Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ce-mi place aicihttp://family.webshots.com/photo/2938174970103626019JpKuJM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

mai punem si noi fo 2 poze ca ne-a uitat lumea...avem 10 luni

http://entertainment.webshots.com/photo/2465555020104447517ITLdVE

nu va uitam! cum sa va uitam.... dar mai aratati-ne ochii aia frumosi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Stepany ce ochisorii frumosi are! E un dulce puiul tau si sa stii ca nu te uita lumea deloc!

Cleo ma descurc binisor, nu ma plang. Acum e bine pt ca m-au lasat sa stau cu program redus pana face Tiberiu 1 an si ajung acasa destul de odihnita chiar si dupa nopti mai agitate. Seara ma mai ajunge oboseala ca vin si ma ia de noua dar tot e bine. Mama pleaca cam la o ora dupa ce vin eu de la serviciu si al meu sot vine tarziu de la serviciu dar facem fata. Tiberiu s-a obisnuit fff mult cu mama si uneori cand vin acasa tot dupa ea se duce, pe mine ma baga in seama mai putin. Ce pot sa spun e ca mie una mi-a prins ffff bine faptul ca ma duc la serviciu pt ca eram cam cu moralul la pamant. Imi prinde bine sa mai fac si altceva!

Inais imi pare rau ca sunteti asa! Nu stiu ce sa zic legat de antibiotic, poate sa mai ceri si alta perere??? Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, ce ochi frumosi, si mami si puiucul!

Iar cu Andra nu mi-e frica sa nu moara de foame, vad ca si-a facut fata provizii de pufuleti

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Am vazut si un Tiberiu dulce, care e "fript" de iarba si care e un viitor Schumacher pe masinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Salutare fetelor
Am culcat puiul ca a fost cam obosit azi
Am fost la Grigore Al si l-am decalotat. Era strins strins acolo si avea multe aderente dintr-alea..A plins si dupa aceea cred ca voia sa faca pipi si-l ustura ca scutura din picioare saracutzul. Acum e bine vad ca nu mai da semne ca-l doare ceva.sper sa nu fie nevoie sa mai merg si joi. Ea ne-a chemat si joi sa-l vada, dar cred ca nu mai merg daca totul e bine. Mi-a spus ca de joi incolo trebuie sa-l curat eu zilnic la baitza si la fel si pe David..EI, acum n-o sa ma apuc sa stau pe copii cu spaima asta zilnic, dar va trebui sa-i mai curat..
MsBB, cit e de scumpa fie-ta!Cred ca si Mati ar fi la fel de incintat de o "punga" asa mare de pufuleti..Bai dar esti tare haioasa cind scrii pataniile voastre..De unde-ti vin ideile?
Inais, sa stii ca stau cu gindul la voi. Daca nu trece si nu trece da-i antib, ce sa faci...Klacidul e f bun pt sfera asta orofaringiana.David l-a experimentat de vreo 2-3 ori. Of, imi pare rau. Poate era bun un exudat nazal si dc era cazul iti dadea pic cu antib doar local si scapati de muci si implicit de tuse.Oof, sanatate multa ca stiu cum e!!!
Sis, unde esti??
Stefany da ma, ai niste oki iar fiu-tu e un sugubatz si jumatate dupa cum pare...
ANdrada, oof, cum sunt petele astea rosii? Uite si fratelui meu i-au aparut de 2-3 zile,ca si cind i s-ar inrosi obrajii. Dar nu trece, ramin asa rosii. Ce scump e Tiberiu in masinutza, ce dexteritate are la impins

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ohhh..dragu de Mati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inais mai, nu pot sa cred ca nu trece! Tot vreau sa vad cand intru pe forum ca sunteti mai bine, of!
da-i antibiotic, sa nu se agraveze, nu stiu ce sa zic. Uite ca stie Simo ce-i cu klacidu/...nici n-am curaj s ate sun

Simona offf..saracu Mati...mor de mila lui, cred ca-l ustura tare, oricum..decat operatie...unde poate nu doare asa, dar am GROAZA DE ANESTEZIE.

Vazut o mocuta superba cu bretonel, Iustinel, mi-eera si dor, Stefany bine ca mi-ai atras atentia superba poza aia...ce moaca pe Andra ...eu le vazusem doar pe alea cu stocul de criza

Noi nu avem apa calda sau rece; nici rece. nu stiu daca realizati implicatiile acestui fapt. No papa, no kaka, no nothing... ufff..ufff..si iar ufff

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Vecina Lori, no water nici la noi. Am venit de pe drumuri, am fost la mama, am fost la Mall la locul de joaca, alergat si transpirat la greu si cand am ajuns acasa, fasss pe teava de apa. Culcam baietii sconcsi, mai ales cel mare. Am cumparat apa la 5l pentru spalat la fund macar.
Am sunat la ApaNova, avarie la intersectia DN1 cu Horia Macelariu, adica la voi pe strada cum ar veni. Cred ca aia de lucreaza la pasaj au facut pocinogul. Cica e avariata conducta principala, si ne vine apa mai dupa ora 24 ashea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

uite gabi zice Cristi ca a venit apa, e bataie, sa rupem usa de la baie..Robert cred ca ramane murdar ca e tarziu deja...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput