Pepenasi de iulie-august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

DMA-ule, de-asta mi-esti? Mergi inchis ca butelia? Sa-ti fie de bine soro si sa ajungeti cu bine la final
Moni mai mult ca sigur n-o sa poarte bebelusele body cu maneca scurta la spital. Si nici n-o sa le fie cald, dureaza ceva pana isi regleaza temperatura si avand in vedere ca ies de la 36 grade la 25 o sa fie ceva diferenta. Eu am nascut la privat si au imbracat bebele cu hainutele lor, adik body cu maneca lunga iar piciorusele infasurate lejer intr-un scutec de finet, e mult mai simplu decat sa te chinui sa manevrezi un puiut asa mic cu pantalonii. Iti trebuie manusele ne-aparat ca se zgarie rau si ma indoiesc ca o sa ai curaju sa te apuci de manichiura prin spital. Cosmetice pt tine ai nevoie (nu cred ca primesti daca nasti la stat): un deodorant (de preferat fara miros sau cu miros slab ca ii deranjeaza pe bebei), un gel de dus, pasta de dinti si o crema e suficient. Tampoane eu am avut din alea mari pt incontinenta urinara de la Seni desi ar fi mers si cele de noapte de la Always. Oricum in prima noapte n-am purtat chiloti ca eram inca paralizata de la anestezic si ma controlau asistentele sa vada daca nu fac hemoragie, deci chilotii mai rau incurcau. De a doua zi am purtat chiloti si am avut speciali luati pt sacrificat, adik de aia ieftini de bumbac. Am avut aleza sub mine si e foarte buna, daca nu-ti dau de la spital ia-ti de acasa ca numa un cearsaf ud nu-ti trebuie. E buna si pt schimbat bebeii, e curat si steril. Iarasi, daca nasti la stat, e indicat sa ai la tine o cutie de lapte si 1-2 biberoane in caz ca patesti ca Boti, te lasa asistentele noaptea singura si uita sa-ti aduca papa la pui, asta daca stai cu copilasii in camera. Niste servetele umede iarasi crek ar fi utile. Cosmetice pt puiuti nush daca trebuie, crek oricum le fac ele baie. Cam atat imi amintesc. Nu te incarca prea tare cu bagaju ca n-are sens. Aaaa si ai grija sa nu bei foarte multe lichide. O sa ti se spuna sa bei lichide multe ca sa vina laptele. Daca bei prea multe vine gramada si cum probabil o sa ai canalele infundate la inceput risti sa faci furia laptelui si nu e prea placut, mai bine moderat, si dupa ce te asiguri ca iese laptele in jet bagi lichide la greu sa produci pt amandoua. Dar mai intri daca ai probleme si te lamurim noi. Multa sanatate si nastere usoara

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dma felicitari pt bebelakis din burtica sanatate!

capri fetele! nu fi doamna depresiva...mai cad, se mai julesc...calmez vous a mea si-a spart capul alaltaieri da' nu plangea ca o doare belitura ci ca nu putea iesi de sub canapea acolo unde se bagase si se julise.

astazi am fost ceruti de nasi evident ca am acceptat. pe 21 mai suntem nasi de fetita
acum 2 ani de baietel si acum o sa avem pereche
-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aoleu ce vaz eu aici??DMA gravi????ia sa cetesc din urma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Capri-daca nu s-a lovit rau,atunci unde-i motivul de depresiune?!!Smile,tu esti eroina mea!

DMA-felicitari si sarcina usoara!Ce m-am emotionat!....

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, sanatate la baiet si multi! Edit: scriam in acelasi timp. Mai, ma faci sa rosec .

Maitreyi , merci de imbarbatare .

Profa, pentru tine mai ales scriu asta. Am incercat ieri din nou sa-i dau iaurt humana de fructe de padure, si a mancat aproape tot (are 100g). Si nu a facut pete ! Si i-am dat si azi, a mancat 2/3 din el si nu avem pete.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Gini- ce mai face ochi albastri?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

DMA super tare!!!felicitari!!!

vreau si eu vineri la intalneala!!!dar vaz ca nu v-atzi decis ce si cum..ia sa vaz eu cum e vremea,sa nu ma dau iar ranita

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Monica,intrebai de greutate,Casian are acum 10,400,si pe bune ca nu e gras.E destul de lung(nu stiu exact cat,ca nu sta locului) si eu sunt multumita de evolutia lui.Daca dr nu a zis sa-ti faci pb.
Capri,nu te stresa.S-o vezi pe fii'mea ce-i face lui "frati'miu"(cum ii place ei sa-i zica),il ia si-l intoarce,il suceste pe toate partile,il urca pe ea,il urca pe cal singur(iti sta inima,pe bune!).Dar el nu zice nimic.Din contra,cat e Theo acasa nu are treaba cu mine deloc.Azi se jucau de-a v-ati ascunsa (se joaca de mult asa) si mi's asa de dragi.
Dma,felicitari din toata inima pt bb mic,sarcina usoara.
Maitreyi,sa va fie de bine cu nasitul.

Noapte buna va doresc!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor sunteti niste dulci fara exceptie!
sarumana de urari, sper ca nu v+am socat prea tare

capri spatele meau e varza....dar cu ajutor de Sus le duc pe toate

mai fetelor va hotarati cu intalnirea?????????ca eu tare vreau s-o cunosc pe camy si pe burtica ei

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai, io am musafiri vineri, asa ca nu cred ca pot veni . Decat daca ii conving si pe musafiri (cimnatu cu nepoata de 5 ani) sa vie .

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput