Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
andreea multumim
nici a mea nu sta la masurat da' o masor noaptea cand face nani ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
am vazut si pozele,ce bebelani mari avem
si cand ma gandesc la Dma ma apuca asha un chef de bb2,dar...cand vad cum e Maria imi piere cheful
cum ramane cu intalneala???
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bobitamica spune:
Buna si de la noi..
DMA...Sarcina usoara!!!sa ai un bebe sanatos ...
CAPRIOARA...nu-ti mai face atatea mustrari de constiinta. Se intampla,nu avem cum sa ii supravegheam non-stop...Si esti o mama minunata,numai datorita faptului ca ai atatea nopti nedormite.

CAMY...daca nu te-ai interesat la medic in legatura cu rubeola,eu mai bine nu vin cu Irina...pentru ca vreau sa fii impacata si linistita!!!
Eu clatesc de 2 ori si pentru noi nu numai pentru Irina,si niciodata nu am foslosit alt detergent fata de cel cu care spal pentru noi. DAr cum spuneam clatesc de 2 ori si ii calc haninutele...Doamne Ajuta,dar pana acum nu a avut nimic pe pielicica...
Va las acum..ma duc la nani.
Azi am avut o zi grea...Am fost in parc si am stat de la ora 13 pana la ora 17.30...eram frante amandoua. Irina doarme deja..merg si eu la nani
O noapte buna va doresc!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
anaxena spune:
maitreyi ai inceput programul bb2??ca ziceai ca dupa sarbatori prestezi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
eu apreciez curajul fetelor care se gandesc la bb2.....eu inca nu ma simt in stare....
Ralucai i-a trecut diareea dupa primul plic de hidrasec.Azi am pus-o la regim.
Multumesc mult fetelor pt sfaturi.
Va pup,noapte buna 
katalyna spune:
rubeola este foarte periculoasa in sarcina, chiar asta e una din analizele recomandate la inceputul sarcinii. eu una si chiar daca am aflat ca am avut-o in copilarie tot nu m-as risca sa intru in contact cu o persoana cu rubeola. 
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena maitreyi ai inceput programul bb2??ca ziceai ca dupa sarbatori prestezi!! Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
yeap

tecky, marina ma bucur ca fetele se simt mai bine

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
katalyna spune:
e foarte greu cu 2 si mai ales daca nu te ajuta nimeni. pe mine nu ma ajuta nimeni, nu ca m-as plange dar astept si eu ca macar consortu sa ma inteleaga

chiar acum l-am bagat la spalat vase, as vrea sa se simta sa faca fara sa-l indrum![]()
katalyna spune:
voi vorbiti de bb2 si eu incep sa ma vait![]()
maria-86 spune:
Salutare fetele!
Iertare ca am lipit asa mult, dar am avut o perioada extrem de incarcata.
Am cautat foarte mult o locuinta pentru a ne muta, si nu am reusit sa gasim ceva convenabil, dar prestam in continuare.
Inca nu am avut timp sa recuperez nimic, dar ma stradui.In mare am retinut.Am intrat zilele trecute si am vazut si citit despre micuta Emma, si mam umflat de plans, si nu am fost in stare sa mai scriu nimic.Mare tragedie.
Noi suntem bine, mergem dea busilea, ne ridicam de tot ce prindem, avem o multime de cazaturi si lovituri la activ, vorbim mult. De cateva sapt are un obicei, isi pune mainile pe urechi si incepe sa tipe, face ca o soprana, ma terminat de urechi.
![]()
Am schimbat si eu marca de pampars si sa ales puiu meu cu o iritatie de toata frumusetea si acuma nu reusim sa scapam de ea. Aveti sugestii?PLZ?
Am vazut poze noi si sunt superbi toti pepeneii. Si nu reusesc si eu sa pun poze pe picasa, ca imediat trece timpu, face anu si nu stiti ce pepenasa am si eu..
Oricum imi este foarte dor de voi, mult mult de tot.
A, si felicitari DMA, curajoasa esti maica..
Sper sa mai am timp sa intru si sa si recuperez capitolele pierdute.
Se apropie minunatele zile, specialele zile in care pepeneii nostrii fac primul anisor din viata.Nu-mi vine sa cred..
Va pup
Maria, mamik de Adinutza mica