Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fete dragi,

Gata, azi ne-am luat copilul inapoi de la mama, mi-era un dor de el! Ne-am intalnit la Ikea si am dat o fuga sa-i iau de la Next o camasa si niste bermude de blugi pt aniversarea lui din 16 mai la care vom avea invitati in jur de 50 de persoane nu stiu cum s-au adunat atatia, dar important e sa fie vreme frumoasa.

MsBB, multam de bafta! Da, absolut, poti face hepatita fara simptome, Stef a avut asa ceva. Astept cu sufletul la gura vestile de la pediatrul de luni.
Ti-am vazut mandra la magazin, e f tare cum tine ea ditamai sacul de pufuleti

Laurita, da , chiar a fost o zi frumoasa ieri, ne-am relaxat, ne-a facut bine......ei, si cu toate astea dimineata, cu ochii lipiti am fugit dupa Vlad, parca eram turbati amandoi

Chinabulina, imi pare rau ca acum tu esti bolnavioara sa treaca repede!

Stefany, ce baietel scump ai cu ochi frumosi!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mami Alysh, ii faceti nunta lui Vlady
Am fost si noi astazi in Next-ul de aici din Baneasa din mall, m-am indragostit de magazinul asta, sigur dau iama acolo cand o sa am si eu bani de cheltuit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Merci Andrada, Simona, Lori...vom vedea ce decidem.

Momentan nu ma mai lamentez aici pentru ca, la urma urmei, nu e singurul copil care a fost/este/va fi bolnavior...

Mai scriu cand voi avea de spus ceva interesant, pentru toata lumea.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai, cel mai rau imi pare ca n-am filmat-o , nah daca-s !
Numai sa o fi vazut cum facea ca indianu' cu punga aia imensa de pufu in maini , o ridica in sus si urla ca talibanu . Noi ca prosti stateam si ne uitam si crapam de ras - m-am prins eu la un mom dat ca ar fi bine sa-i fac dar eram de mii de ori mai desteapta daca o filmam.
Incurajata de noi care radeam si inca vreo cativa amici - facea un adevarat spectacol cu punga. Numai zic la casa cu ce urlete s-a lasat cand a trebuit sa o despartim de punga .

Bai fii-mea vrea sa fie solidara cu cei ce nu apuca sa fie spalati in seara asta - Robert si gasca Gabitzei. Iar s-a lasat cu urlete la . Sconcs scrie pe ea in urm luni . O mai raschetez din cand in cand si gata

Am admirat soferul Tiberiu cum se descurca el la volan da' ce dilema acum : sa fie iarba? or mai bine nu . Hhihih si am vazut-o si pe buni cu Tibi . Stiam eu de ce mi-a lipsit o bunica . Sunt prea mult fun!

Si am mai admirat un pui frumos de Stefany ce astazi implineste 10 lunitze . Prima poza din album mi-a strans inima nitzel - ZBRRRR dar vad ca e mai de plaja acum . Chiar asa , fa-l si tu famous mai des. Si tu si Magnetism tineti asa cupii frumosi ascunsi? NTZ-NTZ-NTZ

Vecino, hai ca de no fi gratar poate facem un munte ceva ? Bine nu maine dar intr-un viitor - preferabil - apropiat.
Da-ti seama???? A propus al meu om asa ceva? . Poate asa ii mai dezlipesc si eu de .
Ce fain ar fi

Mati dezmotzatul zilei de 1 mai. Uf, sper sa nu mai doala putzi !

Inais - mama ei de treaba! Speram sa revii cu vesti mai bune . Hai alungati afurisita aia de boala din casa voastra . Iasmi nu merita decat sa fie voioasa, jucausa si fericita cum ii sta ei bine . Tin pumni sa nu fie nevoie de antibiotic - dar la nevoie , ce sa faci? Asta e , numai sa scapati mai repede fara alte complicatii.
Hai mai! Acum am citit ultimul tau mesaj... adiq cum ? Pt noi cel mai important e ce se intampla cu puiul in momentul de fatza - suntem toate alaturi de tine si asteptam update - asta nu e lamentare - e pur si simplu situatia de fatza. Hai, hai - uite ce gasca mare asteapta vesti de la voi!

Alysh - chiar ca nunta ! Bai se incinge treaba acolo , nu gluma! Daca simtiti ca va plictisiti si n-aveti invitati destui ... o trimit si pe mandra mea . Poate o marit si eu hihihih

Ma duc sa ma uit la ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ca mi-am adus aminte ...am beut o gura de vin si iata ca-mi lua mintile .
Voi mai faceti branzica la cupii? Sau o preferati pe cea din comert?
Si daca tot veni vorba - cam cat laptic beau ai vostri pe zi?
Acum daca sunt pe cale sa o intarc am un stres in plus !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara tuturor.. Sper sa am timp sa urez picilor de 1 anisor urarile de rigoare...
Insa acum am alte probleme ce ma macina.
De fapt nu ma macina pe mine ci il mananca pe Bitz al meu mic si drag.

La gradinitza lui Bitzu a izbucnit epidemie de varsat devant...si ghiciti cine e victima colaterala? La mai putin de o saptamana de plecat in Romania...

Ei bine...nu mai zic cum imi arata puiul...plin de bubitze din cap pana in picioare...nu mai bea decat laptic si asta cu portia...Plange amarnic si de 3 zile stam cu el agatat aproape non-stop, ca o maimutzica. Are accese de febra si momente de lipsa...alterneaza perioadele bune cu cele rele, insa vadca azi au fost majoritatea rele. Ar vrea sa se joace insa e prea obosit si prea bolnavior sa o faca.
Cum un necaz nu vine niciodata singur, au mai aparut si altele, insa nu merita detaliate...ideea per ansamblu e ca pare o situatie fara iesire...avem bafta ca sunt eu si sotul meu...si ne ajutam reciproc...altfel ar fi fost groaznic..Inchipuiti-va ca la noi si schimbarea unui scutec a devenit o tragedie...desi scutecul e mai mult liber.
Piticul plange amarnic si se agatza disperat de noi de noi sa ii alinam durerile... insa suntem chiar neputinciosi..innebunim de oboseala, nervi, surmenare.

Asa e cand esti singur, fara nici un ajutor. Daca mai aveam si un sotz neintelegator si care sa nu ma ajute...nu mai zic nimic.

Oare o sa avem si noi macar o perioada cand o sa putem spune ca Bitzu nu e bolnav????
Ne-am saturat deja de toate bolile si bolicelele astea...

..
Merg din nou ca plange rau....

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Msbb, ti-am dat un mail - o prietena medic s-a uitat in analizele tale si m-a intrebat daca ai facut analizele de virusologie hepatica - cred ca la hepatite se refera, dar si la toxoplasmoza se gandeshte.
Ti-am dat pe meil toata discutia cu ea de pe mess, inclusiv nr de tel si recomandare la un cardiolog de copii din Iasi (a lucrat in spital cu el)

fecian, de obicei eruptiile trec repede. Partea buna e cu varsatul de vant - ca fiind baiat - nu mai e riscul de a face mai tarziu, cand e mare si are efecte secundare riscante.
, moralul sus, trece si asta. Se spune ca il mananca rau bubitele, ca ies si pe fundulet, si pe putulica, si pe limba - da-i sa bea lichide si dragostea de mama e cea mai buna in situatie de criza.

va pup.
mai voiam sa raspund din ruma. am uitat ce si cui.

A, da.
fata mea a adormit de la 17 -cand am venit de afara. Am trezit-o acu juma de ora, i-am schimbat pempars-elul, bagat un bibe cu lapte si cereale. Stiti ce am remarcayt? doarme mai bine dezbracata (in body cu maneca scurta)- cand e imbracata si invelita se foieste si face tumbe si maraiie pana iese, sau pana isi descopera pozitia in care se simte bine . Da, e fiica lui tati - si nu ii place prea cald.

edit: da, fac branza. Pt 2-3 zile. Asha m-am obishnuit, si imi ia 10min sa fac. Dar nu ii dau in fiecare zi. Adica fac, ce fac ii dau pana o termin, apoi 1-2 zile pauza. Ca mananca destul de mult iaurt.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fecian imi pare rau, pana in suflet iti merg plansetele lor de durere si oboseala. Sper sa isi revina Bitzu pana la venirea in Romania.

Inais, na-na la funduletz. Pai ti-am dat noi motiv sa te porti asa cu noi? Ti se pare ca cineva s-a plictisit de vestile despre voi? Nu suntem noi aici si la bune si la rele? Zau asa.

Andrada vino mai des pe la noi, Tiberiu a crescut si el mare acum.

Cleo asa fac si eu, la pranz il las in body, cu o bluza subtire dar ciolanii goi. Se simte bine asa.

Ne gandim cu parere de rau la copilasi sconcsi din lipsa de apa, recupereaza ei.

MsBB ce sa iti spun. Branza i-am mai dat si din comert, dar i-am si facut cu calciu. Am zis ca pana termin calciul cumparat ii mai fac. Sincer, a ignorat eforturile mele. Bananele cu branza, o mancare gustata pe vremuri acum a intrat pe lista "non grata". Din ce mi-a zis pediatrul pot sa ii dau linistita si din comert.
Lapte, la fel mi-a zis ca pot sa ii dau si din asta normal, dar si de continuare, Junior. Pe cutie scrie doua biberoane, sau ma rog, canutze, de 210 ml fiecare. Al meu mananca cam 600-700 de ml pe zi. Dar nu vrea alte lichide, cu chiu cu vai bag in el cca 70-80 de ml de ceai.Asta in zilele bune. In alea mai putin bune imi scuipa tot. Adica el bea din canutza, iau cana, el deschide gura si curge tot afara. Nu inghite. Tb sa fiu atenta sa inghita. Asa ii dau lapte. ASta macar bea. Aaa nu bea din biberon decat lapte. Ceai nu vrea, nici apa.

Ne pare rau si de putzi lui Mati. Doare, saracii de ei. Pe noi ne-a decalotat de mai multe ori pana acum, dar e prima oara cand plange. Se mai si uita asa cu repros la mine. Brrr. Sper sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sis of, mai scumpa acum citesc de voi Ce rau imi pare ca ati ajuns la asta, mi-e groaza sa nu ajungem si noi, Doamne Fereste! Ne vedem maine, pup Mateiasul drag si scump.
Alysh wow, 50 de invitati, vorba lui GAbitza ii faceti nunta. Abia astept sa vad cum il imbraci!
Inais cum sa ne plictisesti, dimpotriva, sa intri sa ne spui ce faceti, nu ne lasa asa sa ne facem ganduri...eu stiu ca e important sa nu fie colorati mucisorii si cred ca e bine sa-i dai antibioticul. Iti spun din experienta noastra cu Mircea ca am tot amanat sa-i dam si la ei se agraveaza imediat. Tot asa nu o ascultam nici eu pe Sis care stia mai bine IAsmi.
Stefany bai ce oki are bobocelul tau minunat!!
MsBB eu nu i-am mai facut branza. Am decis ca e mare si i-am dat branza din comert - Fagaras- cu painica, sau cu ou si painica, sau cu fructe. SI iaurt din comert si gata. Lapte praf inca nu papa decat la cereale si acum i-am luat Junior. Cu intarcatul mi-e groaza. nu stiu ce ma fac..
Fecian sanatate multa, sper sa-si fi facut damblaua boala si sa va lase sa veniti sanatosi in tara.
Lorich asta cu opritul apei este spaima mea...ca nu mai apuc sa fac mancare la bb ca etc...
Socrate si tu cu decalotatul?? Brrr, ma bagati in sperieti! Sebicul scump

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

e cam linishte

pun de o , o rashnesc sa miroaassee si sa va treziti frumos din

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput