Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
cadina spune:
La multi ani, Teodora, sa fii fericita, sanatoasa, sa iti bucuri parintii!!!
Dragelor, am o rugaminte la voi: recomandati-mi si mie un premergator din acela care se impinge, nush cum se numeste... Vreau sa-i iau lui Cosmin sa invete sa mearga si sa nu mi-l mai tina toata lumea, asa toti cred ca acu cade baiatul si hai sa-l tinem... iar eu innebunesc.. Sunt de acord sa fie protejat, dar nu cocolosit si tinut ca un bb de 7 luni.
Plssssss....
Micaela06 spune:

La Multi Ani Matei si Teodora!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Sa aveti parte numai de bucurii 
La multe lunite Daria Maria pentru cele 11 !
La multe lunite David pentru cele 10! Ca noi suntem in grupa piticilor aici 
Daria
Lorich spune:
Adina, de asta zici ?
Este un Vtech - First steps baby walker http://www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=588; l-am vazut si la Miniblu la acelasi pret (mare, c3-i drept)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mi_bebelina spune:

Matei si Teodora Maria
[green]Sa fiti fericiti, sanatosi si la punga grosi![/green]
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mihaser spune:
Cleo pai cine crezi ca se dadea aseara in leagan in parc? Eu cu Eli...problema e ca ne incadram la mustata in cele 69 de kg permise
..asa ca tre sa dau jos ptr ca Eli evident va pune pe ea!![]()
Si noi avem premergator ca Robert, dar Eli nu prea se omoara sa mearga cu el...Cristi in schimb l-a folosit!
Micaela unde sunt pozele voastre?
Va pup! Ma duc sa caut povestea lui Mati!
MsBB spune:
Lunga dimineata - am apucat sa-mi pensez sprancenele ca eram ca Albulescu , nu stiam ce-mi obtureaza vederea
, mi-am facut mani si pedi
sunt si io cocoana
. Normal, totul sub atenta supraveghere a supervisorului Andra
care intre timp s-a gandit sa verifice si daca am aranjat corect hainele ei - asa ca le scos pe toate si a facut vraiste
- si-a pilit si ea unghiile , si-a facut de treaba cu oja mea , la un mom dat am si scapat oja pe canapea
noroc ca era in acelasi ton 
Acum a picat franta la
.
Nu mai bine mai citesc
si eu pe aici un pic ![]()
Asa mai aflu si eu de Maria lui Cleo si de an obssesion
, apuc sa iau pulsul evenimentelor in Olanda si sa vad ce euforica e DanaH, descopar ca Mihaser are ganduri mari de
BRAVO si multumita lui Cleo realizez ca si io bag fitness la greu
, scuza sa bag mancare ca
, sa dea Domnul sa te faci manechin
, Lorich care viseaza
cu oki deschisi la urm bb
, Socrate a mai dat un strat de praf de pe amintiri si mi-am adus si eu aminte de uleiul de ricin
dar tare comice imi par acum fazele de atunci
, numai in pielea lui Simona
numai sa nu fi fost
, am vazut si niste figuri asa pe fuga
: inais , fecian,micaela,mi_bebelina , socrate ametsita de miresme
, Cadina in cautare de motorizare pt Cosminel
( vad ca deja te-a ajutat Lori noi avem de la Vtech
)
noastra!
MsBB spune:
Ufff mama ei de treaba ! Fir-ar sa fie! Chiar speram sa fie analizele bune ori cel putin mai bune
.
Acum a venit tati acasa cu analizele si aceleasi valori sunt mari - duble si un pic peste val normala 

.
OFFF - imi ies pe nas medicii astia 
Acum nici macar scuza ca poate de la medicamente o fi modificate val nu o am . Are mai mult de o luna de zile de cand nu a luat absolut nimic in afara de hepatoprotectoare.
Bai ce m-am ... ![]()
![]()
![]()
Ma duc luni sa le repet in alt loc dar parca simt ca in zadar...
noastra!
cadina spune:
Vai Lorich, ce dulce e Robert... si ce frumos merge...

Ceva in genul ala caut si eu... cred ca-si merita banii, nu...?
Lilly79 spune:
Merci fetelor pt aprecieri la adresa pozelor.
Ieri am fost degeaba pana in mall pt ca am gasit carucior sport-umbrela doar pe albastru.Dar macar am facut o "excursie" cu Julia in brate pana acolo.Noroc ca am gasit cos de cumparaturi cu masinuta in fata si-asa ne-am putut plimba prin mall.
Reallaura ce de dintoci are Mirci.Normal ca deaia nu vroia sa manance.Si Julia a refuzat mancarea in perioada cand i-au iesit dintii 3 si 4.La dintele 5 si 6 a trecut pe mancatul degetelor proprii
Inca le mananca pt ca nr 6 se lasa asteptat cam de mult timp.
cleo ma batea gandul sa cumpar de pe net caruciorul pe care il ai tu, dar as fi vrut sa o pun pe Julia in carucior sa vedem daca ii place.Pe site s-a scumpit, e 180.Era 150, dar cu criza asta, au mai pus si ei la pret
.
MissParker eu am crescut la tara, dar nu am auzit niciodata de besina porcului.Am cautat pe internet si cica papadia="besina-porcului".Ciudat, dar daca asa scrie.Am mai gasit pe alt site ca si la buretele cerbilor tot asa i se mai spune.
simonacip ce emotionanta e povestea nasterii!!!
Si ce repede ai nascut.Eu am tras 8 ore, dar eu stiam de la inceput ca nu vreau anestezie, asa ca stiam ca trebuie sa indur pana la capat.Si eu am uitat toate respiratiile Lamaze; mi-am amintit la expulzie cum se respira si impinge
.
Wow, Matei are 1 anisor.
La multi ani! Matei 

Sa cresti mare si sa fi sanatos, cuminte si sa ai parte numai de bucurii si realizari.
Asa, si pt ca am inceput cu urarile pt M&M care implinesc astazi 1 an, ii urez si fetitei de DanaH :
La multi ani! Teodora Maria 

Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, frumoasa, cuminte si sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri
MsBB poate am o sora geamana
pe care nu o cunosc ![]()
Lorich nu am citit tot capitolul trecut, dar inteleg din postarile fetelor ca a luat-o Robert la picior.Felicitari pt mergaret.Acum am vazut si filmuletele unde merge Robert.Ce scump e.
cadina si noi avem premergatorul de la Vtech pe care ti l-a aratat Lorich.Si Julia merge cu el, dar trebuie sa fiu dupa ea sa il intorc, ca nu avem pista prea mare prin casa ![]()
Trimit acum, si ma intorc sa citesc capitolul trecut.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
MsBB spune:
Oare Mishutza ne mai citeste?
Stiu ca a avut aceiasi problema cu rezultate rele la ficat. Mishutza - cam la ce perioada ai repetat tu analizele? si cum au fost rezultatele? ameliorare simtitoare deodata? ori a fost un proces mai lung? Ce ai luat in per aia? daca iti mai amintesti?
noastra!