*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 3
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia16 Buna seara fetele, Malinas, as vrea sa vin si eu la intalnire. Am scris si in capitolul trecut aici. Multumesc. |
julia, scuze.In notepad/ul unde contabilizez cine vine erai trecuta cu optiunile pt parc si ora, dar te-am scapat din listuta.Am remediat. Scuze.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
ginye55 spune:
Cristian de Spiridusul,Iulia de fluturasha,Tudor de Julia16
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
Babyzapi distractie placuta la botez si cat mai putin emotii.
Pup falcute dulci de crestinel
Hera cum te mai simti....?
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
malinas spune:
citat din mesajul lui monicabo Malinas, cu intalnirea, mie imi convin asa: - ora 18-18 30 (deci varianta 2), la cea cu 14 chiar nu pot, noi atunci intram in casa. Daca aveam doar pe Ana Maria ar fi fost ok... As mai putea, daca e, incepand cu orele 11-12 asa, ar fi super ok.. - ca locatii 1. herastrau - e mai aproape de mine 2. cismigiu, problema ca nu prea stiu pe unde pot parca masina 3. Politehnica (2 si 3 imi sunt cam egale) Tineretului chiar nu pot, e ff departe de mina cu masina, iar cu metroul, cu 2 copii mici nu pot veni, plus ca nu am statie de metroul pe langa casa, mai trebuie alt mijloc de transport.... Nu vrea sa par gica contra, ca la mine situatia e mai dificila cu 2 copii mici, daca hotarati coordonate care mie nu imi convin, nu este nici o problema, nu ma supar, dar mi-ar face placere sa va cunosc la alte intalniri (mai mari sau mai restranse - adica asa cu cate o mamica cand ne nimerim). Daca locul/ora sunt ok, atunci venim cu placere |
Pentru Cismigiu poti sa parchezi masina pe Stirbei Voda (parca asa ii zice la strada).Acolo lasam eu masina cand ma duceam la minister.E pe latura opusa cu Primaia capitalei.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
citat din mesajul lui spiridusul io votez cu intalneala in WEEK_END, ca asa avem si noi machineta la scara, altfel.... nu vreti sa ma vedetzi cum ma desfasor cu 2 terminatori si daca ar fi sa fie vreme mumoasa io votez cu politehnica, normal... sau chiar moghiorosh deci ma treceti de doo ori cu poli pe locu 1(poi, fac cat 2, doar am doi plozi)... si daca o fi si al treilea la culcus.. deja a castigat politehnica |
Eu, de regula, in weekend am program de familie si m-am gandit ca si alta lume are, de aceea nu am propus sa ne intalnim in weekend.Dar, data viitoare, facem intalneala in weekend.
Propun sa facem cate o intalnire pe luna, de fiecare data in alt cartier din Bucuresti, astfel incat, la un moment data sa ne fie fiecareia usor sa ne transportam cu copilul / copii. Ce ziceti?
_
poze
Hera25 spune:
Merci fetele de sfaturi. Acum ma simt cat de cat ok. Dar nu ma culc inca pe o ureche ca sa nu m-apuce iara. Nu am luat Imodium, doar Smecta si ceai de menta si paine prajita si branza sarata si orez fiert. Oricum am o foame de as manca cat 10. Productia de lapte inca nu si-a revenit. Colac peste pupaza mi-a venit si CM-ul azi noapte. Ce sa mai sunt o "fericita". Le iau la rand.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
BraveGirl spune:
Neatza!
Asa mai pe la pranz ..ca noi am fost aseara l aun botez si m-am culcat pe la 12.30, m-am trezit doar de 2 ori azi noapte .Apoi s-a trezit definitiv la 7.30 si a luat-o mama ca sa mai dorm eu si am dormit pana la 12.30. Asa ca zana mea a stat nemancata 7 ore. Nu stiu cum e reusit performanta.
De 2 seri doarme la ea in camera, in patutul ei. Cum am pacalit-o: ma culc cu ea. Aha...ati citit bine. am scos laterala culisabila a patutului, am lipit canapeaua de ea si o alaptez la ea in patut. Noroc ca estem slaba si am loc la ea in patut. Pana acum nu a protestat. Ca incercasem si ea in pat, eu pe canapea sa ma vada, dar nu nene, ea vrea sa ma simta. Asa ca dormim f bine cu noua metoda. Dupa ce termina de supt, eu revin pe canapea si dorm bine pana la urmatorul supt. Mai nasol e cd trebuie sa-i dau sanul celalat, ca ma pun deasupra ei si stau incordata sa nu adorm si sa pic peste copchil
Iza, Mirtha, distractie placuta!
Noi avem invitati la gratar, dar ploua
spiridusule, noi nu avem poze cu oua poate ii fac azi. Ca de Paste nu am facu tpoze
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bebecris spune:
STELI....TI-am trimis si eu 2 poze...nu sunt cu oua....sunt facute de paste la ai mei in curte...dar are o sepcuta cu urechi de iepuras....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
monicus spune:
Frumoase poze aleinad.g... chiar ca anu stiam ca mai exista o metoda de spart ouale. Puitzul tau vad ca a gasit o metoda noua. Sa va traiasca, sa aveti parte de bucurii din partea lui si sa fie sanatos. Numai bine. Pupici
citat din mesajul lui aleinad.g Buna seara, mamici! Intru si eu pe fuga sa va salut. Am vazut saptamana asta multe poze frumoase, cu bebei foarte frumosi, fortosi si grabiti, nu nominalizez ca nu vreau sa uit pe careva. Am pus si noi poze de la Paste aici: http://family.webshots.com/album/571412607VQgZPQ Spiridusul, adresa e cea din contul comun? Ca eu alta nu stiu. Babyzapi, distractie placuta maine la botez, sa aveti parte de vreme frumoasa. Ramo, am si eu o intrebare. Cum prepari cerealele bebelinei? Ai luat topfer cu lapte sau simple? Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
criss703 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
Botez frumos Babyzapi !Vrem pozeeeee
Noi ieri si azi am fost tot plecati la bunici la casa astazi si la strabunica ieri .I-a placut f. mult cu masina la drum mai lung http://family.webshots.com/photo/2972994620104281140astVWh , nici nu ma asteptam sa nu-i placa la cat am plimbat-o prin tara si Europa cand era in burtica .
Spiridusul sau fetele care stiti adresa ei de e-mail trimiteti-mi va rog si mie pe PM ca nu o mai stiu pt. pozele cu iepurasi si oua de Pasti
Acum ne punem la nani si apoi mai citesc ce s-a mai intamplat in week-end
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii