Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
aldaesme spune:
Vin rapid,cu viteza gandului si a vantului, cu bicicleta prin parc, ca sa pot functiona fug sa preiau cafeaua si apoi direct pe forum...fiindca da stiu...azi implinesc un an frumos
Teodora si Matei. Si trebuie sa le spun devreme, nu mai devreme decat altii se pare LA MULTI ANI!!! copii frumosi si dragi.
Sa aveti o copilarie senina, fericita si plina de dragoste si sa ajungeti OAMENI buni si frumosi!!! Pe Teodora o sa o vedem noi cat de curand cu Matei poate peste un an doi cand vom poposii la Bucuresti, sau mai stii poate
isi fac parintii lui curaj si il aduc in Belgia .
De acu un an pe vremea asta imi amintesc cat de speriata a fost Laura, cat de aproape a trait de Simona nasterea! La Dana lucrurile tin minte ca au fost mult mai calme, nu retin sigur dar parca a fost o chestie cu trebuia sa mearga la spital la o anumita ora si defapt s-a facut mai devreme .
Desi am memroie foarte buna eram atunci mai concentrata pe Simonixu ca imi era mai aproape si o mai stresam cu telefoane aiurea la spital .
Felicia de olanda, asa mi-s eu anunt tarziu...m-am obisnuit cu orice in tara asta insa nu cu planificatul petrecerilor cu luni inainte. Stiu eventual ce o sa gatesc dar nu si pe cine o sa invit. Da stiu, sunt ciudata, sa il vezi pe al meu cum ramane
cand ii zic cateodata ca gata, nu chemam pe nimeni si in ultimul moment ii spun ca o sa aiba casa plina. Bine, acu stie si el ca va fi plina...cred ca am numarat vreo 17 copii cu parintii aferenti, noroc ca mai sunt si grupuri de frati. iar grupele de varsta vor fi
majoritatea 1 an, vreo 4 de 4-5 ani, unul de 7, doi de 3 si Nicolu de cateva luni. Bineinteles ca sper sa fie timp frumos ca daca nu ne facem stiva unul peste altul in casa .
Pretty io ma risc si nu o vaccinez pana vara viitoare daca e cazul, pana atunci mai culeg informatii. Da e nasoala encefalita capuseasca dar e foarte rara asa ca sper ca n-o sa ni se intample nimic. Nu mai multumi ca eu am dat un link, restul ai facut tu si sigur ca ne vom vedea acolo.
Probabil prima intalnire va fi la un mic dejun .
Noa ca mi-am pierdut sirul gandirii, trimit pe asta si vaz daca mai apare ceva,
O zi buna si sanatate maxima!
Esme
PS. sa nu va asteptati de la mine la felicitari de zi de nume...ca io sunt geloasa ca nu am asa ceva asa ca nu felicit pe nimeni!!!-nici pe mama, tata sau frate care toti au....numa io nu...ii cinstit?
gabitzam spune:
Imi place mult Candy Dulfer, nu stiam ca le zice si din gura. Aveam un CD pe undeva cu ea, uitasem, sa-l caut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Salut!
Mati sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Teodora sa cresti mare, frumoasa ca o printesa si sa intalnesti un Fat Frumos cu care sa traiesti fericita pana la adanci batraneti!
Iulia bafta la gasit carut...noi ne folosim des de asta, dar avem si un brevi grillo...asta e ptr parc...imi place ca e micut ca o umbrela!
Merge si peste 1 an...mai e un model la Miniblu care merge pana la 36 de luni la 150 ron...ala are si copertina.
Dana super ca ati mers la concert! Asa as mai iesi si eu pe undeva...noroc cu nuntile!
Simo asa este...gratarul cel mai indicat e ala pe grill electric...cica e foarte toxica grasimea aia arsa! (chiar si ptr noi astia mari!)
Fetele am fost aseara la plimbare...fac kilometraje bune...pana cad franta...si am mers la o sala in spatele blocului...din weekend imi iau abonament full la aerobic. Au in fiecare zi de la 19 la 21...asa ca ma reapuc de miscare! Bine ca e aproape de mine! Ma gandeam sa fac si vreo 10 sedinte de electrostimulare...mi-am luat si elancyl pentru burtoi ca nu se mai poate ( dar ce scump e!!! Nici nu i-am mai zis lui Mihai ca ma toaca la cap si ma enerveaza! )
Va pup!
Reallaura spune:
siiiis daaaaaaa, ce poveste frumoasa, ce mami curajos, ce baiat minunat, . Intelepciune si har sa-i dea Dumnezeu!
la fel, pui de DanaH, Maria Teodora sa fii sanatoasa si fericita!
Miss draga mea, uuf, asa doarme si Mircea in brate la tzatza, legaat,pana imi rupe mainile sau cu capul pe umerii nostri...baieti afectuosi,calzi, ce vrei!!Miso faza cu va iert pentru urari [:-))]
IUlia bine ca au descoperi ce are...poate nu se ajunge la operatie..ca mi-e de tine, ca nu mai rezisti la atatea.
Nicole oof,cand te aud ca ai mai fi stat acasa, parca am cosmaruri eu!! Hai ca faci bb 2 si stai un an jumate sa profiti din plin...Mie oricat mi-ar fi dor de serviciu, imi dau seama ca lucrurile se schimba si ca acolo chiar eu nu voi mai fi ce am fost, ca prioritatea mea e bb acum!! E un voinicel David al tau si un frumos si seamana din ce in ce mai mult cu tine!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
mihaser, am vazut intr-o noapte, de Pasti, la Braniac (o emisiune de pe discovery ) un studiu:
-cum sa slabesti daca nu ai bani de sala
Si au luat un nene, si un antrenor, si un ceas de masurat calorii, si l-au dus la sala si pus sa alerge si sa traga de troate alea fiarele. In 40min - 520 calorii. Dar antrenoru il fluera, il alewrga,cam ca la armata!!
Apoi, au iesit in parc, intr-un loc de joaca pt copii. Si aici a alergat si invartit roata din aia de invartit copiii, apoi s-a dat in leagan cu viteza mare, apoi s-a agatsat de scara din aia de deasupra capului, ca de armata, si amers in lungul ei dus intors, tot 40min. Si au masurat caloriile. 540.
morala: nu ai bani? poti slabi jucandu-te!
Io de acu ma dau in balansoar, cica ajuta la abdomen.
Asta pt fetele care au cupii mai mari, sa se joace cot la cot cu ei in parc
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
DanaH spune:
trebuie sa mutzuemsc in continuare fetelor pt urari: esme, mihaser, reallaura. da, esme, au fsot calme lucrurile, m-au chemat mai devreme, m-au laut de pe DC, de nici nu am maia vut timp sa imi notez nr de telefon. imi amintesc si acum cum stateam cu capul la tati in poala, citeam de pe DC si suan telefonul sa ma intrebe daca am mancat ceva, si daca pot sa vin mai devreme la spital. eu i-am intrebat cand mai devreme (mai erau vreo 2 ore) si ei zic: acum. abia atunci am tremurat putzin. eu zis ca ma suna ei in 5 minute, eu m-am dus sa fac un dush, si cand am ieshit (nu auzisem telefonul din dush), mi-a zis tati ca au sunat si ca pot sa merg. acolo totul era pregatit, ma ashteptau. a mai durat vreo 2 ore si gata, mi-am vazut printzesa. ufff, acum parca ma apuca dorul de inca un bebe mic. mai vreau sa trec prin acele momente minunate. deshi si acum am in fiecare clipa momente minuante. de exemplu, azi dimineatza, a pus alexandru capul la mine in poala, si l-a vazut teodora si a venit repede (cu mersul ei cracanat si nesigur, ca omul pe luna) si a pus si ea capul pe picioarele mele. apoi am lua-to in bratze, a pus capul pe alexandru si a inceput sa il mangaie. ma topesc toata cand ii vad.
cleo, pe copii i-am lasat cu mama unui prieten, care este in vizita in olanda. este ca o a treia bunica pt copiii nostri. oricum, teodorei i-am facut eu baie, i-am facut lapticul, ea doar i-a dat laptele si l-a culcat si pe alex.
Poze
Lorich spune:
Simona draga, ce surpriza placuta mi-ai facut! Imi multumesc ca ziua de azi a inceput minunat datorita tie!
In alta ordine de idei, e zi de mare sarbatoare la noi
La multi ani Mateias scump! Viata sa fie minunata si tu sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani Teodora, o printesa cu ochi superbi, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai o viata minunata!
La multe lunite Daria, David, david-Andrei si Teodora-Larisa
Multumim de felicitari la adresa mergatorului.
Aseara am fost la maternitatea asta privata din cartier de la noi si am vizitat o mami si un baietel de 4100g si 57 cm, Doooamne mi s-a parut ata de mic, avea un capusor mic cat ... recunosc ca datele indicau ca nu era asa de mic L-am si visat cum statea acol0 mic, roz, dormind pe o parte. Gata, i-am spus lui tai ca mi-e dor de bebe mic, asa moale si neajutorat, el cica abia asteapta sa mai creasca Robert un pic sa se joace ca lumea cu el.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
fecian spune:
1Anisor!!!
Matei
Teodora
La multi ani copii frumosi, sa avei o viatza senina, lipsita de griji, multa sanatate si sa cresteti oameni mari si buni.Necazurile sa nu va atinga,iar oamenii rai sa nu ii cunoasteti!!! La multi ani,pui mici!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
socrate spune:
La Multi ani Matei!!! Sa iti de Dumnezeu sanatate si sa iti bucuri parintii. Sa ai o viata frumoasa si fericita!
La Multi Ani Teodora Maria, sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa esti.
Chiar asa anul trecut ii faceam galerie Simonei, care nu mai nastea odata cu tot cu uleiul de ricin. Nu mai zic de plimbarile pe jos pana la spital.
Il tineam pe sot la curent cu toate intamplarile si el radea de mine ca razi tu ciob de oala sparta dar tu maine te duci la nastere. Corect de altfel, dar sustin si acum asa cum sustineam si acum un an ca eu nu am avut emotii atat de mari ca el. Era terorizat saracul, la final era muuult mai transpirat ca mine.
Pe de alta parte el a vazut primul copilul, deci practic m-a batut la acest capitol.Hm
E clar ca suntem in butoiul cu melancolie. Ma gandesc sa scriu povestea primului an.
Despre carut nu am ce comenta. Eu am unul din categoria 4x4, adica mare,lat si cu roti mari cu amortizoare pe toate partile, abia incape in portbagaj, ma rupe de spate etc. Mai am unul luat din piata inainte de concediul de anul trecut de la mare, nu e la fel de mare, se inchide mai mult, dar se si cam dezintegreaza.Eu alt carut nu mai iau punct.
Sa invete sa mearga oricum ar fi mult mai putin frustrant pentru el.
Ma duc sa il schimb ca miresmele din aer anunta vizita lui nea nelu.
Reallaura spune:
Cleo pai locul de joaca va fi preferatul meu Sa vezi ce in forma o sa fiu toata vara!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE