Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

N-am citit, ma grabesc sa ne pregatim spre motul lui Mateias, nu am pregatit nimic, il astept pe B sa vina de la spital.
Inais ooof, regret ca sunteti tintuiti in casa si chinuiti de virusi!!! Sanatate
Alyshuca nu am indraznit ieri sa te sun, ma gandeam ca esti ff ocupata, cu examenul si Vlady, dar un sms nu m-a rabdat inima. ce ai facut la examen???
Belleane cum merge cu intarcatul??? ca mai am si eu putin in vreo 2-3 sapt sa-l intarc si eu. am mari emotii

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna fetele...
MsBB da am gasit -multumesc
Rellaura-distractie placuta.
la multi ani Sabina-Adriana si Codrin-Stefan sa cresteti mari ,sa va dea DUMNEZEU sanatate si numai lucruri bune.

cam atat o zi cat mai superba si numai lucruri bune
plec cu pui mic si mama soacra la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am intrat scurt sa va urez distractie placuta de 1 mai si weekend placut, nu cred ca o sa mai apuc sa intru, noi suntem la Horezu la nasi, la curte, gratar, vreme frumoasa, etc, etc, maine mergem tot la gratarel la munte undeva, Duminica cu socrii pe la manastiri, cred, nu stim exact nici acum...

pt cine merge la mare week asta: huuuuuuuuooooooo dar distractie placuta.

va pupam dulce, dulce, vazut pozici cu Bogdanici pogonici shmekerici frumos foc, Mara si Sebastian la iarba verde cu cina romantica cu iaurt sharuit

LMA SABINA ADRIANA si CODRIN STEFAN sa cresteti mari si sanatosi felicitari pt anisor, asteptam pozici.

vroiam s-o mai pup pe Ylari ca de mult vreau sa-ti zic ca am citit ce ai scris, insa n0am apucat sa raspund, nu-ti mai fa ganduri rele cu mami tau, nu din cauza ta s-a imbolnavit... hai, fi tare ca ai bebeluna superba

Msbb imi pare rau de intamplarea de la dr. asa facea si a mea si ieri chiar am fost pregatita pt ce-i mai rau, insa surpriza mare a fost ca n-a zis nici car, ba chiar a cascat guritza mda..

nu pot sa intru pe blogul lui miss ca il am acasa la bookmarks, acu nu mai stau sa-l gasesc, vad ca aniverseaza 6 anisori de la sa va dea Dumnezeu sanatate si inca 10000000000 de ani impreuna fericiti, sanatosi si inconjurati numai de oameni sinceri, iubitori.

chiar nu mai pot sta

va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

neata.
Mai, dragelor, de 2 saptamani sunt ca un zombi! Victoria se trezeste tot la juma de ora-o ora si nu mai pot. Azi-noapte imi venea sa plang! Nu mai puteam de oboseala nici sa-mi tin ochii deschisi. Am zis si io aseara ca ma culc mai devreme, la 8 eram in pat, la 9 jumate dormeam, si pana la 10pm Victoria ma trezise deja de 2 ori. Pe la 1:30 m-am dus si eu la baie, sa va spun in ce hal a urlat (nu mai pot pune semnul intrebarii, nu-sh de ce, am apasat pe o tasta si nu stiu care acum imi da asta: É...) Inca mai sper ca o sa imi faca o surpriza curand si o sa doarma toata noaptea... dar cand ma gandesc ca fetita sora-mii a facut asa pana cu o saptamana inainte de a implini 2 ani, ma apuca depresia... of, gata fug sa-mi termin cafeaua. V-am pupat!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani sarabatoritilor!!!

Desiree, asa sunt si eu de vreo 3 nopti, zombie!!! nu stiu ce are, la 5 minute se foieste si urlaaa, a terminat cu greva foamei mai mananca cate ceva dar nopate ne termina, plus ca la un moment dat atat s-a mai foit si eu probabil am atipit o secunda cat i-a trebuit ei sa cada din pat

nu mai am timp de nimic, dar de nimic, ooofff abia ii astept pe ai mei, cred ca plec de acasa 2 zile

fetelor, eu nu o intarc in veci, pana se duce la scoala ii dau chiar daca sanii mei sunt prastie, nu-mi pasa, o data e perioada asta si uite cat de repede trece.

MsBB, iti tin pumnii sa rezolvati cu doctorii, tare mi-e mila de Andruta, a prins frica de doctori si de aia face asa, trebuie intr-un fel sa scape de frica asta. Doctorul meu de frica sa nu planga copilul la el, nici macar nu-l controleaza ca lumea, ei nici asa, nici nu stii cum e mai bine.

Cleo, si eu am avut probleme cu coloana sa stii, dar de cand merg la bazin parca m-au mai lasat durerile, incearca sa mergi undeva la inot, chiar daca nu faci exercitii nu stiu de care dar macar miscarea aia din apa trebuie sa-ti faca bine.

Inais, multa sanatate sa va treaca repede!

Lorich am vazut ca ai intrebat de mine.
Poate mai e cineva care a intrebat si n-am vazut sorry sa nu va suparati ca am o viteza cand citesc, tocami ca sa apuc sa scriu si eu cateva vorbe, si poate am sarit pe cineva.

Ylari, termina cu stresatul, nu te mai agita cu toate, n-are nici un rost, nu ne face nimeni nici o statuie, intr-un final cand o sa fie copiii mari, un singur lucru o sa tina minte, de cate ori si cat timp ne-am jucat cu ei si am petrecut timpul cu ei, nu de cate ori le-am facut mancare, sincer va spun.
Razvan e cel mai fericit cand ma joc cu el sau ne prostim impreuna, decat cand il chem la masa sau ii fac curat in camera.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

apropo de ce ziceam mai sus, poate o stiti deja dar tot merge, sa ne improspatam mereu memoria

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat.
In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe
mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa.. Era un vacarm televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? E hh ... astazi nu am facut nimic !!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,

Am pus si eu cateva pozici de la motul lui Mateias AICI.
A fost destul de obositor. acum Mircea e la soacramea si noi mergem la niste prieteni sa jucam carti!

DEsiree incearca sa dormi cu ea in pat, pentru mine e mai odihnitor, chiar daca sta numai la tzatza!
MAgdone mare adevar cu poanta aia a ta. Tot timpul strangi sa fie ok, dar nu realizeaza nimeni decat daca nu mai faci!! ooF

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Fetele,

Am pus si eu cateva pozici de la motul lui Mateias AICI.
A fost destul de obositor. acum Mircea e la soacramea si noi mergem la niste prieteni sa jucam carti!

DEsiree incearca sa dormi cu ea in pat, pentru mine e mai odihnitor, chiar daca sta numai la tzatza!
MAgdone mare adevar cu poanta aia a ta. Tot timpul strangi sa fie ok, dar nu realizeaza nimeni decat daca nu mai faci!! ooF

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laurita, cu ea dorm... si tot ma rupe oboseala, ca ma tot trezeste la juma de ora, chiar si la 15 minute... of! Vreau sa si eu o noapte intrega, una la luna, atata cer.

_

Mergi la inceput

Vazut poze de Matei frumos.
Seamana cu tati lui sau mi se pare mie(semnul intrebarii)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut poze de la dez-motzarea lui Matei. Felicitari !!!
Ce a ales de pe tavitza? Tortul arata spectaculos, de la ce cofetarie este comandat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput