*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Miki_ea, iti vine f bine tunsoarea.

Ginye, ce face Stefanut, doarme mai bine? Tu cum esti?

Darling, ai ajuns in Ro? Sper ca sunteti bine.

Andy, ce mai face Andrei?

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!

sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, cuminti si sa va bucurati parintii!

Miky-ea, monicus, criss, amalia, multumim pentru aprecieri. Bineinteles intentia nu a fost sa dea cu piciorul in ele ci sa puna mana. Dar se pare ca voi avea o fotbalista (tot nu-mi place mie sportul asta).

Mirtha, La cat mai multi ani, de ziua familiei!

Miky-ea cum te mai simti? Ti-am vazut noua tunsoare, iti sta tare bine.

Am vazut ca vorbeati de blender. Eu mi-am luat un bosch de mana cu acumulator, ca sa pot sa-l folosesc si in deplasari cand nu am priza.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Ne-am intors si noi. Nimic n-a fost cum am vrut in vacanta asta, am zis ca stam 3 zile si eu si copiii am ramas 8, pt ca Darius a agatat de nu stiu unde un virus oribil, care l-a tinut in pat 6 zile cu febra mare 38.5-39, am imbatranit 10 ani in intervalul asta. Am mers 3 zile consecutiv la dr, pt ca tratamentul nu dadea rezultate, pana la urma i-au pus branula si i-am facut 2 antibiotice in vena. M-am procopsit si eu cu virusul, dar la mine s-a manifestat cu tuse si raguseala mare...Ioana n-a avut nimic, din fericire, ca aia imi mai lipsea. In fine, suntem acasa, imi vine sa pup peretii si podelele. Darius a mai ramas o sapt, i-am promis la inceput ca va sta pana la 1 mai. Vreau sa am 2-3 zile de liniste, sa dorm cat mai mult si sa si mananc, pt ca am facut-o pe apucate. Nu vreau sa mai aud in viata mea un copil vaitandu-se sfasietor "mami, nu vreau sa mai am febra", "mami, vreau sa ma fac bine".

Malinas, vreau si eu la intalnire daca e in Cismigiu, pt ca Herastraul e la capatul lumii pt mine, iar la Politehnica nu stiu cum as putea ajunge doar cu un singur mijloc de transport. Deci, votez pt Cismigiu, dar propun sa ne intalnim pe la 11-12, sa poata veni si Monicabo. Eu o inteleg cu ora, daca era Darius acasa, nici mie nu mi s-ar fi potrivit. Ce ziceti fetelor, puteti ajunge mai devreme putin? Seara nu mi se pare ok, ca trebuie sa terminam repede. Astept cu interes intalnirea din Moghioros si acolo pot ajunge relativ usor. Felicitari pt initiativa!

Otilia, Dandusa, Eli, Ginye, multumesc pt aprecierile la adresa povestii nasterii galuscutei. Otilia, n-am uitat ce-am promis si, cat de curand, o sa scriu si cum s-a nascut Frumusete rara. Asa cum imi amintesc dupa aproape 5 ani.

Eli, ha ha, ce frumos e Balaciosul! Imi amintesc ca Darius avea 9,5 kg la 9 luni si era grasut bine. Cre'ca ne-ai tras in piept si l-ai nascut mai devreme. Cat despre socrela, esti sigura ca vrei sa stai pana la toamna? Vezi ca Ion n-are carnet, daca te-apuca dracii, vii cu autobuzul acasa. Serios vorbind, iti doresc sa rezisti la aer, asa cum iti propui, da' eu una m-am convins ca cel mai bine e acasa si acasa e acolo unde e toata famila. M-am convins eu sapt care a trecut.

Cris, mama ce dragalasa si frumoasa e Paula, iar in poze nu pare slabuta, nu stiu ce sa zic. Am vazut o poza cu voi doua in care sunteti superbe.

Spiridus, am vazut plimbaretul drag, manca-l-ar mama de grasunel-sprintenel!

Amelia,

Bravegirl, ce ma bucur ca a recuparet Arianna! Exact asa a fost si la Ioana mea, dupa 2 luni de 400g, resp 500, in ultima a pus 800, scumpa de ea.

Mav, n-am uitat cu jocul, da-mi PM o adresa de mail unde sa trimit.

Babyzapi, pozeeeeeeeeee!

Iar nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu, dar e explicabil, ca am citit 2 capitole. Plecam la plimbare. Poate revin dupa pranz.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
hehe cica vreau la tzara..hehe si firma de asigurari nu a platit reparatile la albina...hehe si ion decat azi mai poate sofa...hehe sa vedeti voi cum mai sed pe acasa...si intre timp cu dragoste dau o fuga pana la scola de soferi si o comit...
anca...au fatoh stai ca doare ....zi asa cu tirul brrrr
bravegirl...moama draga ce camere beton ai ....cat priveste micuta si voi niste 'urati'...glumesc foarte frumosi
miky sa iti fie de bine cu noua tunsoare iti sta bine....si pozele cu printesa sunt frumoase....auzi asta e iepurasul
bertha sanatate baiatului
mirtha,iza pozeeeeeee vrem pozeeeeee

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Bertha, imi pare rau pentru Darius. Ce virus urat. Bine ca a trecut ca stiu cum e cand ai copiii bolnaviori.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

BraveGirl, azi m-am delectat cu pozele voastre... sunteti o familie tare frumoasa si cozonaca voastra e asa de dulce!

Am tot citit ca esti deprimata cateodata si chiar vroiam sa-ti zic: somnul e cheia. Incearca sa dormi cat mai mult si sa mananci bine, ca oricum, din cate am vazut in poze n-ai probleme de silueta

Eu in primele saptamani dupa nastere am fost varza din cauza ca nu dormeam mai mult de 3-4 ore pe noapte. Pana cand, m-a salvat mama si acum dorm cate 7-8 ore incontinuu si viata e roz.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

aleinad, frumosi copii ai!
Si ce gene luuungi are Teodora!

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Am pus si noi poze de la Paste aici: http://family.webshots.com/album/571412607VQgZPQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt complimente!
Bertha, imi pare rau ca nu at avut vacanta dorita. Bine ca a trecut si Darius e bine.
Eli, bravo! Scoatem majoretele pt prima ora de sofat.
Camelia, eu nu am cum sa dorm, ca zanica papa noaptea tot la 2-3 ore, deci slabe sanse sa recperez cu somnul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

aleinad, frumosi copii ai!
Si ce gene luuungi are Teodora!

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Am pus si noi poze de la Paste aici: http://family.webshots.com/album/571412607VQgZPQ

aleinad, si eu ti-am admirat copiii. Foarte reusiti.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mai nasol e cd trebuie sa-i dau sanul celalat, ca ma pun deasupra ei si stau incordata sa nu adorm si sa pic peste copchil

fa ca mine...
cand vine vb de sanul celalalt,ma asez pe burta(a mea),pe el il intorc intr-o parte bag tz in gurita si adormadevaru-i ca io am si tzatzili mai elastice ca vb aia au fost supte si de Crinuta atata timpse intinddddd,cat vezi cu ochiiii

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput