Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
Danicris spune:
Si uite-asa plang eu la 5 dimineata de l-am speriat pe sot, a crezut ca imi este rau. Simonacip, povestea nasterii lui Matei m-a emotionat foarte tare, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, norocos si sa va bucure fiecare clipa.
La multi ani, Matei !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MsBB spune:
TREZIREA!!!!
E rost de chefuiala . Hai ca nu va trezesc asa brusc fara un remediu .
LA MULTI ANI !!!
Sa fi sanatos Mati, sa te bucuri numai de impliniri in viata, fie ca viata ta sa fie lina si frumoasa, plina de realizari!
Simona, mamico, sa te bucuri de baietii tai frumosi, felicitari pentru miunea ta , sa dea Dumnezeu sa ti se intregeasca familia si cu o fetitza, asa cum iti doresti iar voi toti sa fiti fericiti - ca-n povesti - pana la adanci batraneti!
MsBB spune:
LA MULTI ANI !!!
Frumoasa mica Teodora - Maria , sa fi sanatoasa, sa cresti mare, sa ai numai si numai realizari , sa faci pace cu patutul tau si sa fi iubita!
Felicitari pt cele 11 lunitze : DARIA MARIA si deasemenea felicitari pt cele 10 lunitze David , DAVID ANDREI si Teodora Larisa
iulia83 spune:
neatza
Simona, m-ai terminat cu povestioara nasterii lui Mati
Cine-i nascut in APRILIEEEE, hai sus, hai sus, hai sus!!!
LA MULTI ANI FERICITI PUILOR CARE AZI IMPLINESC ANISORUL!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiascaaaaa, laaaa muuuulti aaani!!!
MATEI, TEODORA MARIA
Sa va dea Dumnezeu muuulta sanatate si intelepciune! sa va iubiti parintii si sa-i respectati
La multe lunite DARIA MARIA pt cele 11 lunite
La multe lunite puisor neastamparat DAVID, s-o lasi pe mami mai usor sa mai doarma si ea cu tati
La multe lunite celorlalti puisori care sarbatoresc azi, DAVID ANDREI si TEODORA LARISA
Acest mesaj este exclusiv pt urari, daca apar manifestari PLACUTE, mai stati pe langa noi sa va mai uram pana la 100 de ani!!!
MsBB spune:
Dani - ma bucur sa te revad
Laura, Nicole - multumesc pt incurajare! Iata ca inca trebuie sa stau si sa fierb in suc propriu . A fost tati dupa rezultate si nu erau gata ( nush ce problema ) asa ca astazi cum face oki il dau afara din casa - sa-mi aduca rezultatele in dinti .
Simona - am citit povestea pe nerasuflate - cu toate ca imi amintesc perfect detaliile - am savurat intreaga poveste, incepand cu plimbarea ta la urmata de Mati pe val . Ti-am zis ca esti o femeie puternica? Uite ce frumos si grasan ai adus tu pe lume! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine , chiar daca epidurala aia a ramas in buzunarul tau .
Jady - sa-l stapaniti sanatosi ! F faine MACLAREN
Iulia - si noul nostru carut tot Douceur este si sunt multumita de el. Se strange bine si este usor de manevrat. Ocupa infinit mai putin spatiu decat cel veki. Vleau si eu la . Pana la urma unde v-ati hotarat sa mergeti?
Bai - interesanta metoda de innoire . Eu, fraiera,cu ai mei incercam cu frumosul si ramaneam cu dosul
Lilly - mai sa lesin cand am vazut o poza de a ta . Semeni atata de bine cu o fosta colega de a mea intr-o poza ca eram mai-mai sa sar - sa zic ROXANAAAAAAAA?????
Ti-am admirat frumusetea ROZ si - ca o floare printre flori!
Magdone - bine macar ca ai avut nitzel timp sa ne
Ca-eric - mandra mea am vazut ca se descurca destul de bine cu bucatile - dar nu pot sa-i dau o masa numai cu bucatati pt ca se leneveste/plictiseste. Prefer sa-i dau pasat si bucati asa din cand in cand . Cu fructele fac ca si Magdone - le curat de coaja si apoi ii dau fructul intreg - se mozoleste, mai musca , mai linge, mai suge - per total e k , nu stau cu frica-n san ca se ineaca.
Am incercat sa-i rup si din carnitza bucati mici si le-a mestecat ca baba acolo - jinjie pe jinjie dar dureaza o veshnicie - zici ca mananca opinci , ma ia sa-i dau asa mancarea.
iulia83 spune:
MsBB, mi-ai spart urechile cu tobele alea. Multzam de coffee, o am in fatza, azi chiar m-am trezit greu, ca aseara am dormit tz, nu ma mai lua somnul..of, of, unde-i Ene cand ai nevoie de el? Azi dimineata i-am tras una fetii in somn de a inceput sa chiraie. visam ca ma certam cu cineva si am dat o stanga de l-am indoit, iar fata era exact pe directie (in realitate) s-a sculat plangand. am bagat suzeta, am mers in zig-zag de ameteala pana la bucatarie, am facut laptele rpd, si a readormit, dar agitat si nu pana la 8 ci pana la 7 si 10. asta da razbunare
a inceput sa dea rod faptul ca nu i-am mai dat mese noaptea, acum nu se mai trezeste deloc, nici sa ia ceai. are deja 2 sapt de cand face asa MISS, tie, in special, iti dorec lafel
azi cred ca vine cornel acasa, i-au facut ecografia, i-a iesit la rinichi ceva. si soacra-mea a fost operata de 2 ori la rinichi, socru-meu are fierea scoasa are cu cin sa semene..amandoi sunt cu sanatatea in pioneze. sa vb cu soacra-mea ca el nu stie sa-mi explice exact ce si cum i-au iesit analizele.
fie-mea batzaie din fundulets pe muzica house e asa de tare, am observat ca-i place zilele trecute, cand ne plimbam toti 3 prin mall si intrand intr-un magazin unde era muzica house-techno, ea batzaia la mine in brate de-mi rupea mainile, chiar si vanzatoarele s-au mirat de ea macar am gasit solutia, cum sa scap de ea pana postez si eu un mesaj doua si-mi beau cafeaua....
o zi buna sa avem...
edit: MsBB, mergem la MAMAIAAAAAAA platit bilet, tot!!!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB TREZIREA!!!! E rost de chefuiala . Hai ca nu va trezesc asa brusc fara un remediu . LA MULTI ANI !!! Sa fi sanatos Mati, sa te bucuri numai de impliniri in viata, fie ca viata ta sa fie lina si frumoasa, plina de realizari! Simona, mamico, sa te bucuri de baietii tai frumosi, felicitari pentru miunea ta , sa dea Dumnezeu sa ti se intregeasca familia si cu o fetitza, asa cum iti doresti iar voi toti sa fiti fericiti - ca-n povesti - pana la adanci batraneti! Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
cata galagie.....
La multi ani matei + Teodora Maria, sa creshteti mari, sanatosi, voiosi, si sa bucurati pe mamici si tatici si fratiori!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Magne, Cadinutza, aelita, Jady, Danicris, MsBB, Iulia, Cleo
fete dragi. Va multumim de urari si uram si noi Teodorei de DanaH, lui David de Miss si Dariucai
MsBB mulyumim de coffee, miroase nemaipomenit
Lorich, uraa!! Robertzel a luat-o la picior!!
MsBB, pupici la amindoua ca ati suferit amindoua la analize sunt sigura. Noi n-am mai fost intepati, mi-a spus dr sa vin marti la vaccin. Toate bune, sper sa mai fie Mati sanatos si atunci. DOamne AJuta!
Ca_eric, asa e, casa e casa oricum ar fi...
Lily, cit se scumpa e Julia si ce pozici minunate cu lalelele acelea superbe!! SI ce slaba esti si tu. Huuo si tie!
Iulia, noroc ca ai intrebat-o tu pe CLeo de carut, poate ma hotarasc si eu pana la urma. Multumim de poza cu carutul CLeo
Sis, deci asa cu Mirci, tace si le face..HmmPupam dintisorii aia scumpi
Miss, misto faza cu educatul papilelor gustative.. Eu le educ mereu invers, adica le tot dau ce le place...Nu e bine deloc.
Mihaser, asa stiu si eu de carnea de porc, nu se da pina la 3 ani, la fel gratarul de orice fel. Cica grasimea aia care se scurge se imbiba apoi sub forma de fum in carne si e f nociva...
Nicole, natural 100% fata strigate. Bravo Mati al meu tot 11300 avea acum 2sapt. Cred ca totusi David al tau e mai inalt, al meu pare mai indesat parca. Ma, eu mai am un an de stat acasa, dar ma gindesc cu groaza. Brrr!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Simona - am citit povestea pe nerasuflate - cu toate ca imi amintesc perfect detaliile - am savurat intreaga poveste, incepand cu plimbarea ta la urmata de Mati pe val . Ti-am zis ca esti o femeie puternica? Uite ce frumos si grasan ai adus tu pe lume! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine , chiar daca epidurala aia a ramas in buzunarul tau . Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
puternica cu gindul la anestezie ca altfel...Imi facusem fixatie pe epidurala aia, mai bine n-o aveam la mine. Rusinica mie am nascut si repede...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
jady spune:
buna dimi
MsBB-multumim de cofee
simonacip- intradevar are dreptate MsBB,esti puternica cu sau fara epidurala,am auzit comentarii de genul:hooo epidurala te poate lasa paralizata nnnuuuuu fa asa ceva...tipic romainian,si in plus nu stiu cum la durerile pe care le aveai nu ai luato la bataie pe doamna moasa care te tot ducea cu vorba ,cand eu imi aduc aminte ca aici deja la 2 cm dilatatie eu am cerut epidurala si in 10 min nu am mai simtit nimik,asta la 10 dimi,iar pana la 6.30 ce eu am nascut la aproximativ un interval de 2 ore mai imi aministrau o doza cum aveam in spate sonda lasata...