*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Dandusa, asa fac si eu. Adica stau pe burta, dar trebuie sa ma sprijin ca je are 2 bube ...acum doar mamelonul e de ele. Nu am ce sa-i azvarl zanicii. Tare invidioasa sunt pe cele dotate ca pot sa le 'manevreze'. Eu trebuie sa-i lipesc moaca zanicii de buba, si de abia am ce sa apuc eu cu mana ca sa o ajut cd nu nimereste. Nu stiu de ce s-au topit, ca zau ca erau mai mari inainte de sarcina. au f foarte mari, tari si rotunde primele 2 sapt. apoi au devenit bube
Maine plecam la mare . Fac bagaje de zor ca-mi iau casa cu mine.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Spiridus multu' pt. adresa , am trimis
Bertha bine ca si-a revenit Darius , of nu ati avut chiar cele mai fericite Sarbatori , multumiiiim ca-ti place de noi
Dandusa ce m-am distrat despre descrierea f. plastica a modului in care alaptazi (bine si eu am o imaginatie bogata !) , da sa sti ca din poze nu se vede
ps.Dandusa am vazut pozele noi , maaai ce ochi albastri are cel mic te da gata iar Crinuta carliontata am vazut ca are deja un predendent
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameliam Eu in primele saptamani dupa nastere am fost varza din cauza ca nu dormeam mai mult de 3-4 ore pe noapte. Pana cand, m-a salvat mama si acum dorm cate 7-8 ore incontinuu si viata e roz. Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Camelia, 7-8 incontinuu? Aoleu, ce dezmatz....pai n-am mai dormit atata din luna a ....nustiucata de sarcina. Zi reteta rapid. Daca e vb de ajutor, mamele mele sunt la distanta, nu tine.
Noi am fost vineri la vaccin, si-a dat-o complet peste cap. Daca pana atunci se trezea 1-2 ori pe noapte, de cateva nopti, la fiecare o ora, o ora jumate, sunt tahuie de cap. Da` poate fi roz viata si fara somn de 7-8 ore. Adica vezi roz deja de la nedormit.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
anca_27 spune:
citat din mesajul lui dandusa fa ca mine... cand vine vb de sanul celalalt,ma asez pe burta(a mea),pe el il intorc intr-o parte bag tz in gurita si adormadevaru-i ca io am si tzatzili mai elastice ca vb aia au fost supte si de Crinuta atata timpse intinddddd,cat vezi cu ochiiii .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Dandusa, esti irecuperabila!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
dandusa spune:
Bravegirl,
io propun sa ne vedem la mare.tre sa constat cu ochiul liber daca ati prelucrat au ba,pozelesanteti prea frumoase,sa fiti adevarateunde veti sta,in ce cartier?sau mai bine zis,pe unde va veti plimba?
Cris,
ai mah,ca n-am pus poze cu decolteul.totu-i ascuns si ridicat la maxima intensitatedilema mea cea mare,este ce costum de baie sa-mi cumpar.ceva sa-mi subtieze talia,ascunda vergeturile si sa-mi ridice saniiieczista?probabil intreg,negru si cu push up
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Dandusa, esti irecuperabila! Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Licurici |
io ca io...da tu ca vezi totul pink de la primul copil,deja?!
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
BraveGirl spune:
Dandusa, noi stam departe, spre Navodari, pe malul marii la niste bloculete. Ai mei stau langa stadion, mai sus de Dacia. Ne plimbam pe faleza in Mamaia, in parc in Tomis II, in Tabacariei...peste tot Ajungem des si pe la Marco Polo langa liceul Mircea. Ca je baleste tot timpul cu gandul la mancarea de la ei si eu vreau sa ne intalnim. De mult tot admir pozele voastre. Iar pozza cu burtica si Crinuta am vazut-o de n-spe mii de ori. Ma topeam toata dupa carliontii ei. Si diamantu' se pare ca va fura inimile domnisoricilor.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Dandusa pai sa sti ca eu costum intreg negru (dar fara push-up ca nu avea ) mi-am luat de merg la bazin , burta o tine destul de bine da-mi turteste titile de numa ...aici era bun un push-up vorba ta ..la celulita n-am ce-i face numa daca imi iau ciorapi lungi pe sub costum
Chiar , fetele care mergeti deja la plaja , mare , pt. concedii ce costume de baie aveti/va luati ? eventual ceva poze
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Je a avut curajul sa mearga la piscina cu costum 2 piese, cel pe care l-am purtat si cd aveam burtica. Ce-i drept am mers dimineata, cd nu am burta de la cat bag in mine . Celulita imi place sa cred ca nu prea am...asta pana imi zice husbandu sa ma duc sa fac ceva cu celulita aia d epe coapse . Dar el mi-a luat si centura pt burta dupa ce am nascut, cea mai mica masura si nu aveam cum sa o pun, ca ma asfixiam, ca burta nu prea imi ramasese cat sa port centura. Ce-i drept, trebuie sa merg la sala si la ceva masaje/impachetari.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
criss703 frumoase poze... cum sta ea la fotografiat..Gingasa...
citat din mesajul lui criss703 La multi ani sarbatoritilor zilei Botez frumos Babyzapi !Vrem pozeeeee Noi ieri si azi am fost tot plecati la bunici la casa astazi si la strabunica ieri .I-a placut f. mult cu masina la drum mai lung http://family.webshots.com/photo/2972994620104281140astVWh , nici nu ma asteptam sa nu-i placa la cat am plimbat-o prin tara si Europa cand era in burtica . Spiridusul sau fetele care stiti adresa ei de e-mail trimiteti-mi va rog si mie pe PM ca nu o mai stiu pt. pozele cu iepurasi si oua de Pasti Acum ne punem la nani si apoi mai citesc ce s-a mai intamplat in week-end Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii