*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am citit doar cu o pagina in urma..
babyzapi...ca sa te simti mai binisor...si la noi la botez a plouat cu galeata cu traznete ,eram toti uzi leoarca nervosi ...io aveam pantofii care ma strangeau groaznic pt ca ii cumparasem aiurea ca imi placeau prea mult ...am uitat apartaul foto acasa in toata nebunia cu ploaia ...au facut niste matusi niste poze tare naspa asa ca nu am nici macar niste poze mai ca lumea de la botezul fiului meu....am avut doar nas ,nasa nu a putut veni din diverse motive in ultimul moment...ce mai...f dezamagita...nu am reusit sa comand un tort fain si l-au facut cei de la restaurant deci...nu f bine...noi am fost doar in 10 persoane..pana la urma ne-am calmat...dar..na..

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Multumesc de raspunsuri!
Asa stiam si eu,numai ca am fost cu Claudiu la doc cand era racit si i-am spus doc ca i-am luat si lui vaccin HIBERIX la sfatul pediatrei mele (dar care din x motive acum nu e vazuta bine de colegii ei)si mi-a raspuns ca "si acum daca il am la mine" el fiind racit. Mi-a zis ca numai daca are febra nu se face vaccinul! De aceea imi e frica si as prefera sa nu il faca. Acu o sa vad ce imi spune ca pe diana o am inscrisa la un alt medic de fam (cel la care suntem noi nu a mai vrut sa faca inscrieri).
Va spun ce am facut cand ma intorc.

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Imi pare rau ca ati avut atatea ghinioane. Dar pana la urma tot ce conteaza e ca micutul sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata. sa treaca supararea repede.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

'Na seara fetelor!

Sunt foarte obosita dupa petrecerea de ieri plus azi cu baita de mir . Botezul.....o mare dezamagire si un car de nervi . Nu am stiut ca trebuie sa am certificatul de nastere al lui Raphael la mine si bine ca abia la biserica mi-a spus si mie familia de asa ceva. A plecat iubi acasa dupa certificat si a prins de 2 ori bariera nenorocita de la tren asa ca atunci cand s-a intors deja se trerminase tot. Nu mai puteam de nervi si eu si el...imi venea sa-i iau la bataie pe toti : nasi, parinti ca tare erau cunoscatori in toate la biserica, dar inainte nu mi-au zis nimic. Bine si vina mea ca sunt dusa cu capul si nu m-am gandit la certificat. Slujba se terminase si noi asteptam de vreo 10 minute in fata bisericii sa vina iubi cu certificatul....si iese preotul afara la noi si cica : "daca nu-l aveti nicio pb aduceti altadata certificatul". Am innebunit efectiv cand am auzit si de nervi m-am rastit la preot ca acum sa stea sa astepte ca nu a pierdut barbata-miu botezul degeaba!!!! dar muream de ciuda ca nu a vazut si iubi botezul...oricum eu am fost acolo si abia am vazut ceva, foarte grabiti nenorocitii de preoti desi am fost primii si ultimii, totul pe fuga, plus stresul : da aia, unde e ailalta, imbraca, dezbraca, aranjeaza... la petrecere nu mi-au venit vreo 5 familii, culmea cei care au zis ca vin siguuur. Am fost vraise, abia apar si eu prin poze, culmea care sunt disperata dupa pozat! Mai frumos ne-am distrat azi acasa la mir numai cu cei apropiati....

Maine bag poze ca acum sunt inca lesinata!

P.S : Astept coronita pt cel mai nefericit botez!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ramo, ma bucur ca nu-s probleme.
Si Teodora face bubite pe ceafa si dupa urechi si le banuiesc a fi de la caldura. Si mai suspectez si solutia cu fier. Dar ii dau cu baneocin si crema cu oxid de zinc si le tin sub control. Partea rea e ca ea vrea sa se scarpine si-si zgaraie urechea mereu.
Nu stiu daca ai citit mesajul in care te rugam sa-mi zici si mie ce fel de cereale ii dai puiutei si cum le prepari. Si mai voiam sa te intreb daca ai trecut la Bio2 sau esti tot pe 1.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am fost la dermatolog cu Sara.Petele sunt de la caldura.Mi-a dat sa-i prepar ceva la farmacie ce contine talc, oxid de zinc, glicerina, apa distilata si parca inca ceva...2 aplicatii pe zi.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna dimineata fetelor!

Multumesc pentru gandurile bune. Si eu cobor cu liftul, dar mai am vreo 5 trepte de coborat ca sa ies din bloc si acolo am alunecat. Umarul ma mai doare dar nu cred ca e nimic grav.

M-am dfescurcat bine cu 4 copii in masina. Am inchis telefonul ca sa nu ma streseze, l-am pus pe Tudor in fata si ceilalti 3 in spate se uitau la el ca la cinematograf. Tudor a gangurit tot timpul asa ca Maria a fost f mandra de fratiorul ei care nu plange si s-a laudat ca deja doarme cu el in camera. Pe copii i-am lasat la germana si eu am plecat mai departe cu Tudor la medic.
Am fost la vaccinul de 4 luni. Tudor are 7,1kg si 66.5 cm. La vaccin A plans f putin. Pt ca m-am dus la sf programului, doctorita m-a rugat sa o duc acasa. Sta tot in zona. Am ajuns acasa cu putin timp inainte sa mi-o aduca pe Maria. Mama unuia dintre copii i-a luat de la germana si i-a livrat.

Cred ca intru si io in depresie. Nu ma mai descurc. Casa nu e niciodata aranjata, ca foc totul doar pe bucati si cand termin intr-o parte trebuie sa o iau de la capat. Am multe rufe necalcate. Pentru mine nu am timp deloc, doar la forum n-am renuntat. Cred ca apelez la o agentie sa gasesc pe cineva. In sfarsit s-a convins si al meu sot ca nu e chiar usor. L-am lasat duminica cu Tudor vreo 4 ore. Eu si cu Maria am fost la balet la Alba ca Zapada la Opera. Asa ca a vazut ca nu prea poti sa faci mare lucru, daca stai cu Tudor.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Mirtha, am vazut pozele si arati f bine. Cum te-ai descurcat cu Eva?

Babyzapi,. Imi pare rau ca nici macar noi nu ti-am amintit de certificat cu o zi inainte.

Eli. Abia astept sa ne pove cum e la orele de condus.

Ginye,. Deci si doctorul ti-a zis ca e tot din cauza schimbarii. Bine ca e sanatos, ca trebuie sa se acomodeze. Si Maria mea era f conservatoare. N-am putut sa ramanem sa dormim la mama mult timp. Nu vroia sa se urce in alta masina decat a lui tati, nu am putut sa o tund decat la un singur coafor, nu suporta decat o singura lenjerie de pat (acelasi imprimeu), imi era frica sa nu cumva sa pierd ursuletul cu care doarme si pe care il ia cand plecam cateva zile de acasa si acum. Acum e mai usor ca pot sa-i explic si sa inteleaga, dar si acum e destul de greu s-o conving cu unele lucruri.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alenaid

Julia mamica descurcareata.

Cheri ceva poze cu cozonacelul?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Cameliam,eu am depus dosarul in februarie si am primit indemnizatia acum cateva zile,pe 23 aprilie parca...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Miky, si decizia ai primit-o?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna fetelor.
Eu sunt ff nedormita. Dupa Pasti am reusit sa racesc, dar bine de tot... Am alaptat-o pe Diana cu prosopul la gura.Claudiu nu s-a lasat mai prejos si a inceput si el sa tuseasca si sa-i curga nasul!
Am fost la doc, mi-a dat tratament am inceput sa imi revin. Clau doar siropel de tuse dar e bine si el. Aseara pustoaica mea a inceput sa tuseasca.Si uite asa a urmat o noapte alba! Tuse, tuse, tuse si infundat pe nasuc. I-am pus ser fiziologic, am tinut-o mai ridicata...sunt disperata, azi trebuia sa facem vaccinul! Nu stiu daca e bine sa-l mai faca. Oricum o sa merg cu ea la doc dar parca imi e si frica sa nu zica ca il face!
Dati cu sfatau! E bine sa faca vaccinul??? Febra nu are dar sunt moarta de frica!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Iulia, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Eu i-am facut lui Tudor Infarix si pe prospect scria ca nu se face daca are febra mare (peste 38.5 parca). Tudor avea muci si la 2 luni si ieri, cand l-am facut pe cel de 4 luni. Dar Diana si tuseste asa ca, cel mai bine e faci cum iti zice medicul.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

anca_27 si eu vb acum 2 zile cu dandusa despre diana...exact pe acelasi motiv, daca a reusit sa mai vb cu ea. si noi i-am lasat mesaje offline, eu am sunat-o, dar o data ii facea baie lui tudor, a doua oara era la pediatru. si nu am reusit sa aud nici o veste de la ea, am intrebat-o daca am suparat-o eu cu ceva, daca e totul in regula...a spus ca da. apoi am intrebat-o pe dandusa pentru ca in continuare am crezut ca e suparata pe mine, dar si dandusa a zis la fel, ca nu a reusit sa afle nimic de ea. sper ca e bine, dar in nici un caz nu cred ca a ramas suparata de atunci.
babyzapi si eu am patit cam la fel...la mine nu erau parintii mei acolo ajunsi si m-am umplut de spume, sa iau la bataie soata vinovata dupa capul meu . stai sa vezi: venit parintii mei, cu sora-mea cu pretenu, cu bunica-mea..., plus nasii...plus parintii soatei...toti intr-o garsoniera nu vrei sa stii cum era oxigenu' de impartit la atatia oameni . Ma rog...aflam cu stupoare ca trebuie dusa apa calda (popa in dimineata botezului anunta un prieten care isi boteaza baiatul la aceeasi biserica in aceeasi zi "daca vreti apa calda, aduceti de acasa!!! ). Pai lua-te-ar mama lui buba bleu si mov, cand am venit sa fac "rezervarea" de botez, si mi-a cerut cocoana de la lumanari 200 roni avans ...de rezervare, fara chitanta, fara nica, banii inainte ca la damele vesele di pi strazi laturalnice, de ce nu am stiut? de ce nu mi s-a spus de atunci ca nu aveti apa calda, si nu vreti sa aduceti din alta parte??? ca ne reorientam si noi, asta cu siguranta!!! si mai grav, daca prietenul asta, nu era inspirat sa mearga in dimineata botezului la biserica sa vada daca totul e ok, copii (doi baieti si o fata) ERAU BOTEZATI IN CRISTELNITA CU APA RECE??? cred ca bateam tot neamul lor de popi si de slugari ai popei...eu am un mare dinte impotriva lor! Sa revin, ca ma pierd in amanunte, deci soata incarca doua canistre de 25l cu apa fierbinte pleaca tusti la biserica. si pleaca dragul de el, are grija sa isi incarce toate neamurile lui in masini, ai mei raman in casa cu mine si nasii. si cand coboram, constatam ca nu avem cum sa intram decat eu cu copilu si nasii in masina, deci ai mei erau de izbeliste. Tata vazandu-ma transfigurata de nervi si rosie precum gusa curcanului, zice ca stie unde e biserica, i-a aratat laurentiu...stie unde sa ajunga. Ajungem la biserica...incepe slujba, ai mei ioc. Incep sa plang de nervi, lumea emotionata vine sa ma linisteasca crezand ca plang si eu de emotie...as de unde, la mine dracii erau in punctul maxim. Vine si soacra-mea sa imi sopteasca nu stiu ce...am crezut ca o strang de gat !!! Incep sa sun la telefon, tata ma anunta ca sunt la alta biserica, a gresit drumu' . Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei, ce e asta? vreti sa ma aduceti in prag de paroxism? Luar isi da seama ca situatia scapa de sub control...si se duce dupa ai mei. Evident au ajuns pe finale...iar eu eram fara glas de atatia nervi. Popa cand a bagat copilu in cristelnita nu i-a acoperit cum se face nasul si gura, si apoape a inecat copii ... Cand a bagat baiatu in altar, nasu zice catre nasa "auzi Ioana, fina-ta stie ca popa urmeaza sa il dea pe baiat cu capu' de cele patru colturi ale mesei???" , eu belesc ochii ca la circ, si simt ca ma ia cu sughit de la atatea nenorociri. E peste poate pentru mine .
Colac peste pupaza, ma-sa mare "unde e laurentiu, ca vreau sa ii dau ceva..." soacra-mea "uite, da-i lacramioarei, ca laurentiu i-a adus pe parintii ei si a plecat la restaurant, nu se mai intoarce aici"..."ei atunci (ignorandu-ma) geta iti dau tie "...manca-mi-ai coada de babornita stafidita si imbecila, fac ceva pe "ceva-ul" tau (se suparase vezi doamne pe mine ca nu am vrut sa ii dau copilu in brate cand avea vreo 2 luni - nu sunt sigura ca isi gaseste nasu sa isi sufle racelili, si avea pretentia sa il tina pe fi-mi in brate, si apoi marea ofensa ca nu a primit invitatie...asta era treaba soatei, el a hotarat ca nu ii cheama, nu io, dar asta e alta poveste).
De abia la restaurant s-au remediat lucrurile, ca altfel, o luam pe aratura asta e clar!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput