*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

deci sa fac recapitulare cu intalneala>
1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)
7. marysa
8. carmendu
9. otiliav
10. neamtu_c74
11. julia
12. spiridusul (cu specificatia ca intalnireaar trebui sa fie in weekend in Politehnica)
13. bertha
14...
Oricum, lista este deschisa, poate sa vina oricine, nu e cu invitatii .

Locatia:
1. Cismigiu (7 locul I, 3 locul II)
2. Herestrau (2 locul I, 5 locul II)
3. Poli (3 locul I, 5 locul III)
4. Tineretului (1 locul I)

Ora:
1. 14-14:30 (3 persoane)
2. 18.30-19.00 (3 persoane)
3. 11-12 (2 persoane)
4 persoane nu au preferinta de ora

Eu zic sa stabilim locatia Cismigiu, ca oricum e majoritara si sa ne hotaram la ora, ca aici sunt problemele mai mari.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

muma de 2 copii zice ca ora 10-11 ar fi potrivita.
alex adoarme pe la 12-1, deci trebuie sa respect si orarul lui

la mine e in functie de cum ma trezesc dimineatza
daca am chef sa bat orasul in taxi cu cei 2 copilasi, sau nu....

nu promit nimic; deocamdata amandoi tusesc... azi noapte am fost la nunta cu totzii

off topic,vreau ochelari de soare si tzaranca din mine nu stie firme serioase... ma ajutati? bine, sa nu ma trimitetzi sa dau meleoane pe ei... pretentioasa, nu?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Am reusit sa alunec pe scari cu carutul. La bloc am de coborat cateva scari pentru a iesi afara. Am luat carutul in brate si, nu stiu cum am alunecat. Tudor nu a patit nimic, am tinut bine carutul si era si legat, dar eu am cazut pe partea dreapta, mi-am julit putin cotul, dar umarul ma doare destul de tare. Sper sa nu am nimic ca sunt singura, sotul se intoarce abia joi.
Am o seara grea. Plec cu Tudor cu masina sa o iau pe Maria si inca 2 colegi de la gradi sa-i duc la germana. Dupa ce-i las ma duc cu Tudor la vaccin si control. Sper sa nu fie nicio problema cu 4 copii in masina.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Anca,

Fata doarme ea de la 22 la 5-6 incontinuu, si la 6 ii da maica-mea biberonul de eu mai dorm pana la 7-8 ca nesimtita (ca ma culc pe la miezul noptii). Daca alaptam... nu se putea asa, clar. Si crede-ma ca as fi renuntat la somn oricand in favoarea alaptatului, dar la noi nu s-a putut din motive medicale. Am alaptat doar primele 2 saptamani...

Asa ca... fetele care alaptati, din punctul asta de vedere as da orice sa fiu in locul vostru si sa trebuiasca sa ma trezesc sa o alaptez noaptea... Tin minte primele 2 saptamani cand o alaptam si ma topeam cand o vedem cu cat nesat suge...

Insa... chiar daca alaptati si dormiti pe reprize, sfatul meu cu somnul ramane, cand puteti (noaptea, ziua) dormiti, ca nesomnul favorizeaza depresia.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Eu in primele saptamani dupa nastere am fost varza din cauza ca nu dormeam mai mult de 3-4 ore pe noapte. Pana cand, m-a salvat mama si acum dorm cate 7-8 ore incontinuu si viata e roz.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Camelia, 7-8 incontinuu? Aoleu, ce dezmatz....pai n-am mai dormit atata din luna a ....nustiucata de sarcina. Zi reteta rapid. Daca e vb de ajutor, mamele mele sunt la distanta, nu tine.

Noi am fost vineri la vaccin, si-a dat-o complet peste cap. Daca pana atunci se trezea 1-2 ori pe noapte, de cateva nopti, la fiecare o ora, o ora jumate, sunt tahuie de cap. Da` poate fi roz viata si fara somn de 7-8 ore. Adica vezi roz deja de la nedormit.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Julia, in primul rand sper ca n-ai patit nimic grav la umar. Nasol cu cazutul cu bebei in brate. Eu ieri am facut o prostie, ca am bagat carutul la demisol unde-l tinem, cu Alexandra in el (edit: am pus o virgula, sa nu intelegeti cumva ca tin fata la demisol ), si am 2 trepte destul de inalte de coborat si la ultima mi-a alunecat roata din fata si a cazut de pe treapta si am zdruncinat fata serios. N-a plans decat un pic de tot, dar mie imi venea sa-mi trag palme.

Si in al doilea rand... esti tare ca ai curajul sa te duci cu 4 copii in masina, io n-am curajul nici cu Alexandra ca ma tot gandesc... daca se inneaca cu saliva sau ii vine inapoi laptic sau..sau...sau.. si io is in fata si ea in spate si nu pot opri repede... ce fac?!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Am reusit sa alunec pe scari cu carutul. La bloc am de coborat cateva scari pentru a iesi afara. Am luat carutul in brate si, nu stiu cum am alunecat. Tudor nu a patit nimic, am tinut bine carutul si era si legat, dar eu am cazut pe partea dreapta, mi-am julit putin cotul, dar umarul ma doare destul de tare. Sper sa nu am nimic ca sunt singura, sotul se intoarce abia joi.
Am o seara grea. Plec cu Tudor cu masina sa o iau pe Maria si inca 2 colegi de la gradi sa-i duc la germana. Dupa ce-i las ma duc cu Tudor la vaccin si control. Sper sa nu fie nicio problema cu 4 copii in masina.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Cameliam,. Bine ca nici Alexandra nu a patit nimic. Cred ca si Tudor a fost putin bruscat, dar nu a plans. Mi-am facut si vanatai. Cu drumul, iti spun cum a fost dupa ce ma intorc. Le-am facut si sandwich-uri. Tudor tocmai a adormit, asa ca pot sa ma pregatesc de plecare.

Eu chiar daca alaptez nu ma pot plange ca sunt nedormita. Tudor nu se trezeste in fiecare noapte sa pape, iar daca o face, mananca vreo 10 min si se culca la loc imdeiat. La fel a fost si Maria. De sambata l-am mutat pe Tudor cu Maria in camera. Mi se pare ca e asa mare dormitorul nostru acum!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Am fost la dermatolog cu Sara.Petele sunt de la caldura.Mi-a dat sa-i prepar ceva la farmacie ce contine talc, oxid de zinc, glicerina, apa distilata si parca inca ceva...2 aplicatii pe zi.

M-as baga si eu la intalnire...tot in Cismigiu...ziceti voi ora.Nu stiu de ce dar de pe laptop nu pot sa scriu colorat sau ingrosat...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bueiii m-am inscris la scoala si dadui si pisalogicul...cica sunt apta....fac actele si ma apuc de sofat tinte nene....dilimac pe drumurile publice
criss vazut pove de la tzara ce a zis buni de sofia?
julia, cameliam uff nasoale experiente..d.p.d.v acesta eu sunt happy stau la parter deci nu am ce trepte sa cobor
ramo ne bucuram ca e doar ceva de la caldura
corina spor la impachetari off ce te invidiez, mare ,soare, ahhhhh
mah voi va plangeti ca decat mufati gubii dar eu la 01 si la 05 la mulsoare ma simt excelent...si apoi spala tzitzi, pune pompa si bibe la sterilizat, apoi hraneste gubilu.....sa ma vedeti ce cu capsa pusa sunt...tot eu glumesc pe seama mea

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Sanatate multa, aveti grija de voi. Imi pare rau ca nu ati avut parte de vacanta dorita. Imi imaginez prin ce ai trecut. Cam asa am patit eu cu Bogdan cand avea 4 ani. Eram la mare si din 10 zile, 5 le-a stat in pat cu febra.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Salutare!

Ne-am intors si noi. Nimic n-a fost cum am vrut in vacanta asta, am zis ca stam 3 zile si eu si copiii am ramas 8, pt ca Darius a agatat de nu stiu unde un virus oribil, care l-a tinut in pat 6 zile cu febra mare 38.5-39, am imbatranit 10 ani in intervalul asta. Am mers 3 zile consecutiv la dr, pt ca tratamentul nu dadea rezultate, pana la urma i-au pus branula si i-am facut 2 antibiotice in vena. M-am procopsit si eu cu virusul, dar la mine s-a manifestat cu tuse si raguseala mare...Ioana n-a avut nimic, din fericire, ca aia imi mai lipsea. In fine, suntem acasa, imi vine sa pup peretii si podelele. Darius a mai ramas o sapt, i-am promis la inceput ca va sta pana la 1 mai. Vreau sa am 2-3 zile de liniste, sa dorm cat mai mult si sa si mananc, pt ca am facut-o pe apucate. Nu vreau sa mai aud in viata mea un copil vaitandu-se sfasietor "mami, nu vreau sa mai am febra", "mami, vreau sa ma fac bine".

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

aleinad, frumosi copii ai!
Si ce gene luuungi are Teodora!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput