Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
katalyna spune:
travocort crema, nu mai mult de 2 sapt, dar nu o sa fie cazul. eu i-am dat ioanei vreo 3 zile dupa care am revenit la cele cu zinc
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
irolf1 spune:
Hai ca iar m-a apcat miezu noptii
Marina sanatate puiutei, sper ca sunteti mai bine
Colac wc avem si noi unul rotund luat din mr bricolage, ca bani tot pe acolo, nu mai stiu exact.
Mona ma bucur ca esti mai bine
. Despre copii eu ma gandesc ca trece asa repede timpul si voi uita ca au fost si clipe mai greute si o sa apuce dorul de perioada cand erau bb mici.
The Andreea succes sa gasesti o scoala buna,de ramas pe afara nu cred, ca am inteles ca or sa suplimenteze unde este cazul.
Dma FELICITARI, SARCINA USOARA si un bebe sanatos
Dana si eu am zis ca-i criza, da vad ca nu mai trece
rabdare multa
Iriss bravo pt reusita cu olita, la inceput e mai greu, dar e f bine ca vrea singurica, se va obisnui ea
Ce marca sunt chilotii de baie?
Katalyna cam asa i la noi, numai ca eu daca ii spun nu te duce peste ea in patut, sigur acolo il gasesc, asa ca nu-i mai spun si el isi vede de treaba![]()
Capri eu nu o mai las in pat singura, face ce face si ajunge pe jos. Asta nu in seamna ca nu cade, se catara pe tot ce intalneste si se intampla sa uite sa mute picioarele si mai pupa podeaua. Eu incer sa o invat sa se dea jos cu spatele. Am reusit aproape, a inteles ideea numai ca nu-i iese tot timpul. Crede ca daca merge cu spate;e se va da jos indiferent incotro merge asa ca uneori mai da cu picioarele in perete si incepe sa planga.
M-am apucat acu o ora de mesaj, acum am pus-o in patut
i-am dat si panadol ca are febra. Presimt o noape...
Gabriela82 spune:
Dma felicitari! sarcina usoara!
ce dor imi e si mie de burtica 
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
irolf1 spune:
Boti Alex avea la zece luni 11,3 kg si 76cm
merg sa ma bag in pat, sper sa doarma ca s-a mai trezit de vreo 5 ori
flo1980 spune:
Buna diminata la o
!
David s-a gandit sa se trezeasca la 6.30 
Tecky, Marina ma bucur ca fetele sunt mai bine! 
Maria86 noua ne-a trecut cu triderm in 3 zile. Ce marca ai luat acum?
Bafta cu apartamentul!
Capri au iesit analizele?
The andreea bafta cu scoala si cresa!
Maitreyi sa ai spor ![]()
Asa fetelor, mai dati vesti bune sa scoatem ursoaicele din barlog

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maria-86 spune:
Neata'
Adina are azi un chef sa nu ma lase la televizor, ia telecomanda, schimba canalu si se amuza de numa'
Iriss, marca era Wichess(parca asa se scrie, ca am aruncat bacsu).II dau cu neopreol si crema de galbenele, sa vedem cum trece.
Noi la aproape 9 luni, avem 8,3 kg si 77 cm.
Am reusit sa renuntam la nacarea blenduita.
La multi Ani Rontzy.Sa fi fericita si sanatoasa.

Maria, mamik de Adinutza mica
ankalaura spune:
Hellou
Eu ma apuc acusica de bagaje.
Inainte sa plec insa vroiam sa ii zic lu' TECK drum bun. Cat stai in vizita?
Lu' DMA i-am mai zis, da' o felicit si aici in "bublic": Sa iti dea Doamne Doamne un bebe sanatos si mancacios! Felicitari mami (ma rog, si tati
)!
KAT - ti-am trimis un PM. L-ai vazut? Cat despre intelegerea sotului, sa stii ca eu m-amconsolat... asa functioneaza ei. Daca ii zic, face. Daca nu ii zic, nu vede mereu ce e de facut. Eu as vrea sa nu ii mai zic mereu,ca parca prea il cicalesc. Da' si daca nu ii zic... cica "Mi-ai zis sa fac cutare si n-am facut?"
Dar important e ca ma ajuta, atat cat poate el, seara si in weekend, pentru ca altfel as ajunge la balamuc. Nici eu nu am pe nimeni sa ma ajute, iar pe cea mare eu singura am ales sa o iau la 12 de la gradinita anul asta.
Stau de un an acasa si nu m-am saturat inca de ele si de cratita
MARIA - tinem pumnii sa gasiti cat mai rapid o locuinta. Pentru fundic, ziceau fetele de o solutie de bicarbonat parca, dar nu stiu eu cate parti de de-ala in cata apa. Daca nu te clarifica nimeni cu asta, ia o crema cu zinc de la farmacie. La fetele mele nu a fost niciodata nevoie de altceva.
Cu scoala - ce sa suplimenteze, nu vedeti ca cica fac reduceri?
Stie ea ministra ca sunt clase cu 12 copii ca sa acopere scoala normele titularilor dadada ntzntzntz! Oricum, mi se pare o idiotenie sa inscri mai multi copii decat cate locuri ai, si mi se pare o idiotenie si mai mare sa ii selectezi prin interviu. Aa, inteleg sa ii selectezi dupa urechea muzicala daca e scoala de muzica sau dupa talentul la desenat daca e scoala de arte. Nu mi se pare normal sa fie selectati copii la cls I, ci mi se pare normal ca la completarea locurilor sa se inceteze inscrierile!!! Vai ce tampenie!
Va stresez cu asta, dar o mai zic o data: nu vad eu ziua aia in care imi cumpar one way ticket pentru Canada??? Vai de mine ce o sa o vad!!!
Cre' ca de-aia nu mai vine diaruxul pe aici, ca s-a enervat cu stirile de la teve!
IROLF - parca Pampers erau sau Happy? Oricum, scrie ceva cu swim(ming) pe ei, nu ai cum sa ii ratezi. La Carrefuru' din Colentina sunt in stanga jos cum te uiti la raft. Mie nu mi se par scumpi 35 de lei un pachet, ca doar ii pui unu' pe zi... ma rog, hai sa zic unu dimi si unu dupa-amiaza. Cand era Eliza mica nu existau si o tineam in pampers normal, dar pull up nu cu arici.
Nu pot sa suport sa vad copii in poponeata goala pe plaja! Dincolo ca ii intra nisip in toate alea, nu poti sa stii ce dereglati fac poze din departare... 
Opaaaaa e ziua lu' RONTZ???
LA MULTI ANI
!!!!
Gata, ma duc la treaba, poate plecam pana in pranz.
Weekend placut tuturor!
kamelya spune:
RONTZY 
SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
dr_anca spune:
Neata!
Flo, Sara in fiecare zi se trezste in jur de 6.30, ori mai devreme ori mai tarziu
.
Sa ma laud si eu, azi s-a trezit si a zis kk si am pus-o ca in fiecare dim pe olita. A facut ea pipi si kk un pic si zic sa o iau dar nu a vrut, m-am dus la baie si cand m-am intors ea mai facea saracuta kk![]()
Si ieri a luat telefonul lui tati care vorbea si a zis alo, apoi a inceput sa vorbeasca bebeluseasca su mamaie la tel.
Nu stiu cum am putut trai fara ea
Daca tot e vb de bb2 sa-mi dau si eu cu parerea. Imi doresc bb2 dar putin mai incolo si nu pentru mine cat pentru fata. Imi este frica ca nu ii voi acorda destula atentie la aparitia celuilalt copil.
Nu am pe nimeni aici si nu are cine sa-i ditraga ei atentia si ar suferi prea mult daca m-ar vedea preocupata cu alt bebe. Si asa e foarte sensibila. Daca strig la ea " nu e voie" cu un ton prea ridicat se apuca de plans, dar din ala din inima nu urlet de nervi.
Spor la treburi! Ce bine ca e week-end prelungit 

Mamica de
cuminte
iulie 2008