*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 12
Z_IULIA spune:
Buna fetelor.
Eu sunt ff nedormita. Dupa Pasti am reusit sa racesc, dar bine de tot... Am alaptat-o pe Diana cu prosopul la gura.Claudiu nu s-a lasat mai prejos si a inceput si el sa tuseasca si sa-i curga nasul!
Am fost la doc, mi-a dat tratament am inceput sa imi revin. Clau doar siropel de tuse dar e bine si el. Aseara pustoaica mea a inceput sa tuseasca.Si uite asa a urmat o noapte alba! Tuse, tuse, tuse si infundat pe nasuc. I-am pus ser fiziologic, am tinut-o mai ridicata...sunt disperata, azi trebuia sa facem vaccinul! Nu stiu daca e bine sa-l mai faca. Oricum o sa merg cu ea la doc dar parca imi e si frica sa nu zica ca il face!
Dati cu sfatau! E bine sa faca vaccinul??? Febra nu are dar sunt moarta de frica!
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia16 Ginye, ce face Stefanut, doarme mai bine? Tu cum esti? Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Nimic schimbat. Doarme la fel de prost, adica nu doarme. Eu incerc sa fiu cat mai linistita, cat mai zambitoare pt pitic. Sper sa-si revina mai repede.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui elilov3 neata fetele hehe cica vreau la tzara..hehe si firma de asigurari nu a platit reparatile la albina...hehe si ion decat azi mai poate sofa...hehe sa vedeti voi cum mai sed pe acasa...si intre timp cu dragoste dau o fuga pana la scola de soferi si o comit... Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
Ce bine ca mai stai pe acasa! Ma bucur ca te-ai hotarat si cu scoala de soferi. Eu inca tb sa ma mai inham cu putin curaj.
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui julia16 Am reusit sa alunec pe scari cu carutul. La bloc am de coborat cateva scari pentru a iesi afara. Am luat carutul in brate si, nu stiu cum am alunecat. Tudor nu a patit nimic, am tinut bine carutul si era si legat, dar eu am cazut pe partea dreapta, mi-am julit putin cotul, dar umarul ma doare destul de tare. Sper sa nu am nimic ca sunt singura, sotul se intoarce abia joi. Am o seara grea. Plec cu Tudor cu masina sa o iau pe Maria si inca 2 colegi de la gradi sa-i duc la germana. Dupa ce-i las ma duc cu Tudor la vaccin si control. Sper sa nu fie nicio problema cu 4 copii in masina. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Bine ca Tudor e bine! Dar tu nu poti merge la dr sa faci o radiografie la umar? Sper ca esti bine!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui babyzapi 'Na seara fetelor! Sunt foarte obosita dupa petrecerea de ieri plus azi cu baita de mir . Botezul.....o mare dezamagire si un car de nervi . Nu am stiut ca trebuie sa am certificatul de nastere al lui Raphael la mine si bine ca abia la biserica mi-a spus si mie familia de asa ceva. A plecat iubi acasa dupa certificat si a prins de 2 ori bariera nenorocita de la tren asa ca atunci cand s-a intors deja se trerminase tot. Nu mai puteam de nervi si eu si el...imi venea sa-i iau la bataie pe toti : nasi, parinti ca tare erau cunoscatori in toate la biserica, dar inainte nu mi-au zis nimic. Bine si vina mea ca sunt dusa cu capul si nu m-am gandit la certificat. Slujba se terminase si noi asteptam de vreo 10 minute in fata bisericii sa vina iubi cu certificatul....si iese preotul afara la noi si cica : "daca nu-l aveti nicio pb aduceti altadata certificatul". Am innebunit efectiv cand am auzit si de nervi m-am rastit la preot ca acum sa stea sa astepte ca nu a pierdut barbata-miu botezul degeaba!!!! dar muream de ciuda ca nu a vazut si iubi botezul...oricum eu am fost acolo si abia am vazut ceva, foarte grabiti nenorocitii de preoti desi am fost primii si ultimii, totul pe fuga, plus stresul : da aia, unde e ailalta, imbraca, dezbraca, aranjeaza... la petrecere nu mi-au venit vreo 5 familii, culmea cei care au zis ca vin siguuur. Am fost vraise, abia apar si eu prin poze, culmea care sunt disperata dupa pozat! Mai frumos ne-am distrat azi acasa la mir numai cu cei apropiati.... Maine bag poze ca acum sunt inca lesinata! P.S : Astept coronita pt cel mai nefericit botez! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Imi pare rau ca nu a iesit asa cum va doreati!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Z_IULIA Buna fetelor. Eu sunt ff nedormita. Dupa Pasti am reusit sa racesc, dar bine de tot... Am alaptat-o pe Diana cu prosopul la gura.Claudiu nu s-a lasat mai prejos si a inceput si el sa tuseasca si sa-i curga nasul! Am fost la doc, mi-a dat tratament am inceput sa imi revin. Clau doar siropel de tuse dar e bine si el. Aseara pustoaica mea a inceput sa tuseasca.Si uite asa a urmat o noapte alba! Tuse, tuse, tuse si infundat pe nasuc. I-am pus ser fiziologic, am tinut-o mai ridicata...sunt disperata, azi trebuia sa facem vaccinul! Nu stiu daca e bine sa-l mai faca. Oricum o sa merg cu ea la doc dar parca imi e si frica sa nu zica ca il face! Dati cu sfatau! E bine sa faca vaccinul??? Febra nu are dar sunt moarta de frica! Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008) http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie# |
Multa sanatate tie si puiutilor! Nu cred ca o sa-i faca vaccinul daca e racita.
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Azi facem si noi vaccinul. Am fost ieri la dr, e bine puiul, are 8,140 kg. Cat despre nedormitul lui, mi-a spus ca este stresat de schimbarea de mediu si ca poate dura mult mai mult pana se acomodeaza. L-a consultat, nu are nica.
Stefanut
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea!
Z_IULIA, din cate stiu eu vaccinul nu se face daca bb e racit.
Voi ati primit decizia pentru banii aferenti CIC? Eu am depus dosarul pe data de 19.02 si banii au intrat pe 16.04 - sector 6.
mami de Iulia 26.11.2008
cherieactiv spune:
buna dimi dragele mele...am intrat pt ca m-am gandit intensiv la voi zilele astea...sper ca toata lumea e bine...noi suntem ok,io am incept munca doar 4 ore la zi ,agitatie..da-i sa suga...fugi repede..vino inapoi la dat tatza ...il las cu o matusa intre timp...copilu creste frumos seamana leit cu mine hehe..mi dor de voi...tre sa fug va puuuuuup(ps....m-am ingrasat oribiiil is disperata)
Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici!
Iulia, nu cred ca ar trebui sa faci vaccinul daca bebita tuseste. Sanatate multa!
Ginye, bafta la vaccin, sa fie fara reactii. Si, poate se linisteste si se acomodeaza si cu casa.
Cameliam, eu am depus actele pt cic la sfarsitul lunii martie si mi-au zis cam acelasi lucru, banii peste 2-3 luni.
Miky-ea, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Poate daca te linistesti revine si lapticul. Dar, chiar daca nu, gandeste-te ca bebica este deja destul de mare, poti renunta fara probleme. Pana una alta continua cu mixt, eu asa procedez.
Mirtha, ce bine arati. Chiar mai ai de dat jos ceva? Ca nu se vede. Voi cand botezati bebica. Noi am stabilit botezul pe 23 mai, la noi in parohie.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a