*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Multumesc fetelor pt tot , nu nominalizes ca sunt pe fuga si sigur uit pe cineva.
Otilia da iubita ai povestit tu cand ai avut botezul de certificat si chia citisem, dar cred ca mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe alta . Deci se pare ca patzanii nefericite sunt multe cu bisericile. Oricum eu nu reactionez bine in conditii de stres si cred ca pt nunta e musai sa iau o firma care sa se ocupe de toate.
Leeloo citind tot ce-ai scris despre botez chiar ca mi s-a ridicat tensiunea cu preotii respectivi...ai avut si tu multe neplaceri. Important e ca ne-am crestinat copii si cam atat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
babyzapi stiu ce zici, aici e si buba mea, nu reactionez deloc bine la stress, dar normal, important e ca ne-am botezat copii
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Miky-ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Miky-ea, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Poate daca te linistesti revine si lapticul. Dar, chiar daca nu, gandeste-te ca bebica este deja destul de mare, poti renunta fara probleme. Pana una alta continua cu mixt, eu asa procedez. |
Asa este,Aleinad,e destul de mare si oricum cum o vrea Dumnezeu!Cel mai important este sa fiu bine sa am grija de ea!Deocamdata si noi tot cu mixt mergem.Numai bine!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Z_IULIA spune:
M-am intors de la doctor!
Da, i-a facut vaccinul! Nu temperatura, nu rosu in gat, nu semne ca ar fi racit la plamani! Deci tusea provine de la mucisorii care i se duc in gat si o ineaca! Sper ca totul sa fie bine.
Am fost tare mandra de fata mea! M-a inspirat Julia asa ca am urcat-o in masina pe scaunul dinfata, am ancorat-o cu centura si...la drum! A fost super cuminte, a ras si gangurit cu asistenta. Are 66cm si 9.250kg! Am o fata mare! Si frumoasa!(ca doar si cioara isi lauda copchilu!)
O sa pun poze noi ca sa ma laud
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#
Z_IULIA spune:
Am pus poze noi la semnatura!
Cu Diana si cu Claudiu la ziua lui!
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
criss703 spune:
Miky_ea inca nu am ajuns la dr. , o sun azi sa vad ce zice , i s-a mai tras o umflatura de la ureche si putin cea de dupa gat ..mai are 3 aliniate pe frunte , poate o fi ceva alergie ieri i-am pus cereale nefierte in mar crud poate de la alea .
Cherie ma bucur ca ai mai intrat si sunteti bine , lasa cu necazul de la botez bine ca e Ale sanatos iar de slabit ai timp sa tot slabesti
Babyzapi important ca ai crestinat Strumficul , nu mai fi supi si sunt convinsa ca tot ai ceva poze faine in care apari si arati beton ca de obicei
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
Julia ca bine zici cu impartasania...inca nu l-am impartasit niciodata pe bebe, dar cu siguranta nu vrea sa-i dea cu aceeasi lingurita ca la toata lumea. O sa merg cu o lingurita din silicon si ii zic preotului ca e alergic bebe daca zice ceva.
Z_Iulia wow! Ce fata mare ai! Bine ca este sanatoasa si sper sa nu aiba nici reactii adverse de la vaccin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
citat din mesajul lui Z_IULIA Am fost tare mandra de fata mea! M-a inspirat Julia asa ca am urcat-o in masina pe scaunul dinfata, am ancorat-o cu centura si...la drum! A fost super cuminte, a ras si gangurit cu asistenta. |
ai scos airbagul de la scaunul din fata? e important sa fie scos daca e scoica montata acolo, e foarte periculos altfel. airbagul iese si in caz de accindent mic.
felicitari pentru grasunel
PS. am vazut ca vorbiti de masina. eu niciodata nu am mers cu vreuna din ele in masina nelegata corespunzator in scaun si centuri. in caz de accident oricat de mic copiii sunt cei mai raniti. eu nu ma joc cu asta, chiar nu mi se pare optional scaunul de masina ci ceva foarte important. sunt zuza in foarte multe aspecte insa cand e vorba de securitate noi avem reguli foarte stricte.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Z_IULIA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
ai scos airbagul de la scaunul din fata? e important sa fie scos daca e scoica montata acolo, e foarte periculos altfel. airbagul iese si in caz de accindent mic. felicitari pentru grasunel PS. am vazut ca vorbiti de masina. eu niciodata nu am mers cu vreuna din ele in masina nelegata corespunzator in scaun si centuri. in caz de accident oricat de mic copiii sunt cei mai raniti. eu nu ma joc cu asta, chiar nu mi se pare optional scaunul de masina ci ceva foarte important. sunt zuza in foarte multe aspecte insa cand e vorba de securitate noi avem reguli foarte stricte. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alra sar'mana pt grija. Nu am scaun pt masina. Pur si siplu am pus-o pe scaunul de langa mine(sta ff bine in fundulet) si am legat-o cu centura. Stau la 3 min (cu masina) de dispensar altefel nu aveam curajul. Am vrut sa plec cu caruciorul dar mi-a fost frica de vant, cam sufla!
Bebyzapi bine ca ai crestinat copilu. La urmator sti sigur. Eu asa am patiy la Claudiu si la Diana nu am mai uitat! sa treaca supararea. Voi sa fiti sanatosi...(Pacat ca nu se poate da reluare )
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
monicus spune:
Mie imi convine 100% ora 18.30-19.00. Daca nu se poate asa.. nu stiu daca voi veni. In timpul zilei imi este mai greu.. avem program de papa si dormit. Pup dulce pe toata lumea
citat din mesajul lui malinas Hai sa ne organizam nitel, ca maine e intalneala si nu am stabilit ora. Ca locatie ramane Cismigiu, eu propun zona intrarii principale, cea din fata primariei capiatei. Problema este cu ora, unde avem egaliate: 1. 14-14:30 (3 persoane) 2. 18.30-19.00 (3 persoane) 3. 11-12 (3 persoane) 4 persoane nu au preferinta de ora Deci, hai sa stabilim o ora. Eu nu cred ca mai pot sa intru pana deseara, asa ca sper sa nu ignorati subiectul si sa stabiliti o ora pt intalnire. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii