Pepenasi de iulie-august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
la multi ani sarbatoritilor zilei!

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

La multi ani Rontzy!,multa sanatate si impliniri!

M-am apucat mai devreme,asa ca am uitata intre timp ce vroiam sa scriu...
Aseara am fost la film cu sotul,asa ca am sarit peste baitza si i-am facut acuma dimineata ca mi se parea purcica

Valeu e dezastru in casa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI RONTZY, sa fii fericita, iubita si sanatoasa
CapriIlincutza, nu ti mai face atatea griji, copii mai si cad asta e!!!Tu oricum esti o mama super.
Clara sta numai pe jos sau in tarc iar cand e in pat e cu mine sau cu tati si culmea ca doar atunci se loveste cand e sub "stricta supraveghere"
Noi am luat olita si sta ca decor trebuie sa-mi fac eu curaj si timp sa invatam sa o folosim
Ce mai papa bebeii?Ca eu nu mai stiu ce sa-i dau
AAA si mai spuneti cum le dati si ce de papa prin parc..

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Si Timi a avut o noapte agitata,o fi luna plina?
La faza cu sertarele,eu deja innebunesc,musai sa cumpar ceva sa nu mai poata cotrobai,ca toate mi le scoate,baleste,rupe...sunt tot dupa curul ei,la fel al pamantul de la flori,boxe,butoane,telecomenzi,telefoane,cabluri,prize ,si so on...
La fel,mesele s-au imputinat rau,adica cantitatile...momentan manca cam asa - dimineata lapte 100 ml,la 10 cereale cam 100 gr,la pranz cam 50-100 de ce o fi...,dupa-masa fructe 50-100,sau foarte rar borcanel cam 150,seara lapte maxim 150 ml.Mai bea in jur de 100 ml de ceai.In plus manca foarte putine variatiuni,nimic ce manca nu mai e bun,nici iaurt cu fructe ce-i placea la nebunie...,drept urmare m-a obisit atata gatit si aruncat...

La mine nici vorba de bebe2,nici nu ne permitem momentan,si nici nu m-as descurca,si nici nu-mi doresc pana nu o vad pe la 3 ani cred ca...si eu credeam ca e cuminte si nu o sa am treaba cu ea.Pe zi ce trce e mai greu,isi formeaza personalitatea si uneori e foarte incapatanata si rasfatata de ma gandesc uneori ca gresesc in cresterea ei si o sa ma trezesc intr-o zi cu un copil super marait,mamos,care urla daca nu ma vede,sau daca nu i se face mereu pe plac
Sunt cam depresata,mi se pare ca nu ma descurc cu nimic...casa vraiste,eu grasa,bani ioc...nu am pe nimeni sa ma ajute cu nimic

Uff,scuze ca m-am descarcat aci nu ma bagati in seama

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IZA te ajut eu cu un

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hello!
Hopa, inca o dutza? Dma sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos!

Maitreyi spor la treaba!

Ce mamici curajoase avem! Eu nici nu vreau sa ma gandesc la bb 2, de fapt nu mai vreau deloc, chiar daca tati deja a inceput sa bata apropouri, ca el vrea vreo 3. Am fost in weekend la un botez si la un moment dat am luat si noi bebelul in brate, o fetita de 2 luni, si sotul a devenit asa de nostalgic ca nu se mai dezlipea de ea...uite dom'le, tre sa fie tare fain sa fii plecat toata ziua si sa te joci cu bb numai seara cand vii acasa, noaptea sa dormi bine mersi fara intreruperi, asa normal ca mai vrei si alti bebei

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Rontzi LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si implinita alaturi de familia ta!

Noapte agitata am avut si noi, de fapt si ieri a fost la fel, la 3 jumate era in picioare in patut si pana pe la 5 jumate nu a fost chip sa o asez in patutul ei, don'soara a vrut sa motaie (nu sa doarma, ca mai deschidea ochii din cand in cand) numai la mine in brate, daca indrazneam sa o asez in pat se ridica instant in fund Si asta dupa alte vreo 4 treziri pana la ora aia Cine sa mai vrea bebe2?????????????

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La multi ani fericiti si sanatosi, Rontzy!

Felicitari, Dma si o sarcina cat mai usoara iti doresc!

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

e clar... a fost luna plina.. noapte agitata pt mamici

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,RONTZY!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

DMA,FELICITARI!SA AI O SARCINA USOARA SI SA NASTI UN BEBE SANATOS!

tecky,ma bucur ca raluca e bine.am vazut pozele cu ea,e tare dulce,iar in poza aia cand doarme pare atat de mare!

MAITREYI,mult succes in proiectul bebe 2!!

FLO,am vazut pozele cu cei 2 baieti ai tai,sunt niste dulci,dar alex are ceva special....e atat de finut,imi aminteste de crisul meu,care are o finete aparte...

CAPRI,am vazut o si pe ilincuta fotomodel,nu mi se pare slaba deloc.e un copil normal ca greutate,nu ti mai face griji.cris avea la 1 an 8700kg si se nascuse cu 4650....iar cu cazaturile,sa vezi cand va incepe sa mearga cum va fi...mie in parc mi e frica sa l las pe codrin singur,sa nu se loveasca cu capul de ciment...

KATALYNA,am vazut poze si cu cele 2 comori ale tale,frumosi foc,iar baiatul e special...sau poate am eu o slabiciune pt baieti...

BOBITA MICA,am vazut o si pe grasunica ta dulce.si noi stam mult in parc si cand vin acasa treburile sunt nefacute si eu n am niciun chef,ca s rupta...pai dupa ce ma plimba codrin prin tot parcul si se apleaca de 100 de ori dupa minge,ma dor salele de mor...

Mergi la inceput