Pepenasi de iulie-august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Rontzy sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Neata!
Am avut un somn de 4 ore si ala cu intreruperi ca a stat numa cu titi in gura. Acum dimineata avea 38.3, i-am dat iar panadol. Eu sper sa fie de la dinti ca altceva nu are si iar ma duc cu gandul la blestemata de infectie urinara

Anka multu' mult de informatie, o sa mai uit de pe acuma ca la bafta mea parca vad ca bat 3-4 magazine sa cumpar cand o sa am nevoie.

Dr Anca am patit-o si eu cu "nu e voie" incerca sa savureze un pantofior, era atat de concentrata sa-l bage in gura ca s-a speriat si s-a pus pe plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Rontzy, LA MULTI ANI!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti !!! PETRECERE FRUMOASA !!

Maria, bafta cu apartamentul. SI eu tot TRiderm am folosit la Mihaita si a dat rezultate bune..

Anka, drum bun!!!

DrAnca si eu ma gandesc la fel, sa nu il neglijez pe Mihaita in caz de bb2...

Alina, felicitari pentru ptimul dintisor al lui DARIUS!!

Eu spal inca separat rufele lui Mihaiata , are pielea foarte sensibila, daca il tin in brate , imediat se roseste pielea...

Dana, si Mihaita a inceput sa se agite cand ma vede ca plec de langa el, dar ii trece repede...bine, eu il plimb prin toata casa dupa mine, in fiecare camera are locul lui de joaca...

Capri, Ilincuta!!!

Maitreyi, felicitari!!! Aaa...si cu rezi ce vei face??? presupun ca il vei da un an mai tarziu...

Flori,

CUm ramane cu intalnirea???

Cristina, mami de Mihaita

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI RONTZY (Cuscra)!!!!!!!!!!! sa ai parte numai de bucurii din partea lui David!!!!!!
Ankalaura ms.Stau doar 2 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Am si eu o rugaminte, care ma poate ajuta?
De la ce varsta se poate da musli la copii, sau poti sa dai la copii asa ceva?Care stiti?
Va rog..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Tecky ,Anka drum bun

am pus cateva poze pe picasa

ma duc sa pap si revin

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

KATALYNA...Irina a avut rubeola,dar i-a trecut. Acum are voie sa ia contact cu lumea,dar nu vreau sa aiba fetele indoieli,asa ca noi nu mai venim. Va puteti intalni linistite!!

TECKY..Drm bun si distractie placut!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

RONTZY...La multi ani!!! sa fii santoasa si fericita alaturi de puiul si famila ta!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria-86

Am si eu o rugaminte, care ma poate ajuta?
De la ce varsta se poate da musli la copii, sau poti sa dai la copii asa ceva?Care stiti?
Va rog..

Maria, mamik de Adinutza mica

Exista la milupa cereale cu musli si fructe, d ela 8 luni.

Eu am luat, a papat, el stie sa mestece dar.... vorba lu' moni_or dura masa pana schimbam buletinu' asa ca pas o vreme....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi

va servesc cu o pt doritori .

cristina... multumim... in sfarsit a spart si la noi
dr_anca felicitari lui Sara... o printesa eu inca nu iam luat olita... deci pipi si kk tot in pempars
noi am avut ieri o zi super agitata... sculata de la 4 dimineata ( cand a plecat sotul cu soacramea la Vaslui), o zi plina cu strengarul, sera la cumparaturi si noaptea fara somn...deci sunt varza
Darius a inceput sa deschida dulapurile, seltarele si sa danseze... in plus de asta ma ajuta la curatenie... cauta firmiturile pe covor

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput