Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
socrate spune:
Desiree imi pare rau pentru nepotica ta, sa dea DD sa fie bine. Ce tratament se face? Trece nu-i asa?
De Victoria nu stiu ce sa zic, e posibil sa fie si dintii. Nu mai tin minte tu mai alaptezi? Ca e posibil sa te simta si de aia sa nu doarma. Acuma, eu sunt din cele care nu dorm cu copilul decat foarte rar. El nu a dormit cu mine nici cand era mic, mi-era teama sa nu cada si singura data cand am incercat toata noaptea cauta sanul, el care in mod normal dormea si se trezea de doua trei ori. A doua zi eram praf amandoi. Acum mai dorm cu el doar daca e racit sau suntem plecati sau de la 6 sa mai dormim si noi o ora.
Poate e o idee sa incerci sa o culci in patul ei. Insa daca sunt dintii...cam asta e pana ies. E mult ca perioada insa. Poate incerci sa o culci separat, sa ii schimbi ritualul de seara.
Sunt doar idei nu da cu rosii
sa va odihniti.
Simonacip, ca de obicei ma cam enervati. Si tu si Laura. Pe langa faptul ca sunteti frumoase foc, mai sunteti si slabe
aveti copilasi absolut superbi. Pai ce mai poate sa faca o muritoare de rand decat sa
. La multi anisori lui Mateias inca odata.
Ylari, oricum ar fi, iesi la plimbare. Cand prinzi putina vreme buna, chiar si jumatate de ora, ia aer, schimba atmosfera.
editez, ca in loc sa bolduiesc am dat send, neuronul a plecat la mare de 1 mai si probabil e deja beat pe plaja.
Continuam: gabitzam, nu am cuvinte. Raducu ca de obicei senzational. Al meu nu zice nimic la cerere. Tata, e spus mereu vesel si voios, cu tzipete de bucurie iar mama cu o mare suparare in glas. Pare insa sa faca diferenta intre mama si tata si ca persoane.
Am fost azi in parc, o ora si un pic. Dupa aia am venit acasa, a cazut feciorul lat 3 ore. Am mai iesit putin pana la colt unde era un leagan pentru bebelusi, dar....evident cineva l-a rupt. Asa ca...am venit acasa. Plecasem fara carut, am carat copilul in brate, a mers pe jos, deci fun.
Dupa ce am venit era de o maraiala ceva fantastic. A plans amarnic cand l-am scos din baie. A plans si in somn dupa ce a adormit. Acum pare sa se fi linistit. L-am leganat, i-am cantat, tot plangea in somn. In fine e bine ca acum e bine. Cred ca vine si la noi un dintzoc.
Pupici si noapte buna tuturor.
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Desiree imi pare rau pentru nepotica ta, sa dea DD sa fie bine. Ce tratament se face? Trece nu-i asa? De Victoria nu stiu ce sa zic, e posibil sa fie si dintii. Nu mai tin minte tu mai alaptezi? Ca e posibil sa te simta si de aia sa nu doarma. Acuma, eu sunt din cele care nu dorm cu copilul decat foarte rar. El nu a dormit cu mine nici cand era mic, mi-era teama sa nu cada si singura data cand am incercat toata noaptea cauta sanul, el care in mod normal dormea si se trezea de doua trei ori. A doua zi eram praf amandoi. Acum mai dorm cu el doar daca e racit sau suntem plecati sau de la 6 sa mai dormim si noi o ora. Poate e o idee sa incerci sa o culci in patul ei. Insa daca sunt dintii...cam asta e pana ies. E mult ca perioada insa. Poate incerci sa o culci separat, sa ii schimbi ritualul de seara. Sunt doar idei nu da cu rosii sa va odihniti.Pupici si noapte buna tuturor. mami de Edvin Sebastian |
Socrate, iti multumesc ptr. sfaturi. Azi am vazut ca iasa incisorii laterali de jos, mai putin si gata, sunt afara! Si apoi voi incerca iarasi sa o pun in patutul ei. Da, eu inca alaptez si sunt convinsa ca si eu o trezesc noaptea cand ma intorc de pe-o parte pe alta.
Ce are nepotica mea, da, se trateaza, cred acelasi tratament ca si la hepatita si apoi regim alimentar strict 6 luni de zile.
Victoria dormea in patutul ei de la inceput, pana de la 6-7am (cu o mie de treziri pe noapte, uneori stateam si cate o ora, o ora jumate langa patut pana adormea iar, ca scapa suzy si iar maraia), apoi o puneam pe mine, numai asa mai dormea si ma mai lasa si pe mine sa mai dorm o ora-doua, apoi in sept. ne-am `mutat impreuna`
Stai linistita, ptr. vorbe bune si sfaturi nu am de ce sa arunc cu rosii, eventual cu
si
si daca o sa consider vreodata ca sfaturile nu sunt potrivite ptr. noi nu le urmez si gata. Asta, insa, nu ar insemna ca nu le apreciez.
ptr. Edvin de la Victoria._
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Felicia, multumim! Am incercat ieri de cateva ori sa-ti las un mesaj pe blog, sa va urez un sincer si maaaaaaare LA MULTI ANI! si multa fericire si sanatate.
dulce, dulce.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Un filmulet haios cu Raducu meu: Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Ce dragalas si haios este Raducu !!!

Iar tati ... mandru tare de flacaiasul lui !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lori si eu cred ca e de la dintisori... of, sa iasa o data, ca e clar ca daca eu sunt asa obosita, ea, saracutza... e rupta de oboseala. Scuze, zau ca nu vroiam sa te fac sa plangi. Mie tare mult imi place si m-am gandit sa o impart cu voi. Cel mai mult imi place partea cu ``Eu pe cine-as fi iubit..`` si aia cu As cauta fericirea si ti-as da-o... ceva de genul... Si acum vestile rele: tocmai am vb. cu sora-mea, nepotica mea (2 ani si 3 luni) are mononucleoza... si, implicit hepatita. Cica ficatelul ei e varza; offf, o sa se interneze luni dimineata si pana atunci merg doar la perfuzii... ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Multa sanatate nepoatei tale, Desiree.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
cu lapte, sanatate multa nepoatei lui Desiree, si pupici lui Raducu - tare frumushel mai e ![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
Buna dimineata,
Ca de obicei, pe fuga.
Ieri dupa amiaza am ramas si noi singurei, ne-am iubit mult, am ascultat muzica frantuzeasca, apoi pe seara am fost la Hard Rock Cafe in Herastrau si ne-a placut fffffffffffffffffff mult, nu mai fusesem, iar seara la un home cinema am vazut "Jhon Q" si m-am umflat de plans, am plans in hohote o ora, n-am mai puttu adormit pana spre 3 dimineata

Multumim mult si ultimelor fete care ne-au urat LMA , pt Vlad! Va pup pe toate, nu mai nominalizez, iertare!
Laurita, multumesc iubita ca te-ai gandit la noi , mai am un examen si gataaaaaaa! Te-am vazut in poze , esti o frumusete ca si Simo, careia ii urez sa fie intr-un ceas bun luarea motzului si sa-l ajute Dumnezeu pe Mati, sa fie sanatos, fericit si norocos!
Am vazut si filmuletul cu Raducu de Gabitzam, ca de obicei o dulceata!
Desiree, uff, sanatate multa nepoticai tale , sa ne tii la curent cu vesti despre ea.
Sper sa revin cu un conspectel mai lung diseaea.
I MISS MISS P
Vlady
Reallaura spune:
Neata fetele,
Am reusit sa intru si eu scapasem pozele cu MAra si Sebi, excelenta iesite, vreau si eu un picnic cu mladitele si mugurasii.
Gabitzule haios Raducu si duuulce, si afectuos, imi place f mult de el!
Ylari a ales creion, pix - deci am considerat o singura alegere, apoi o masinuta de jucarie si baniii..
Desiree imi pare rau de nepotica, sanatate multa. Si tie, un somn mai bun...stiu ca e rau sa nu dormi, asa e si Mirci, are nopti cand nu ma lasa deloc, ce sa facem...
Alysh wow, ce frumos v-ati petrecut, ce frumooos!! Sunteti niste smecheri! Noi am imbratranit. ![]()
Desiree, Ylari, Danicris, Lorich, Gabtizul, Socrate, Alyshuca
multumim de vizionare.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MsBB spune:
Neatza - mai pe la pranz asa 
Nu va ganditi ca am dormit chiar in halul asta ...Pe la vreo 5, tamam cand
visam ca incercam sa-l conving pe taica-miu sa ma lase la discosfleca
am auzit un BUFFF de m-am
pe mine. Am sarit ca arsa direct in
gata sa iau facaletzul
sa-i rup oasele posibilului spargator de vise
.
Parca eram in casa bantuita - mobila trosnea , din cauza vantului usa de la balcon scotea niste sunete sinistre si se auzeau niste bubuituri
.
Povesteam eu de vecinii de deasupra care si-au atarnat lenjeria
sa-mi induca okiu in oroare (
eroare ) ca e rasarit sangeriu - ei si acum au niste lenjerii la uscat si se zbalangane in geam de la vant si se aude numai trosc-trosc 
Cica m-am sfortat sa mai adorm si cand tineam io pleoapele mai lipite sa vina nea Ene a troznit odata
de mi-a sarit si mama somnului
- curat lucru - sunt stafii pe aici
.
In fine , numai bine n-am adormit ca a dat comanda mandra de un laptic si cu ocazia asta m-am plantat in pat langa ea si tati - iar pe la 8 cine-mi scotea oki si ma scobea in nas??? EIII -da!
asa isi arata fasolele la mine mandra in timp ce ma flocaia , ma scobea si-mi scotea oki!
Ba da' ce vreme de kkt
! Bate un vant ![]()
Ma bag sa citesc de ieri si mai revin!
noastra!
MsBB spune:
Inais - cum mai sunteti astazi?
astept vesti BUNE de la voi!
Iulia - pai bine mah - zici :
| citat din mesajul lui iulia83 pt cine merge la mare week asta: huuuuuuuuooooooo dar distractie placuta. |
Bine macar ca ati prins vreme frumoasa - aici e o vreme de 2 lei ( veki )
Distractie placuta macar voua!
Vad ca si Jady imi face in ciuda cu dusu la
- ma fac ca n-aud
. Magdone vad ca are planuri mari - sa marite
fata direct de la
. Ma bucur sa va vad si sa aflu de voi!
FFFF tare si adevarat , mi-a placut povestioara - ar trebui dedicata barbatilor Am vazut ca s-a muncit in echipa la dezmotzarea lui Mati

. Am
la tort, am admirat 2 mamici tare frumoase si in forma
- iar baietii? ce sa zic ? de MILIOANE!!!! FRUMOSI FOC 
Simona - deduc ca Mati va fi inginer proiectant de
si va scoate o multime de bani din asta uh?

Lorich - esti sigura ca n-ai facut nimic ieri?
. Ia aminte la povestioara postata de Magdone L-am admirat si pe Ducu-MA-MA
- mai mai ca ma gandeam la crazy frog cand facea BRRRR din buzite 
Ylari - ma bucur sa te gasesc intr-o dispozitie mai buna
. Hai, trece perioada asta
. Ai sa vezi!Mama Alysh - ce dupa-amiaza si seara tumultoasa ai avut! Ma bucur ca ati avut parte de nitzica variatie in program - meriti dupa atata studiu. Hai inca unu si ai scapat
! Bafta si la ultimul examen!Desiree - UFF te inteleg atat de bine
. Este intradevar tare greu si istovitor sa ai asa program. Timp de 8-9 luni am trait practic asa - daca acumulam 2-3 ore de somn era bine.Ma si gandeam la ce ai spus tu , nu demult, ca nu reusesti sa te ingrasi. Pai eu cand m-am internat cu fata in spital aveam 63 de kg si de la oboseala, stres si griji ajunsesem la 50 de kg de Craciun
. Dimineata eu eram gata obosita si simteam cu se scurge viata din mine - eram atat de deprimata si de terminata incat nici cat mancam nu se depunea. Bine, clar ai si arderile mai intense dar si oboseala asta "ajuta".Acum m-am mai pus pe picioare - am mai luat vreo 6 kg si parca ma simt si eu om. Daca-mi spunea cineva acum cateva luni ca voi reusi sa dorm mai mult de 4-5 ore legat noaptea ziceam ca e nebun.
Nu stiu cat te consoleaza asta dar am trecut si eu prin asta si numai gandul ca as putea-o lua de la capat ma
.Am mai zis eu aici, nu stiu daca ai citit, in cazul meu a ajutat fff mult sa dispar eu din peisaj noaptea. Acum, cel putin in cazul nostru, sunt convinsa ca din cauza mea se trezea asa de des noaptea.
Avea nopti cand se trezea si din 15 in 15 min - nu tacea pana nu o puneam la san si simteam ca nu trage - statea agatata acolo.
Daca ai avea posibilitatea sa incerci vreo cateva nopti sa doarma cu tati ar fi SUPER!Si daca te hotarasti sa nu o lasi sa te vada noaptea deloc - cum ma vedea cum se punea pe urlat rau de tot- sa ii dea tati bibe ( daca se impaca vreun pic cu bibe) si sa o calmeze.
Mie mi-a fost fff greu la inceput sa stau fara sa intervin dar pana la urma tati s-a descurcat si uite, acum e mult mai bine.
Acum nu stiu cum lucreaza Daddy al vostru si daca isi poate sacrifica vreo 2-3 nopti dar merita incercat.
La noi primele 2-3 nopti au fost mai crunte, se trezea urla si cand ii faceam bibe in loc de san - sugea cate o ora 10-20 de ml
. Deci, clar nu de foame se trezea.Asa usor usor a incetat sa se mai trezeasca sa des - se mai trezeste si acum dar o mangaie tati si adoarme imediat la loc.
Si ca sa ma conving ca eu sunt problema zilele trecute cand am
toti 3 la ai mei a fost identic. S-a trezit de en ori , s-a foit, s-a marait, matzait si dimineata pe la 6 cand am plecat eu din pat a dormit linistit si frumos pana la 9.De fapt cu fiecare ocazie cand am mai dormit toti 3 s-a intamplat la fel. Devine agitata - se trezeste sa ma calareasca, sa ma traga de sani, de cap.Prezenta mea o agita.
Sper ca dupa ce o intarc o sa fie mai bine dar acum clar nu ii fac nici ei bine.
Sincer iti spun ca acum de cand
noaptea asa este cu totul si cu totul alt copil. Doarme si ziua mai bine si mai mult si este mult mai calma, mai zambitoare si mai senina. Sunt convinsa ca ne facea rau la amandoua Eu am incercat ambele variante - si dormitul singura in patul ei ( am obtinut rezultate mai bune ) si dormitul cu noi doi in pat ( multttt mai agitata si numai agatata de san) dar asa cu tati este fff bine. Cam peste o sapt o voi intarca si dupa vom incerca sa o punem in patutul ei , sa vedem cum va merge treaba.
Hai ca m-am lungit la infinit.
Imi pare tare rau de nepotica
. Mititica ! Ii urez multa sanatate ei si multa putere mamei ei!Acum imi e teama sa nu zic vreo prostie mai mare decat mine - dar ma gandeam, oare no fi posibil sa fi facut si fii-mea vreun pui de hepatita care sa-i fi facut ficatul varza asa cum e, pe langa toate medicamenetele luate? Ori vreo hepatita medicamentoasa ?
O iau razna de acum , fac mii si mii de scenari.Ma oftic ca n-am deloc cunostinte medicale - mai bine ma faceam doctor
- asa macar nu ma mai invinovateam de faptul ca am carat cupilu in spital de l-au intoxicat cu medicamente degeaba.E posibil sa faci hepatita fara simptome
? mmm am ce medita si intreba pe GOGU 
Luni ma duc si la alt pediatru, frate , o sa o iau razna

noastra!
dar distractie placuta.