Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Fetele, Am pus si eu cateva pozici de la motul lui Mateias AICI. A fost destul de obositor. acum Mircea e la soacramea si noi mergem la niste prieteni sa jucam carti! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Ce poze frumoaseeeeeeeeeeeeeeeeeee ...
Ce copii dragalaaaaaaaaaaaaaaaaasi ...
Ce mamici supeeeeeeeeeeeeeeeeeerbe ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
'Seara,
Sunt obo rupta si n-am facut nimic special azi.
La multi ani Sabina si La multi ani CodrinSa cresteti mari si frumosi!
Iasmi, mami si tati sanatate multa! Hai ca trece acu si gata! Voi ati luat sandalute din outleturi? daca da, cu cat?
Adidana ce mi-a placut povestea lui Vlad! Sa-l pui sa mai scrie, da?
MsBB mereu ma crucesc si te admir cat de pozitiva esti! Sanatate multa, pupam tare pe Andra!
Desiree ce-mi facusi??? Ascult si plang, adcult si plang, mananc si plang! Oare ce-as fi facut eu daca n-ar fi existat, really??
Sorry de noptile grele, mai mult ca sigur sunt dintii.
Magdone back!
Iulia dixtractie la Horezu! (As vrea sa merg pe acolo la vara)
Vazut pozici frumoase deMara&sebi si dezmotzare de Matei
Simonix dixtractie maxima si voua!
Va pup si inca o data La multi ani tuturor de ziua noastra (a celor ce muncesc, nu?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
ca_eric spune:
miss am citit si eu la blogul tau, iti multumesc pt urari si as vrea tare mult sa iti scriu..
adevarul e ca nu reusesc sa trimit ..dupa ce ma chinui sa scriu ditamai...nu ma lasa sa trimit...
fetele care ati scris ..ma ajutati si pe mine...please...neuronul meu e plecat in vacanta..
gabitzam spune:
Un filmulet haios cu Raducu meu:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna seara si de la noi!
Fetelor va multumesc ca ma sustineti si ma incurajati, sunteti niste bombonici!!!
As putea sa spun ca a mancat mai bine azi, dar acum spre seara iar s-a stricat treaba, mi-a mancat numai jumate de iaurt si cateva lingurite de biscuite ras cu putin fruct ooooooffff...
Cleo, ti-am trimis 2 SMS uri azi dar numai unul era ptr tine , in cel de-al doilea le confirmam alor mei ca mergem maine la gratar daca e frumos afara. Sorry...
Vazut poze de la Mati de la motz. Ce a ales? Creionul, banii si mai ce, ca al treilea obiect nu l-am putut identifica?
Pupici speciali ptr Ms BB si printesa ei care nu sta cuminte sa o consulte nenea doctorul
Ce urat s-a facut afara, speram sa mai ies si eu din casa si cand colo...
Va pup pe toate.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Lori si eu cred ca e de la dintisori... of, sa iasa o data, ca e clar ca daca eu sunt asa obosita, ea, saracutza... e rupta de oboseala.
Scuze, zau ca nu vroiam sa te fac sa plangi. Mie tare mult imi place si m-am gandit sa o impart cu voi. Cel mai mult imi place partea cu ``Eu pe cine-as fi iubit..`` si aia cu As cauta fericirea si ti-as da-o... ceva de genul...
Si acum vestile rele: tocmai am vb. cu sora-mea, nepotica mea (2 ani si 3 luni) are mononucleoza... si, implicit hepatita. Cica ficatelul ei e varza; offf, o sa se interneze luni dimineata si pana atunci merg doar la perfuzii...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Nadia, imi pare rau de nepotica ta. Offf.. Cum se face boala asta? E mostenita? Se face de la ceva? Nu merita un copilas asa mic sa sufere
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Si acum vestile rele: tocmai am vb. cu sora-mea, nepotica mea (2 ani si 3 luni) are mononucleoza... si, implicit hepatita. Cica ficatelul ei e varza; offf, o sa se interneze luni dimineata si pana atunci merg doar la perfuzii... |
Oooof imi pare rau Desiree... pentru nepotzica ta
Subscriu la of-ul pe care il are ca_eric, luminati-ne si pe noi, cum postam pe blogul lui Miss???
Azi e zi de baie la noi, asa ca merg sa pregatesc baitza si va urez o noapte linistita si mii de pupici de la noi.
Poate se face totusi frumos afara...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Seara buna dragelor. Nu reusesc conspect, vreau doar sa urez multa sanatate lui Iasmi si intregii familii.. Sa treaca odata!
MsBB un mare mare, are dreptate Lorich esti pozitiva si asta face cel mai bine.Incredere in DUmnezeu ca nu va lasa.
Desiree, imi pare tare rau de nepotica,..oofofof
Gabitzam, am vazut filmuletul, e superb puiul asta al tau, are niste trasaturi perfecte. Tortul de la Tip Top, foarte frumos si foarte bun. Desi voiam forma de masina a fost mai spectaculos aa. David a fost incintat...Mati nu stie inca..
Ylari, scumpa mea, Mati pina la ora 6 a mincat doar jumatate de borcanel de curcan cu legume. ATit,si multa apa...O fi de la caldura? Nu stiu, dar daca te conseoleaza/incurajeaza...nici Mati nu are pofta de mincare...deloc!!!
A fost frumos azi, ma bucur ca s-a terminat si asta sincer. De miine regim sever ca mi-e ca ...nu ma mai incape rochia la nunta din 16..
Mati a luat asa- creion, o masinutza de jucarie si bani.Ma dispera fetelor, cred ca luna asta il intarc.Numai lipit de mine sta. Nici la taica-su nu vrea...E naspa rau, sa nu pot sa fac o miscare de linga el ca urla in hohote...Mi-e jena si de Cip saracul
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui gabitzam Nadia, imi pare rau de nepotica ta. Offf.. Cum se face boala asta? E mostenita? Se face de la ceva? Nu merita un copilas asa mic sa sufere Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Cica e un virus contactat... culmea!prin saliva! scriu cu bb in brate... se mai numeste si boala sarutului.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!