*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 11
criss703 spune:
Fetele la Paula mea ii ies niste "coarne" pe cap , sunt ca niste cosuri de alea mari sub piele , are unul pe ceafa , pe ureche si 3 puncte rosii pe frunte din care unul s-a transformat deja si altul e pe cale .Nu stiu de la ce sunt , nu cred de la caldura de alea a tot avut pana acum si nu aratau asa , febra nu are si e vioaie .O dau cu alcool alb , da nu vad vre-o schimbare .A mai avut cineva asa la bebei ?
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
anca_27 spune:
Mirtha, da tu chiar ai dat ceva kile jos. Bv mami! Esti o sexoasa. Eu, talamba, credeam ca sunteti nasi de cununie, undeva, ceva, mi-a scapat. Deschid curioasa sa vad mireasa si pe voi cu lumanari in mana....si va vad cu un prunc dulce. Sa traiasca micul crestin!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
dandusa spune:
Ramo,
eu zic sa nu dai fata cu nici o alifie...dezbraca copilu',lasa-i pielea sa respire si-o sa-si revina cu siguranta.
Cris,
mah voi ne faceti curte?zau ca mi-ar placea o nora ca Paula,mor dupa fatuca ei scumpaaaa.da' sssshhhh sa nu ne auda Sonia,ca ea-mi curta fecshioru' intai
tu n-ai de ce sa poti costum dintr-o piesa...pt ca esti piesa daca m aintelegi...
Mirtha,
ce nasica iubitoare.cu ce drag iti privesti finutul
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Fetele la Paula mea ii ies niste "coarne" pe cap , sunt ca niste cosuri de alea mari sub piele , are unul pe ceafa , pe ureche si 3 puncte rosii pe frunte din care unul s-a transformat deja si altul e pe cale .Nu stiu de la ce sunt , nu cred de la caldura de alea a tot avut pana acum si nu aratau asa , febra nu are si e vioaie .O dau cu alcool alb , da nu vad vre-o schimbare .A mai avut cineva asa la bebei ? Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
io n-as da cu nimic.du-te la dr sa vada de ce natura sant.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
criss703 spune:
Dandusa acum traim vremuri moderne deci iti imaginezi ce-o fi cand or creste bebeloii nostri , asa ca sa aibe 2-3 gagici cred ca e nimic .Merci de piesa ..da ceva tot tre sa port ,adevarul ca fiind burta taiata (muschii) se vede nasol mai ales daca stau in anumite pozitii si ma incord , mi s-a facut mie rau darami-te la altii.Cu bubele tot asa stam , sa vad maine cum arata si mergem la medic .
Anca da acum am vazut si freza ta mai scurta si cate poze si filmulete ai mai pus , foarte bine ii sta la Sara cu tot felu de palariute si baticute , mi-a placut jocul de glezne al sotului tau cu Sara in brate , asa fac si eu ..al meu sot umbla prin toata casa daca trebuie sa o linisteasca .
Mirha da se vede ca ai tinut regim , poti fi mandra ! Nu stiu de unde scoti masurile alea pt. tabel mai ales la talie ?
ps.Madutza ce fel de costum ca n-am inteles , am vazut iar pozele voastre si iar m-am minunat ce tare seamana Ana cu tine , de Andreea nu imi dau inca seama
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
madutza spune:
Dandusa, sa nu fie varicela. Mai bine mergi la dr.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
'Na seara fetelor!
Sunt foarte obosita dupa petrecerea de ieri plus azi cu baita de mir . Botezul.....o mare dezamagire si un car de nervi . Nu am stiut ca trebuie sa am certificatul de nastere al lui Raphael la mine si bine ca abia la biserica mi-a spus si mie familia de asa ceva. A plecat iubi acasa dupa certificat si a prins de 2 ori bariera nenorocita de la tren asa ca atunci cand s-a intors deja se trerminase tot. Nu mai puteam de nervi si eu si el...imi venea sa-i iau la bataie pe toti : nasi, parinti ca tare erau cunoscatori in toate la biserica, dar inainte nu mi-au zis nimic. Bine si vina mea ca sunt dusa cu capul si nu m-am gandit la certificat. Slujba se terminase si noi asteptam de vreo 10 minute in fata bisericii sa vina iubi cu certificatul....si iese preotul afara la noi si cica : "daca nu-l aveti nicio pb aduceti altadata certificatul". Am innebunit efectiv cand am auzit si de nervi m-am rastit la preot ca acum sa stea sa astepte ca nu a pierdut barbata-miu botezul degeaba!!!! dar muream de ciuda ca nu a vazut si iubi botezul...oricum eu am fost acolo si abia am vazut ceva, foarte grabiti nenorocitii de preoti desi am fost primii si ultimii, totul pe fuga, plus stresul : da aia, unde e ailalta, imbraca, dezbraca, aranjeaza... la petrecere nu mi-au venit vreo 5 familii, culmea cei care au zis ca vin siguuur. Am fost vraise, abia apar si eu prin poze, culmea care sunt disperata dupa pozat! Mai frumos ne-am distrat azi acasa la mir numai cu cei apropiati....
Maine bag poze ca acum sunt inca lesinata!
P.S : Astept coronita pt cel mai nefericit botez!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Hello!
Iar am ramas fara net. Am citit putin pe diagonala.
Mirtha, ce se vede ca ai slabit .
Babyzapi, of, of, am povestit ca si noi l-am uitat. Tot sotul s-a sacrificat dar noroc ca stam aproape si n-a ratat scufundarea.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Miky-ea spune:
Babyzapi, imi pare rau ca nu a iesit asa cum iti doreai. sa nu mai fii suparata!
Mirtha, se vede f bine in poze ca ai slabit.Felicitari!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Criss,fugi la medic.Sanatate multa si pe Paula sa fie bine!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy