa nu fie vreo boala a copilariei, mai ales ca era dupa alea 3 zile de febra. apoi, dupa ce a trecut, m-am gandit ca o fi o reactie la vreun medicament. oricum, a trecut repede, deci n-a fost nimic grav. sar'na de raspuns 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina MsBB, m-am cocosat de ras cu masina de facut carnati . esti haioasa rau!!!! si eu m-am uitat la hainute si-i spuneam lui tati ca vreau si eu pt gogo. m-a sfatuit sa vb cu tine sa punem de-un pachet inais, i-au trecut imediat. eu m-am gandit initial sa nu fie vreo boala a copilariei, mai ales ca era dupa alea 3 zile de febra. apoi, dupa ce a trecut, m-am gandit ca o fi o reactie la vreun medicament. oricum, a trecut repede, deci n-a fost nimic grav. sar'na de raspuns ![]() georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine |
I DO!!!!!!!!
Edit : ai meil
noastra!
gabitzam spune:
Sunt doi M&M care implinesc azi un an, chiar daca mamicile lor ne-au parasit. Daca citesc pe aici, le urez la multi ani fericiti lui Ianis-Teodor si Elisei Ioana! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anisiap spune:
la multi ani la m&m noi mai avem asa de mult pana in iunie .....
poze de ieri doar cateva ca s pe fuga
http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
24+ 
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap la multi ani la m&m noi mai avem asa de mult pana in iunie ..... poze de ieri doar cateva ca s pe fuga http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88 Tudor ,Ale , si 24+ ![]() |
Anisiap, este prima data cand o vad pe Ale, ai o fetita minunata, asa frumusica si dragalasa ... Iar tu esti o mamica tanara si frumoasa. Ma gandeam ca e dificil sa fii insarcinata cu copil mic care cere sa fie luat in brate dar vad ca tu o tii pe Ale in brate fara probleme. Sa-ti traiasca minunatia frumoasa si sa ai sarcina usoara in continuare.

MsBB, m-ai zapacit cu povestile tale, am ras cu lacrimi de isprava Andrei. Sa-ti spun si de al meu Vladuc. Ii faceam baie, eram fericiti, ne jucam cu toate alea, cand ... numa' il vad ca-si ia pozitia (putin aplecat in fata si sprijinit in maini) si face un kk de toata frumusetea care a ramsa lipit de fundu' caditei de zici ca era un submarin. Iar Vladuc avea un chef de joaca dupa, abia l-am scos de-acolo. Legat de branzica (stiu, e cam drastica trecerea de la kk la branzica), eu ii fac la 2 zile cu lamaie, i-as lua din comert da' parca nu-mi vine deocamdata, macar pana la 1 an sa mai astept. Nici macar nu stiu daca exista in comert ceva mai bun, mai natural, sa nu contina tot felu' de kk-turi.
Va pup ca s-a trezit pustiulica, mancam si fugim afara. La Buzau a iesit soarele dupa 2 zile mohorate.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Victoria_mami spune:
Vad ca vorbiti de cupii plangaciosi la baita! Shhhh! Sa nu se molipseasca si Victoria; numai cand aude apa in vana curgand incepe si urla, striga, rade, daca ati putea sa o vedeti ce se bucura... adora baita. Si ma bucur ca, pe cat adora baita, NU plange deloc nici cand o scot din vana; pot s-o las 2 minute sau 20, cand o scot e ok.
LA MULTI ANI! tuturor M&M de 3 si un special (daca-mi permiteti)
LA MULTI ANI (ptr. nepotica mea) DESIREE! care azi implineste 7 anisori!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
MSBB, saru-mana! O sun pe sora-mea mai tarziu, de ziua lui Desiree, si ii spun si de suculet ptr. Andra. Mersic mult.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Andrada79 spune:
Desiree La multi ani !!! Sa iti traiasca nepotica!
Anisiap ce printesa frumoasa ai tu !!!! O scumpa!
Simonacip sunt niste pete care acum vad ca au inceput sa ii treaca si se inrosesc la caldura si la branzica de vaci, iaurt. Uite aici se vede putin http://entertainment.webshots.com/photo/2021311830104143825rPnDcr
Fecian uff ce rau imi pare de voi cu varsatul de vant. La noi a facut sotul meu si cum i-a aparut a plecat si sta la mama ca sa il ferim pe Tiberiu si stau cu inima cat un purice ca sa nu faca. Sa treaca cat mai repede. Din ce stiu eu bubele erup in cascada cam 3-4 zile apoi incep sa se vindece si sa cada crustele. Am intrebat si eu doctora ce sa fac in caz ca face si asta mic si mi-a zis ca nu pot sa ii dau decat cu mixtura.Va pup si sa treaca cat mai repede!