Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
katalyna spune:
mai fetelor eu de cateva zile mananc pe sistem nervos
nu stiu ce am, m-am cam speriat cu cutremurele astea si asteptandu-le
mananc
voi tineti cure de slabire, adica aveti nevoie sa slabiti? eu nu reusesc sa-mi revin cu greutatea. avea dreptate colega mea cand spunea ca dupa al doilea copil e mai greu de dat jos, n-am crezut-o si iote-ma ca nu pot sa slabesc
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
oanasm spune:
dma felicitari din suflet pt minunea din burtica

sarcina usoara si bb sanatos!
Oana
de
Raul
dana81 spune:
DMA felictari, ce m-am emotionat..ce as vrea si eu
, Sarcina usoara
Eu nu am spalat separat decat in primele 4 luni.
EXISTA VREO CRIZA DE 9 LUNI????? eu mi-s capiata de cap, nu mai pot...nu vrea decat cu mine nu ma pot duce nici la baie...plange pana vomita
, daca sunt langa ea totul e bine si frumos
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
katalyna spune:
poate ati schimbat mediul in ultimul timp, ati fost plecati? ioana s-a schimbat dupa fiecare iesire din bucuresti. vroia numai cu mine si plangea cand ma vedea ca sa o iau in brate. a tinut-o cam o saptamana fiecare criza.
dma sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte ca sa nu simti ca cresti 2 de-o data
dana81 spune:
Nu am schimbat mediul, ma gandesc ca e o perioada dupa boala...cine stie
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Buna dimineata pepenime! Iriss ai cumparat colac cu scaun pt Dav? Daca nu, i-am luat eu ieri cupilului din ala patrat cum ai dat tu un link, e super tare frate, materialul e mai grosut decat la un colac obisnuit si a fost doar 22 lei, daca vrei zi-mi si-ti iau si tie. E recomandat pt copii intre 11 si 15 kg (grupa 1-2 ani) Monica si gargaritza Nancy blogul branzarului vesel "If you are unware of your choices, then you have none" |
Mai ce imi faci tu, azi am batut carefourul, am gasit slipi pt 2-3 ani. I-am luat si lui Dav si lu' Yvo, sunt uni cu un animal desenat pe o parte. Mie imi plac mult, numai ca nebuna nu vrea cu maimuta cum am luat eus i vrea cu crocodil, asa ca osa merg sa ii schimb

Pt fete sunt gen slip cu o ata pe parte si pt baieti sunt gen pantalon sucrt, lui Dav ii sunt larguti, dar cu pampers sunt ok. Cei de fata au fost 11 lei, iar cei de baiat 16 lei, aveau si papuci cu chestie d-aia intre picioare pe care mi i-a refuzat toatal, asa ca o sa ii returnez Deci azi tre sa ajung si la Kauf sa le iau colace, nu situ daca sa ii iau si Yvonnei, ma mai gandesc. Ai umflat colacul ala, are chilotul in jos? (al meu are chilotul ff mic si practic nu sta in el ca in jumper)
Acum tre sa imi laud fata, asa ca sa vina
De ieri face singura la olita. Mi-a venit geniala idee sa ii pun niste chiloti frumosi cu flori si de dragul lor, ca sa nu ii ude, se duce la "vetzeu mic" (adica are scaun cu loc de olita). Probelma mare, cand sa plecam la caref nu vroia pampers sub nici o forma, ca ea merge cu chilotii 
In final am pus si chilotii si pampersu si body 
A fost incredibil de repede, sunt atat de incantata. Azi i-am luat si chiloti cu Mini Mouse, ca o iubeste f tare, si sa o stimuleze mai mult.Nu mai stiu daca v-am zis, dar David se taraste pe coate si se lupta cu sor-sa pe jucarii, deci nu mai sunt asa de stresata. Nu stiu ce sa fac cu Yvo ca nu mai vrea la maica-mea deloc si de sapt viitoare vreau sa mai bag o tura de chineto, cred ca ma apuca toate alea sa merg cu aandoi pe acolo. Sper sa o pacalesc o data sa ramana acolo.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Caprioara spune:
Dma, felicitari din tot sufletul pentru minunea din burtica
! Sa va aiba DD in paza, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Tu cum te simti cu spatele?
Sanatate pepenasilor bolnaviori!
Mona, vazut baietii tai frumosi
.
Noi am reusit "performanta" sa cadem de 2 ori in nici 24 de ore
. Asa ca sunt amarata... Asta pe langa faptul ca nu mananca. Ieri seara nu am fost atenta un pic si a cazut de pe canapea, desi era baricadata de perne si paturi, a gasit ea o cale. S-a aplecat pe margine pentru ca ii cazuse o jucarie si s-a dat pur si simplu peste cap. Noroc ca nu s-a lovit tare. Si azi la pranz, am lasat-o cu Matei la ei in camera, pe jos (ca sa nu aiba de unde cadea
), se jucau cu bilele de plastic. Eu puneam masa. Si i-a venit lui Matei ideea creata (nu pricep de unde ii vin frate ideile astea) sa o mute in pat, cu bile cu tot, si cat el cara la bile, ea s-a dat again peste cap si buuuuf. Iar noroc, nu s-a lovit tare.
Am imbatranit cu inca 2 ani cu aceste 2 ocazii
. Incep sa cred ca nu sunt in stare sa am grija cum trebuie de ei si simt ca inebunesc. Asa ca sunt depresiva acum
...
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
si mie mi-e frica sa-l las singuri in camera, intr-o zi l-am prins pe david ca ii dadea cu o perna de la canapea in cap, in alta ii ridicase spatarul la carutz (avem unul si in casa) iar ea era mai mult pe jos. acum daca am treaba o pun pe ea in patut si lui ii atrag atentia sa nu mearga la ea.
faza tare a fost cand am venit de la spital, trecusera vreo 2 zile si david s-a dus in camera la ioana sa o pupe. s-a aplecat peste patutz si s-a dezechilibrat si a cazut cu gura pe obrazul ei. s-au speriat amandoi si noi pe langa ei. el tipa ca nu mai brea bebelus si sa o duc inapoi la spital.