Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
MsBB spune:
In alta ordine de idei
hai sa va arat cu ce s-a ocupat mandra mea ieri 
Vad ca nu se inghesuie nimeni sa mai scrie - asa ca va dau eu material de citit cat ma mai lasa mandra. Cred ca
atat si de la vremea asta de 2 lei.
Am zis ce vreme de kko este aici? 

noastra!
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB In alta ordine de idei ![]() Vad ca nu se inghesuie nimeni sa mai scrie - asa ca va dau eu material de citit cat ma mai lasa mandra. |

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui MsBB In alta ordine de idei ![]() Vad ca nu se inghesuie nimeni sa mai scrie - asa ca va dau eu material de citit cat ma mai lasa mandra. Cred ca atat si de la vremea asta de 2 lei.Am zis ce vreme de kko este aici? ![]() ![]() ![]() Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
si aici vreme nasoala.
super poza!
Ieri am uitat sa zic la multi ani

Sabinei, fetitza lui CamiM 
. Multa sanatate si sa creshti mare si frumoasa! Si inc-o runda de 

pt Codrin Stefan - flacaul mamei!MsBB, exista forme usoare ale hepatitei, care nu au simptome, si care trec de la sine- e vb de hepatita A.
In general la hepatitele grave - primul semn, palid + pipilica inchis la culoare.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Imi cer scuze pt intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca urez si eu La multi ani!!! pentru toate Mladitele si Mugurasii carora nu am apucat sa le urez!
Sa fiti sanatosi si fericiti, sa cresteti mari si sa aveti parte de o viata plina de tot ce e mai frumos! Va pupam, Andreea si Tiberiu!
NAOMI
GABRIEL
PATRICK
VLAD
ROBERT DANIEL
SABINA ADRIANA
CODRIN STEFAN
Desiree superba melodia Angelei Similea. Ma trec fiorii cand o ascult! 
Magnetism am vazut si eu pozele cu Bogdanici. E un scump si un frumos. Sunteti o familie reusita si implinita!
Adidana ce frumos ao povestiti cum s-a desfasurat petrecerea de un anisor!!!! Sa va traiasca scumpetea si poate ne pui si noua poze cu tortul ala bun!!!
Socrate am vazut si eu pozele sunt niste dulci amandoi. Doamne ce au crescut!!!!!
Chinabulina ce bine papa Teodora! Tiberiu si el papa fff bine dar imi e frica sa il laud ca mereu cum m-am laudat cum parca m-a auzit! Pupam papacioasa mica!
Msbb ce frumos scrii. \va uram si noi multa sanatate si sa auzim numai vesti bune!
Inais multa sanatate si voua. Imi pare rau sa citesc ca sunteti bolnavioare!
Reallaura am vazut si eu pozele. Superbi copii, superb tortul si mamicile la fel de superbe! Sa va traiasca si multa sanatate si fericire!
Gabitzam ce frumos face Raducu brrrrr din buzite. Doamne da frumosi copii ai! Toti sunt speciali si deosebiti! E un dulce si un scump!
Desiree imi pare rau sa aud de problema cu nepotica ta! Multa sanatate!!!
Msbb ce de cumparaturi a facut printesa ta!!! E o scumpa cum tine ea de ditamai sacul de pufuleti!
Noi suntem bine, sanatosi si pe zi ce trece mai descoperim cate ceva. Ne place enorm de mult sa stingem si sa aprindem lumina si sa o luam pe bunica de obraji si sa ne rasfatam cand o vedem. Punem si noi un filmulet, in iarba:
http://good-times.webshots.com/video/3039467320104143825VxWVkm
si aici cum mergem cu masinuta:
http://good-times.webshots.com/video/3093439980104143825cxkTwX
In rest singura mea suparre sunt petele din obrajori. Abia ce ii trecuse si acum iar au aparut. Am observat ca atunci cand ii e cald se inrosesc si cred ca si de la anumite alimente. Tare imi e sa nu fie vreo dematita dar pt asta voi ajunge cu el la doctor sa vedem ce si cum!
Va pup pe toate si imi pare tare rau ca intru asa rar, chiar imi e dor de voi!

Danicris spune:
| citat din mesajul lui MsBB In alta ordine de idei ![]() Vad ca nu se inghesuie nimeni sa mai scrie - asa ca va dau eu material de citit cat ma mai lasa mandra. Cred ca atat si de la vremea asta de 2 lei.Am zis ce vreme de kko este aici? ![]() ![]() ![]() Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
Ce frumoasa e Andra !
Si ce puternica ! Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
chinabulina spune:
bai, ce vreme de 2 lei! e un frig si un vant si o ploaie!!!! ii ziceam azi lui tati ca parca vine craciunul, nu vara
. si noi cica asteptam sa iesim cu MsBB la gratar, sa vada si fetele padurea
. si, pentru ca tot nu e vreme de gratar, vad ca Andra isi face stoc de pufuleti
. mortal copil Andra, zau, e criminala!!!
si, ca tot sunt la capitolul "copii" (de parca unde as putea fi pe forumul asta
), am vazut pusti simpatici de gabitza, andrada, laurita, culminand cu Mati-dez-motzatul ![]()
noi zilele astea ne-am cam plictisit. ieri dupa-amiaza eu am bolit, ca sa nu-i tihneasca lui tati ziua libera. cred ca am luat raceala de la gogoasa, ca ma dureau toti muschii, articulatiile, gatul, capul si mai aveam si febra
. asa ca tati a trebuit sa se ocupe singurel de gogo, ca eu zaceam in pat... in fine, a trecut.
inais, cum mai sunteti? sper ca bine, sanatosi 
sanatate tuturor. ma duc sa vad ce mai face MissP ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Reallaura spune:
Andrada scump foc si TIberiu...cred ca toti au asa niste temeri de tot ce e nou si diferit la atingere. SI Mufi si Mircea fac la fel vad
Chinabulina si tu ai luat raceala???Of, cum s-or simti ei micutii de ei si nici macar nu au, ca noi speranta ca trece repede...
Inais sanatate si voua.
Noi nu am apucat sa iesim azi afara. a fost Colombo, Mirci a mancat niste vitel cu piure, rosie si usturoi si acum doarme.
Cred ca ma duc sa citesc..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
inais spune:
Multumesc celor care se intereseaza de noi. Raspunsul este nu, nu suntem mai bine.
Suntem la un pas de a-i da antibiotic. Deja pediatra a zis ca sa incepem, noi am mai sta pana diseara sa vedem cum mai evolueaza. A dat cineva Klacid la copil pana acum?
In alta ordine de idei sunt in ceata cu subiectul muculeti...sunt mai vascosi, desi nu-s galbeni-verzui. Nu inteleg de ce??? Ia un secretolitic (Sinupret) si in mod normal ar trebui sa ii fluidizeze. Plus aerosoli. 

Ati mai patit asa? Conteaza consistenta lor sau aspectul? Ce stiti??
Daca nu-s ok eu nu ezit sa-i dau antib. Insa parca nu-s 100% convinsa. Nu stiu de ce! 
Eu nu mai conteaza cum sunt. Sunt mai rau, dar o sa ma repar. Eu sunt mare.
Chinabulina imi pare rau de tine. Bine ca e gogoasa bine, insa.
Merg sa ii iau antib. sa-l am in casa, in caz ca lucrurile iau o turnura mai rea sa am pe ce pune mana.
Imi pare rau, dar nu am cum sa fac conspect.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
uoff, sa pupam pe Iasminutza mucoasa.
Ce stiu sigur- mucii colorati sunt semn de infectie. Numai ca voi sunteti de atatea zile cu muci... aveti si febra?
mi-am maia dus aminte, belleane parca ma intreba daca pot scoate bara carutului din fatsa. Deci nu am scos-o nicioadata. Asha l-am luat. E f. bine inshurubata, nu am reusit dintr-o mishcare sa scot.
ee, uite cine a mai aparut - Andrada! cum te descurci cu job + casa?
voiam sa ii multumesc si lui Noemi de recomandare - am fo La mishto - un restaurant cu mancare BESTIALA. Victor vrea sa taiem motzul acolo. Mie mi-ar fi placut mai degraba gen terasa/bar, dar si acolo arata f. bine si yamy
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
stefany_p spune:
mai punem si noi fo 2 poze ca ne-a uitat lumea...avem 10 luni![]()
http://entertainment.webshots.com/photo/2465555020104447517ITLdVE