Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata, vin si eu la cafea, saru'mana!

Da, fetelor, parca fac nunta...avem neam mare + prieteni, s-au adunat cam multi. Dar sper sa fac fatza. Daca e vremea frumoasa, se rezolva. Am emotii in privinta asta.

Gabitzam si eu sunt innebunita dupa Next, moaaaaa, ce lucursoare frumoase au, pacat ca sunt cam scumputze, dar merita. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, eu am fost in jur de 10,30 dimineata.

Laurita, e simpatica tinuta, dar e sport. Aveau si camasutza cu cravata.....am ezitat mult, pana la urma am ales tinuta sport.

Simo, imi pare rau de Mati ca a suferit atata, offf, pui mic si scump. Si noi la urmatorul control verificam putica si sper sa fie bine, am asa emotii.

Gata, fugim la cumparaturi....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata. cleo, miroase demential cafeaua aia!!!!
eu stau huhurez prin casa ca am dormit tare rau din cauza racelii; nu puteam respira si mi se usca gatul imediat, stiti voi... bine ca a dormit gogoasa, insa.
vad ca inais tot naspa cu bolile. imi pare rau, nu stiu ce sa zic nici de mucisori, nici de antibiotic. l-am intrebat si eu pe "domnul google", doar, dar cred ca ai facut-o si tu; asa, din experienta, n-am idee... te cred ca te-ai saturat sa te plangi, dar noi si de asta suntem aici, asa ca da-ne de veste oricum sunteti, ca in niciun caz nu ne plictisesti; oricum ne intereseaza soarta voastra . hai, fruntea sus si multa sanatate!
vad ca si pufarina e bolnavior, are varsat de vant. bai, mie mi-e groaza de bolile astea, ca eu n-am facut decat rujeola. nu tu varsat de vant, oreion si alte porcarii. sa ma vezi plina de toate cele cand o veni fiica-mea cu bube acasa . pupam puiul si mamica sa treaca repede, sa le tihneasca vizita in tara.
apropo de bube, ziceati acum ceva timp (nu prea mult) ca puiutilor vostri le-au iesit niste bubite cat un varf de ac in zona scutecului (cred ca nicole si inais, dar nu bag mana in foc). cu ce ati dat copiii? si stiti de la ce a fost? si teo a facut zilele trecute, dar i-au disparut pana dimineata...
ma duc sa-mi fac cafea, dar nu inainte de a-i spune lui stefany ca are un baiat mi-nu-nat!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ash avea nevoie nu de o ci de o galeata cu . Inca dorm pe mine. Azi noapte am stat la povesti cu Dl Google si acum ma simt de parca m-a lovit trenul in freza .
Nici nu mi-am imaginat vreodata ca mamicia inseamna si cursuri intensive de .

Oare ne mai citesc Anasol si Nikooradea Chiar de nu io tot le urez puilor IANIS-TEODOR si ELISA IOANA Un sincer LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Cleo , iti multumesc inca odata pt ajutorul tau . Acum sa vedem pana la urma ce iese.

Inais - update pliz!

Fecian - multa sanatate! Nu te lasa descurajata! Ai sa vezi ca pana veniti in Romania Bitzu va fi ca nou!

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
, moralul sus, trece si asta. Se spune ca il mananca rau bubitele, ca ies si pe fundulet, si pe putulica, si pe limba - da-i sa bea lichide si dragostea de mama e cea mai buna in situatie de criza.

Uite ce frumos a spus Cleo - de asta are nevoie Bitzu acum

Cleo, Socrate, Laura - multumesc pt raspunsurile voastre ! Si eu ii fac in continuare branzica 1 - m-am obisnuit, 2- alta nu prea vrea.
Am incercat sa-i cumpar mai multe feluri dar se sclifoseste rau de tot la cele din comert .
Acum ma gandesc ca doar no manca toata viata branzica facuta de mine ... dar sper sa se impace si cu cea din comert.

Mai huhurezule pune mana si acusi te ia gogo de noua la

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza
nu am somn desi ar trebui..... ca am fost la cununia unei mamici aseara (cunoscuta pe forum)o sa pun poze cand am vreme azi avem invitatie de gratar am luat mici de la magazinul ro si mergem la o familie de engl sa i inebunim si pe ei
Ale doarme mititica de aseara la ora noua a rupt o petrecerea
va doresc o zi insorita

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

cred ca ma viziteaza primul CM - UM in 1900 toamnaaaa

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

cred ca ma viziteaza primul CM - UM in 1900 toamnaaaa

!

27 iulie 2007

Sa iei un no spa sa ai in casa. Chiar 2. Si 2 pachete de absorbante. Io am crezut ca vrea sa isi scoata parleala pt pauza de 1,5 ani

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

buna!

am ajuns si noi cu bine la bunici!

Sabinutza, Codrin, Ianis si Elisa! Sa cresteti mari!

Abia azi am reusit sa intru un pic pe net!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mami Alysh, ii faceti nunta lui Vlady
Am fost si noi astazi in Next-ul de aici din Baneasa din mall, m-am indragostit de magazinul asta, sigur dau iama acolo cand o sa am si eu bani de cheltuit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Am facut si eu comanda pe net...in 10 zile vin acasa produsele! Abia astept!

E doar 5 euro taxa de transport si le aduce la usa!

nextdirectory.eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Nu am zis ca nu mai scriu...am zis ca scriu doar chestiuni de interes general.

Chinabulina Iasmina a facut alergie. Pe tot corpul. A inceput cu bubite in zona funduletului si a scutecului, care apoi s-au extins. Noua ne-a trecut cu Zyrtec+Trixera+o crema pe baza de ichtamol(Vitella Ictamo). Daca voua v-a trceut inseamna ca a fost cel mult o dermatita de scutec. Poti da Cutaden in cazuri din astea. Sau ulei de masline. Imi pare rau de raceala ta. Te inteleg extrem de bine, din pacate. Si da, asa-i: m-am saturat sa scriu despre boala. Plus ca nu toti baga(iau) de(in) seama. Poate o sa pun niste poze/filmuletze ceva...asa o sa captez atentia tuturor.
A propos de bolile copilariei...idem si eu. Doar rujeola. Ma ia cu cald cand ma gandesc cum o sa le fac eu pe toate de la Iasmi.

Fecian imi pare ff rau de voi. Joi intrebam pediatrul ce parere are despre vaccinurile optionale si stiu ca mi-a spus ca il recom. si pe cel pt varsatul de vant pt ca fac f urat astia mici la boala asta. Pe de alta parte vaccinul nu are o eficienta demonstrata de 100%, ci muult mai putin. Asa ca noi stam in cumpana cu subiectul. Intr-un fel(si stiu ca nu e o consolare pt voi acum) e mai bine ca a facut boala si gata. Ref la bolile si bolicelele piticului nu incercati ceva pt a-i creste rezistenta? Ceva pt sistemul imunitar?

Simo si Laura superbe pozele de la motz. Am apreciat atmosfera relaxata de acolo si mai ales tortul. Imi pare rau pt Mati si experienta cu decalotarea, insa daca asta trebuia, asta trebuia si gata. Bine ca a trecut.

MsBB...la fel, poooate putintel mai bine. E o dulce Andra cand face ochisori!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

pentru 1 anisor zburdalnic Ianis-Teodor si Elisa-Ioana.

pentru 11 lunite: Rebecca.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput