*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Julia: Multumim de aprecieri. Chiar ii scriam Mirthei ca se vad rezultate, nu stiu daca de la dieta sau de la tratam. homeopat sau de la amandoua, dar se vad rezultate. Dermatita atopica pare sa nu mai fie atat de furioasa pe pielea puiului meu si parca se retrage, scaunele ieri au aratat f. bine (n-am mai vazut asa scaune de 2 luni) si sper sa o tinem tot asa. Acum l-a prins o raceala si fornaie si tuseste, dar se face el bine, ca e barbatel, nu?
Tudor cum e? cat mai cantareste?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Julia: Multumim de aprecieri. Chiar ii scriam Mirthei ca se vad rezultate, nu stiu daca de la dieta sau de la tratam. homeopat sau de la amandoua, dar se vad rezultate. Dermatita atopica pare sa nu mai fie atat de furioasa pe pielea puiului meu si parca se retrage, scaunele ieri au aratat f. bine (n-am mai vazut asa scaune de 2 luni) si sper sa o tinem tot asa. Acum l-a prins o raceala si fornaie si tuseste, dar se face el bine, ca e barbatel, nu?
Tudor cum e? cat mai cantareste?

Andy, mami de Andrei

Andy, ma bucur ca mergeti spre bine. Tudor e bine, multumesc. Are 6800 g. Duminica implineste 4 luni. Alaptat exclusiv. Am crezut eu acum vreo 2 sapt ca tr sa-i dau completare, dar m-am lamurit ca nu e cazul. Cred ca dupa 5 luni incep diversificarea. Si Tudor e cam fornait, ii curat nasul cu ser fiziologic si nu cred ca e nevoie de mai mult.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Deci, pana acum, lista pt intalnirea din 29 aprilie ar fi:
1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)
7. marysa
8.

Haideti sa votam si locatia si ora de intalnire. Eu propun:
1. Cismigiu, ca e central
2. Politehnica
3. Herestrau

Ora:
1. 14-14.30
2. 18.30-19.00

Pentru a vota locatia si ora propun ca fiecare din fetele inscrise pt intalneala sa treaca ordinea preferintelor si la urma contabilizam. Propun sa facem asta pana duminica, ca poate se mai inscriu persoane in functie de locatie si ora. Propun, de asemenea, sa scriem cu PORTOCALIU mesajele despre intalneala, ca sa fie usor de reperat.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Hera, ce fumoase sunteti amandoua!

Ginye, sper sa treceti de starea asta si tu si Stefanut. Te inteleg perfect. Si mie mi se intampla sa fiu tot timpul cu capsa pusa. Incearca sa faci ceva ce-ti face placere. Sa citesti ce-ti place, sau sa te uiti la un film care-ti place.
Uf, barbatii astia. Si al meu simte nevoia sa ma invinovateasca daca ceva merge prost. Prima reactie, cand se intampla ceva neplacut, e sa dea vina pe cineva. Ba, azi-dimineata a gasit-o pe Maria vinovata ca s-a lovit la picior, impiedicandu-se de o masuta pe care Maria incepuse un puzzle. A urlat la ea, ca isi lasa jucariile in mijlocul casei si i-a stricat puzzle-ul si i l-a pus in cutie. M-am abtinut sa nu-i zic nimic de fata cu Maria. Uite, si acum imi vine sa plang. Maria muncise toata seara, ca e un puzzle greu (500 piese). A plecat plangand la gradinita. Mi-a fost tare mila de ea. Sunt f suparata pe el.

Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Deci, pana acum, lista pt intalnirea din 29 aprilie ar fi:
1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)
7. marysa
8.

Haideti sa votam si locatia si ora de intalnire. Eu propun:
1. Cismigiu, ca e central
2. Politehnica
3. Herestrau

Ora:
1. 14-14.30
2. 18.30-19.00

Pentru a vota locatia si ora propun ca fiecare din fetele inscrise pt intalneala sa treaca ordinea preferintelor si la urma contabilizam. Propun sa facem asta pana duminica, ca poate se mai inscriu persoane in functie de locatie si ora. Propun, de asemenea, sa scriem cu PORTOCALIU mesajele despre intalneala, ca sa fie usor de reperat.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Malinas, as vrea sa vin si eu. Felicitari pt initiativa.

1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
7. marysa
8. julia16

Eu am programare la Medicover la 16.00 cu Tudor, dar orele propuse vad ca sunt OK.

preferintele mele:
1.Cismigiu
2.Herastrau
3.Politehnica

ora:
2.18.30-19.00

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ginye,
atunci eu zic ca tu esti problema.de fapt dai vina pe nedormitul lui(cum ca asta ar fi stresul tau),dar cauza esti tu iar el este efectul.am simtit-o pe pielea mea cand am stat cu mama la Buc pe vremea cand Crinuta avea 5 luni si Claudiu era plecat peste mari si tari.au fost cele mai grele nopti din viata mea.atunci slabisem ingrozitor,eram stresata,suparata si plangeam f des.in vremea aceea aveam aproape,f aproape chiar...o mana de fete forumiste care aveau grija de psihicul meu si care nu ma lasau sa 'zac' mai mult de o zi.ne intalneam cu piticii dimineata pe racoare in parc si mai plecam seara spre casa.mereu vb despre ce ma durea,mereu ma racoream si tareee bine era.daca nu erau ele...,probabil ca eram mai gravsfatul meu,daca-mi permiti...racoreste-te,vb cu cineva cu care te simti tu bine.nu tine in tine orice ar fi.fie ca-i soacra,fie ca-i sotul,fie ca esti tu!imi pare rau ca sotul tau nu te intelege...ba chiar iti impovareaza umerasii tai tabaciti si obositi.fa-l cumva sa inteleaga ce simti tu...,vb deschis cu el,zi-i cat de tare te raneste spunand ca 'din cauza ta'...sau altele.cine ar vrea sa-si faca puiul sa planga?!cine ar vrea sa nu doarma noptile?!
daca eram mai aproape de tine...as fi facut ce au facut prietenele mele de care-ti povesteam la timpul respectiv...asa nu pot decat sa te imbratisez virtual in speranta ca vei fi mai bine.
aaaa,mai vroiam sa zic...sa nu crezi ca-i vreun sot perfect...,nuuu!crede-ma ca al meu este cel mai perfect din punctul meu de vedere...,este cel mai bun tata,cel mai bun prieten/amant/coleg de camera...orice!!!DAR...are si el momente cand tranteste si bufneste si cand sar scantei si cand vb aiurea,bla,bla...si-l pun la punct in doi timpi si trei miscaripe langa ca el se duce la aerisit creieri,a se citi job,mai merge si la sala din cand in cand...,mai sta si pe calc din cand in cand...,mai joaca si un tenis/pescuit etc...eu?copii/calc/copii/calcsi cand mai scoate vreun porumbel de genul 'iar pe calc?' scot flacari...si-mi apar minutele de libertate.nu-i usor dar de fiecare data castigtin pumnii sa iasa pasenta si sa-l pui la punct pe al tau...,macar sa-si ceara scuze si sa jure ca nu mai face
Andy,
esti draguta...poti sa-mi spui ca-s dusa ca nu ma supartu ai scris 'consateanca',eu am citit 'constanteanca'.asta ca sa vezi ce te asteapta cand vei fi mamica x 2mai devreme am ars doua tavi cu biscuiti
Leeloo,
cand vrei sa te muti cu calabalucu',lasa naibi sterilizatorul acasa si fierbe tot ce ai de sterilizat la locul faptei.mai scutesti si tu bagaj,ca n-o fi foc.in plus Damian este baiat mare de acum...eu is dusa din punctul asta de vedere...n-am avut sterilizator niciodata.canutele cu cioc,bibe de apa sau suzeta le-am fiert din totdeauna.si asta nu de tzspe' ori pe saptamana...,nuuuu de vreo doua ori pe lunatotul ok,pana acum

.................................
apropo de branza calcica.la Crinuta o faceam cu lapte cumparat pasteurizat.bine,asta incepand cu luna 7-8.nu mai stiu sigur...
ma gandeam sa-i dau buflei sa guste din biscuitii de casa pe care i-am facut.au lapte pasteurizat,zahar,oua,ulei.toate astea coapte la tz grade,isi mai pastreaza din chestiile care sant contraindicate varstei lui?aia cumparati pt bebei ce au mai sus/presus?praf de oua au sigur,zahar au...helppppp

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Uf, barbatii astia. Si al meu simte nevoia sa ma invinovateasca daca ceva merge prost. Prima reactie, cand se intampla ceva neplacut, e sa dea vina pe cineva. Ba, azi-dimineata a gasit-o pe Maria vinovata ca s-a lovit la picior, impiedicandu-se de o masuta pe care Maria incepuse un puzzle. A urlat la ea, ca isi lasa jucariile in mijlocul casei si i-a stricat puzzle-ul si i l-a pus in cutie. M-am abtinut sa nu-i zic nimic de fata cu Maria. Uite, si acum imi vine sa plang. Maria muncise toata seara, ca e un puzzle greu (500 piese). A plecat plangand la gradinita. Mi-a fost tare mila de ea. Sunt f suparata pe el.

nush' cum te-ai abtinut sa nu zici nimic...,cred ca-l puneam sa-l faca cum era.vina lui si nu si-o asuma.nici scuze...nici nimic.ce exemplu da el,Mariei?data viitoare cand va calca Maria pe puzzle-ul facut de el...,tot pe ea o va certa...
pup Maria scumpa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui julia16

nush' cum te-ai abtinut sa nu zici nimic...,cred ca-l puneam sa-l faca cum era.vina lui si nu si-o asuma.nici scuze...nici nimic.ce exemplu da el,Mariei?data viitoare cand va calca Maria pe puzzle-ul facut de el...,tot pe ea o va certa...
pup Maria scumpa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

manca-t-as cred ca ragneam de ma auzeau vecinii de pe toata strada la el, cu copil cu tot de fata.
urasc pedepsitul copiilor gratuit numa ca sa fi tu adultu mare si puternic. frustrari de tinerete, deh ...

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:

apropo de branza calcica.la Crinuta o faceam cu lapte cumparat pasteurizat.bine,asta incepand cu luna 7-8.nu mai stiu sigur...
ma gandeam sa-i dau buflei sa guste din biscuitii de casa pe care i-am facut.au lapte pasteurizat,zahar,oua,ulei.toate astea coapte la tz grade,isi mai pastreaza din chestiile care sant contraindicate varstei lui?aia cumparati pt bebei ce au mai sus/presus?praf de oua au sigur,zahar au...helppppp

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

glumesti, nu??????????

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ai perfecta dreptate Mirtha.. in familie suntei ca o echipa.. trebuie sa va ajutati reciproc, si imediat cand este tensiune in familie copilul simte numaidecat. Este firesc sa ti se umple paharul.. si s arabfensti.. nu este usor.. pentru nici unul dintre voi, fiecare face ce ii sta in putinta sa fie bine in familie.
Si eu sunt obosita si eu am astfel de reactii si pana la urma ne impacam.. tot din cauza oboselii acumulate de fiecare. Ne dam seama ca nu are nici un rost sa ne reprosam sau sa ne certam.. mai mult ne facem rau reciproc si nu este bine...chiar deloc. Oboseala isi spuen cuvantul... si omul ii sare tandarea din orice nu este de condamnat.. este normal... asa reactionam in astfel de situtauii cand oboseala este la loc de cinste.
Asa ca, capul sus la amandoi... si uitati-va in jur.. aveti un baiat gingas.. si el are nevoei de voi, de caldura voastra si cel mai bine este sa va sprijiniti chiar si in momentele cand numai puteti.
Asa ca eu va spun cu caldura sa aveti grija de voi si sa va mearga din plin. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Eu zic sa ai incredere ca Stefanut se va acomoda treptat. Aplica sfaturile fetelor si sunt convinsa ca pina la urma se va linisti. Reprosurile nu fac bine , nu ajuta cu nimic dar probabil vin tot dintr-o suprasolicitare.
Incearca sa-l determini pe sot sa te ajute nu sa te saboteze. Explica-i ca vrei echipa nu observator si cit ar fi de obosit el si el , tu esti inca pe atit. Deci trebuie sa te ajute. Altfel e mult mai greu sa o scoateti la cap. Copilul simte si tensiunile dintre voi. Sanatate !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:

Ginye,
nu ne-ai spus de tine,tu te-ai acomodat,ai o stare psihica ok?ceva asemanator mi s-a intamplat mie,cand era Crinuta mica.trebuia sa stam singure peste noapte si asta era cosmarul meu.fata ma simtea si se comporta ca atare...poate si la voi este la fel.sau poate perioasda coincide cu altceva...n-ar trebui sa fie o perioada atat de lunga,atat de agitat doar pt ca ai schimbat locul.mai este si altceva care-l deranjeaza...cu suzi cum mai este?ii lipseste,asa-i?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

[red]Dandusa suzi sigur ii lipseste pt ca are momente cand nu vrea sa dea drumul la tetina biberonului chiar daca nu mai e laptic. Foame nu-i mai este pt ca ar urla ca mai vrea lapte. Cat despre mine, nu ma simt grozav. Imi pare bine ca m-am intors acasa, dar am o stare nasoala rau. Ma cert cu toata lumea, plang din senin,nu-mi convine nimic. Am obs ca e stare generala. Sunt in permanenta cu capsa pusa. Ma nelinisteste f mult faptul ca nu inteleg de ce nu doarme Stef. Nu inteleg de ce nu se acoodeaza. Probabil asta e si motivul proastei mele dispozitii. Si noaptea cand incepe sa urle .... imi vine sa plang pt ca nu se linisteste la mine in brate. Urla...Si colac peste pupaza, al meu scump sot incepe sa ma acuze ca din cauza mea nu doarme copilul. De ce? Ba ca l-am obosit prea tare, ba ca nu i-am dat sa manance suficient, ba ca a dormit prea mult ziua, ba ca nu l-am scos la aer...motive se gasesc.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput