Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

buna dimi

hooo epidurala te poate lasa paralizata nnnuuuuu fa asa ceva...tipic romainian

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

asta din gama: toata lumea se baga unde nu il doare curu....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

asta este carutul nostru:

http://www.maclarenbaby.com/us/content/view/102/494/lang,en/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui jady

buna dimi

hooo epidurala te poate lasa paralizata nnnuuuuu fa asa ceva...tipic romainian

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

asta din gama: toata lumea se baga unde nu il doare curu....

Mergi la inceput

pe portocaliu si albastru

Mergi la inceput

ok gata cu distractia pt mine voi continuati....eu plec la lucru...

o zi superba pt toate mamicile si toti bebei scumpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani MATI !
La multi ani TEODORA !

La multi ani pui frumosi! Sa va ocroteasca ingerii, sa ajungeti oameni mari si buni, sa fiti sanatosi si veseli, sa aveti doar bucurii!

Simona - m-am emotionat si am lacrimat iar la povestea nasterii lui Mati, am retrait-o iar ca anul trecut, alaturi de voi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carucior - eu sunt fan declarat Maclaren, orice model Il recomand la oricine.

Mihaser, parca tu ma intrebai. Da, il culc pe Raducu doar in body cu maneca scurta acum. Ii mai pun eventual niste pantalonasi subtiri. O data ca el nu sta invelit cu nimic si al doilea ca e cald in casa. Si asta mic e rau de caldura, cum transpira si asuda cum se irita si se spuzeste de bubite. O sa-i cumpar in weekend niste body-uri maieu, ca il vad cum se irita la gat imediat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineataaaaaaaa!

Am intrat pe fuga sa urez celor doi pui mici si speciali ce se sarbatoresc azi

Laaaaaaaaaaaa Muuuuuuuuuulti Aaaaaaaaani!

Matei
Teodora Maria

Sa fiti sanatosi, cuminti, voiosi. Sa aveti o viata frumoasa si un dram de noroc in ea!

Am fugiiiiit!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele in zi de sarbatoare pt noi. primul aniishor din viatza printzesei noastre. nici nu ne vine sa credem.
va multumesc fetelor, jady,MsBB, iulia, cleo, simonacip, gabitza, inais pt urari. sa dea Domnul sa fie asha cum zicetzi voi, fericita si sanaatoasa si sa o ocroteasca ingerii.

si vreau sa urez si eu un La Multi Ani!! din suflet lui Mateiash-dragalash. Sa te faci mare, puiule, sa fii fericit, sanatos si sa fii toata viatza o bucurie pt parintii tai.
mami de Matei, am citit aseara povestea si mi-au dat lacrimile. foarte emotzionant. asha cum zic fetele, eshti o femeie puternica, deshi eshti numai o mana de om.

fetelor, si eu sunt cam euforica azi. incerca sa imi amitnesc trairile pe care le aveam anul trecut la aceeashi ora. pe drum catre shcoala lui alex mi-am amintit ca si anul trecut era acelashi soare cald, aceeashi lumina, dar la fel de frigutz. iar eu aveam asha nishte sentimente contradictorii.... pe de o parte abia ashteptam sa o vad pe printzesa, pe de alta imi era teama. dar ce va spun eu voua, parca voi nu atzi avut aceleasi trairi.

asha ca azi nu cred ca o sa fac mare branza pe la shcoala. dar trebuia sa fac act de prezentza.

teodora a fost azi ceva mai miorlaita. nu shtiu ce a avut, era shi putzin roshiutza in obrajori, poate ca ne ashteapta o raceala, deshi febra nu avea. dar vedem noi ce si cum.
alex este cu mult mai bine. pana la urma vad ca si-au facut efectul inhalatziile acelea. mai tusheshte, dar mult mai rar si nu mai are suieratul acela care ma inspaimanta. azi merge la scoala. dar apoi are doau saptamani de vacantza. numai ca el o sa mearga in continuare la gradinitza, ca noi nu ne putem lua liber toata perioada. noroc ca vin si pe aici nishte sarbatori, ziua reginei, alte zile, asa ca eu os a am liber sapt viitoare de miercuri pana joia cealalta. sa vezi leneveala...

noi nu shtim daca o sa facem mare petrecere in weekend. cred ca o sa vina numai finutzele noastre gemene si cam atat. majoritatea prietenilor sunt plecatzi. dar nu e bai, ca petrecem noi patru. si asha vreau sa ii propun lui tati sa facem o vizita intr-un parc de distractzii, ca nu am mai fost de multicel.

aaa, mai vroiam sa va spun: aseara am fost la concert cu tati, la Candy Dulfler, saxofonista aceea care canta Lily was here. eu habar nu aveam ca este olandeza tipa. cand am vazut ca incepe sa vorbeasca in oladneza, am zis ca shtie si ea doua cuvinte, acolo, dar ea nu se mai oprea. abia dupa aceea mi-a zis sotzul.
Am plecat cam indoita, nu prea aveam chef, nu shtiam cum sa ii spun lui tati ca daca este plictisitor, sa mergem acasa. ei bine, a fost asha de fain ....nu mi-a venit sa cred. eu nu shtiam ca ea cinta si din gura. si a avut un band... super tare. mi-a placut ca in jur erau numai oameni de la 40 ani in sus, unii venitzi cu copiii. si mai mi-a placut ca a fost o sala mica, am stat la 2m de scena.
a fsot tare frumos si i-am spus lui tati ca mai vreau sa emrgem al concerte din astea micutze, dar super faine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danaH, normal ca stim saxofonista, toata adolescenta noastra a fo urmarita de Lilla was here! super ca ati fo la contzert. Cupiii cu cine i-ati lasat?
Lasa ca trece si ziua asta de munca si dupa aia dezmatz

Bancuri:

Pe inserat, taranul Ion sedea pe prispa casei rasfoind ziarul Times,
fumand o havana si savurand un whisky....
La un moment dat, dinspre grajd se aude vocea Mariei, nevasta-sa:
- Ioane, vino sa mulgi vaca!
La care, Ion, dupa ce scutura scrumul, soarbe o inghititura si intoarce
pagina la ziar, zice alene:
- Don't disturb me!
Mai tarziu, Maria:
- Ioane, haide ma sa mulgi vaca ca bate din copite!!
Ion, la fel:
- Let me cool!
In cele din urma apare Maria, facuta foc, cu mainile in solduri:
- Ioane, mulge ma vaca ca trage sa rupa lantu'!
Calm, taranul Ion scutura trabucul, impatureste ziarul, mai trage un
gat din bautura si in sfarsit zice:
- Baby, let me tell you something: I think you've got an obssesion!!!

------------------------------
------------------------------------------
------

Un american si un roman stau de vorba.
Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob
Hope and Johnny Cash!
Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no
cash
------------------------------------------------------------------------
------.

Mergi la inceput