*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 14
anca_27 spune:
Criss, a propos de acel dans , noi ii spunem P E E P E E DANCE (am bagat spatii ca poate ma cenzureaza), adica e ca atunci cand trebuie sa mergi la baie si e ocupat.
Julia, bv mamica soferitza! Mai lasa treaba prin casa, si fa strictul necesar, pe cine intereseaza? Eu m-am domolit de cand cu zibe. Prioritatea e ea, restul pot astepta, si baia nefrecata, si maldarul de haine de calcat, si aspiratul, si gatitul. Daca mai face soatza bine, daca nu, iar e bine. Sunt recunoascatoare ca am bebelina sanatoasa, restul le-om face. Si vrem si bb2... poate e pe drum deja si nu stim.... Eu ma plec in fata voastra, mamici de doi bebei , e destul deja faptul ca sunt 2, nu mai e nevoie de nimic altceva de lucru....
Babyzapi, nu te mai supara, bine ca e increstinat micutzul, si ca baitza a iesit bine, restul e fasss. Eu am luat-o-n freza cu cununia religioasa, ca stateam la rand, si-n 20 de min ne-a rezolvat, pe cand eu visam la ceva maiestuos....dar na, privind partea pozitiva a lucrurilor, am fost norocoasa fata de alte miresici care-au stat cate 2-3 ore in fata altarului.
Noul meu slogan, ajutata de Dandusa, ,
Think pink
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
Ramo2007 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g Ramo, ma bucur ca nu-s probleme. Si Teodora face bubite pe ceafa si dupa urechi si le banuiesc a fi de la caldura. Si mai suspectez si solutia cu fier. Dar ii dau cu baneocin si crema cu oxid de zinc si le tin sub control. Partea rea e ca ea vrea sa se scarpine si-si zgaraie urechea mereu. Nu stiu daca ai citit mesajul in care te rugam sa-mi zici si mie ce fel de cereale ii dai puiutei si cum le prepari. Si mai voiam sa te intreb daca ai trecut la Bio2 sau esti tot pe 1.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
Cereale Topfer cu orez pt. 4 luni...le fac cu laptic.La 200 ml lapte pun 2 sau 3 masuri de cereale.
Nu am luat inca crema de la farmacie.In casa e imbracata lejer, body si pantalonasi...bubitele le are sub barbie, mai exact pe gusa, acolo unde nu prea se aeriseste...am inceput s-o tin mai mult pe burtica, ca sa stea mai libera acolo.Sunt 3 pete, una mai mare ca o arsura si 2 mai mici...diseara o dau cu crema.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Ramo,
Eventual incearca si baita cu tarate (sau amidon) tot la 2-3 zile, in caz ca nu ai incercat deja. Si spalata bine-bine sub barbita si uscata apoi bine-bine cu un prosop moale la fiecare pliu.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ramo2007
Cereale Topfer cu orez pt. 4 luni...le fac cu laptic.La 200 ml lapte pun 2 sau 3 masuri de cereale. Nu am luat inca crema de la farmacie.In casa e imbracata lejer, body si pantalonasi...bubitele le are sub barbie, mai exact pe gusa, acolo unde nu prea se aeriseste...am inceput s-o tin mai mult pe burtica, ca sa stea mai libera acolo.Sunt 3 pete, una mai mare ca o arsura si 2 mai mici...diseara o dau cu crema. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Babyzapi,
Eu nu stiu pe nimeni care sa fie prea multumit de cum a iesit botezul odraslei. Ba probleme la biserica, ba la restaurant.
Noi am fost nasi de botez in octombrie, eram cu burta mare si tot asa, finii nostri nu au stiut (si nici noi, de altfel) ca trebuie certificat de nastere la botez. Si taticul a ratat toata ceremonia pe aceeasi tema. Eu nu inteleg preotii astia, de ce nu spun atunci cand faci rezervarea tot ce e nevoie sa aduci cu tine! In schimb, bani stiu sa ceara dupa (sau la altii inainte, din cate am citit si m-am minunat). Dar sa nu incep cu preotii ca nu ma mai opresc si-mi fac pacate...
Noi, cand am botezat-o pe Alexandra am avut alte probleme, ca la restaurant am uitat (vina noastra, ce sa zic) sa lasam pe cineva cu instructiuni care la ce masa sa se aseze si lumea s-a pus cum a vrut si dupa aia rudele mele nu mai incapeau la masa si la masa cu rudele sotului era loc liber si i-am mixat... ce sa mai facem. Si mama s-a necajit ca ea sta la o masa prea departe de masa noastra si a nasilor si uite asa. Si eu m-am necajit de necazul ei, ca pentru mine era important ea sa fie multumita, la cat o iubeste pe Alexandra si cat ne ajuta.... insa pana la urma i-a trecut ca doar a inteles situatia.
Noi sa fim sanatosi si micii crestini.
La urmatorul angajez firma sa-mi organizeze evenimentul sa scap de-o grija. Cat a costa, a costa dar macar nu ma mai stresez atata. Noi am facut botezul la 6 saptamani si eram suficient de vraiste oricum la momentul respectiv.
Sa-ti traiasca puiul crestin!
Ramo2007 spune:
Si noi am patit-o cu certificatul...stam la 2 strazi de biserica, dar tot incepuse slujba cand s-a intors sotul cu el.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Julia, felicitari pentru calatoria de ieri cu pruncii in masina! Daca se poate cu patru, poate prind si eu curaj sa o iau pe Alexandra cu mine in masina. Pana acum am mers doar in trei.
Si felicitari si pentru vaccin.
Si cu depresia... mai da-le incolo de treburi, ca doar nu vine soacra sa verifice praful de pe tocul usii, nu? Ideea cu angajatul cuiva sa te ajute la curatenie mi se pare foarte buna, si noi avem pe cineva care vine o data pe saptamana, face casa luna si bec si n-am bataie de cap. Insa e greu sa gasesti pe cineva de incredere, noi am schimbat vreo 4 persoane pana am gasit-o pe d-na care ne ajuta acum si de care suntem tare multumiti.
Citat: |
citat din mesajul lui julia16 Buna dimineata fetelor! Multumesc pentru gandurile bune. Si eu cobor cu liftul, dar mai am vreo 5 trepte de coborat ca sa ies din bloc si acolo am alunecat. Umarul ma mai doare dar nu cred ca e nimic grav. M-am dfescurcat bine cu 4 copii in masina. Am inchis telefonul ca sa nu ma streseze, l-am pus pe Tudor in fata si ceilalti 3 in spate se uitau la el ca la cinematograf. Tudor a gangurit tot timpul asa ca Maria a fost f mandra de fratiorul ei care nu plange si s-a laudat ca deja doarme cu el in camera. Pe copii i-am lasat la germana si eu am plecat mai departe cu Tudor la medic. Am fost la vaccinul de 4 luni. Tudor are 7,1kg si 66.5 cm. La vaccin A plans f putin. Pt ca m-am dus la sf programului, doctorita m-a rugat sa o duc acasa. Sta tot in zona. Am ajuns acasa cu putin timp inainte sa mi-o aduca pe Maria. Mama unuia dintre copii i-a luat de la germana si i-a livrat. Cred ca intru si io in depresie. Nu ma mai descurc. Casa nu e niciodata aranjata, ca foc totul doar pe bucati si cand termin intr-o parte trebuie sa o iau de la capat. Am multe rufe necalcate. Pentru mine nu am timp deloc, doar la forum n-am renuntat. Cred ca apelez la o agentie sa gasesc pe cineva. In sfarsit s-a convins si al meu sot ca nu e chiar usor. L-am lasat duminica cu Tudor vreo 4 ore. Eu si cu Maria am fost la balet la Alba ca Zapada la Opera. Asa ca a vazut ca nu prea poti sa faci mare lucru, daca stai cu Tudor. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
malinas spune:
Hai sa ne organizam nitel, ca maine e intalneala si nu am stabilit ora.
Ca locatie ramane Cismigiu, eu propun zona intrarii principale, cea din fata primariei capiatei.
Problema este cu ora, unde avem egaliate:
1. 14-14:30 (3 persoane)
2. 18.30-19.00 (3 persoane)
3. 11-12 (3 persoane)
4 persoane nu au preferinta de ora
Deci, hai sa stabilim o ora.
Eu nu cred ca mai pot sa intru pana deseara, asa ca sper sa nu ignorati subiectul si sa stabiliti o ora pt intalnire.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
julia16 spune:
malinas, la mine a intervenit o modificare in program si mi-ar conveni 11-12.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Anca, Ginye, Cameliam.
M-am inscris deja la o agentie din zona sa-mi caute menajera. Ma deprima dezordinea si sunt cu capsa pusa din cauza asta.
Si, colac peste pupaza, am verificat mail-urile de la job si e scos un post vacant care m-ar incanta. Dar asta ar insemna ca intr-o luna sa incep serviciul. Sunt intr-o mare dilema.
Ca a venit vorba de biserica: voi cum faceti cu impartasitul plozilor? Sotul meu nu e deloc de acord si adevarul e ca si eu am o strangere de inima cand vad ca se foloseste aceeasi lingurita si acelasi vas pt toata lumea. Cand avea Maria 1 an am mers amandoi sa o impartasim. In fata noastra un batranel, abia se tinea pe picioare, tremura rau de tot, si parea ca vrea sa inghita lingurita cand i-a dat impartasania. Vreau sa spun ca am facut stanga imprejur si am plecat. Oare suntem noi exagerati?
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
ginye55 spune:
Fetelor, aveti cumva idee daca e vreo legatura intre existenta/lipsa tuturor liniilor din palma si eventualele malformatii/mutatii genetice?
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii