Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

La multi ani, Teodora, sa fii fericita, sanatoasa, sa iti bucuri parintii!!!

Dragelor, am o rugaminte la voi: recomandati-mi si mie un premergator din acela care se impinge, nush cum se numeste... Vreau sa-i iau lui Cosmin sa invete sa mearga si sa nu mi-l mai tina toata lumea, asa toti cred ca acu cade baiatul si hai sa-l tinem... iar eu innebunesc.. Sunt de acord sa fie protejat, dar nu cocolosit si tinut ca un bb de 7 luni.
Plssssss....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Matei si Teodora!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Sa aveti parte numai de bucurii

La multe lunite Daria Maria pentru cele 11 !
La multe lunite David pentru cele 10! Ca noi suntem in grupa piticilor aici

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adina, de asta zici ?
Este un Vtech - First steps baby walker http://www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=588; l-am vazut si la Miniblu la acelasi pret (mare, c3-i drept)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Matei si Teodora Maria
[green]Sa fiti fericiti, sanatosi si la punga grosi![/green]

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cleo pai cine crezi ca se dadea aseara in leagan in parc? Eu cu Eli...problema e ca ne incadram la mustata in cele 69 de kg permise ..asa ca tre sa dau jos ptr ca Eli evident va pune pe ea!

Si noi avem premergator ca Robert, dar Eli nu prea se omoara sa mearga cu el...Cristi in schimb l-a folosit!

Micaela unde sunt pozele voastre?

Va pup! Ma duc sa caut povestea lui Mati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Lunga dimineata - am apucat sa-mi pensez sprancenele ca eram ca Albulescu , nu stiam ce-mi obtureaza vederea , mi-am facut mani si pedi sunt si io cocoana . Normal, totul sub atenta supraveghere a supervisorului Andra care intre timp s-a gandit sa verifice si daca am aranjat corect hainele ei - asa ca le scos pe toate si a facut vraiste - si-a pilit si ea unghiile , si-a facut de treaba cu oja mea , la un mom dat am si scapat oja pe canapea noroc ca era in acelasi ton
Acum a picat franta la .
Nu mai bine mai citesc si eu pe aici un pic

Asa mai aflu si eu de Maria lui Cleo si de an obssesion , apuc sa iau pulsul evenimentelor in Olanda si sa vad ce euforica e DanaH, descopar ca Mihaser are ganduri mari de BRAVO si multumita lui Cleo realizez ca si io bag fitness la greu , scuza sa bag mancare ca , sa dea Domnul sa te faci manechin , Lorich care viseaza cu oki deschisi la urm bb , Socrate a mai dat un strat de praf de pe amintiri si mi-am adus si eu aminte de uleiul de ricin dar tare comice imi par acum fazele de atunci , numai in pielea lui Simona numai sa nu fi fost , am vazut si niste figuri asa pe fuga : inais , fecian,micaela,mi_bebelina , socrate ametsita de miresme, Cadina in cautare de motorizare pt Cosminel ( vad ca deja te-a ajutat Lori noi avem de la Vtech )

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Ufff mama ei de treaba ! Fir-ar sa fie! Chiar speram sa fie analizele bune ori cel putin mai bune .
Acum a venit tati acasa cu analizele si aceleasi valori sunt mari - duble si un pic peste val normala .
OFFF - imi ies pe nas medicii astia
Acum nici macar scuza ca poate de la medicamente o fi modificate val nu o am . Are mai mult de o luna de zile de cand nu a luat absolut nimic in afara de hepatoprotectoare.
Bai ce m-am ...
Ma duc luni sa le repet in alt loc dar parca simt ca in zadar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Vai Lorich, ce dulce e Robert... si ce frumos merge...

Ceva in genul ala caut si eu... cred ca-si merita banii, nu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Merci fetelor pt aprecieri la adresa pozelor.

Ieri am fost degeaba pana in mall pt ca am gasit carucior sport-umbrela doar pe albastru.Dar macar am facut o "excursie" cu Julia in brate pana acolo.Noroc ca am gasit cos de cumparaturi cu masinuta in fata si-asa ne-am putut plimba prin mall.

Reallaura ce de dintoci are Mirci.Normal ca deaia nu vroia sa manance.Si Julia a refuzat mancarea in perioada cand i-au iesit dintii 3 si 4.La dintele 5 si 6 a trecut pe mancatul degetelor proprii Inca le mananca pt ca nr 6 se lasa asteptat cam de mult timp.

cleo ma batea gandul sa cumpar de pe net caruciorul pe care il ai tu, dar as fi vrut sa o pun pe Julia in carucior sa vedem daca ii place.Pe site s-a scumpit, e 180.Era 150, dar cu criza asta, au mai pus si ei la pret .

MissParker eu am crescut la tara, dar nu am auzit niciodata de besina porcului.Am cautat pe internet si cica papadia="besina-porcului".Ciudat, dar daca asa scrie.Am mai gasit pe alt site ca si la buretele cerbilor tot asa i se mai spune.

simonacip ce emotionanta e povestea nasterii!!!
Si ce repede ai nascut.Eu am tras 8 ore, dar eu stiam de la inceput ca nu vreau anestezie, asa ca stiam ca trebuie sa indur pana la capat.Si eu am uitat toate respiratiile Lamaze; mi-am amintit la expulzie cum se respira si impinge .
Wow, Matei are 1 anisor.
La multi ani! Matei Sa cresti mare si sa fi sanatos, cuminte si sa ai parte numai de bucurii si realizari.

Asa, si pt ca am inceput cu urarile pt M&M care implinesc astazi 1 an, ii urez si fetitei de DanaH :
La multi ani! Teodora Maria Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, frumoasa, cuminte si sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri

MsBB poate am o sora geamana pe care nu o cunosc

Lorich nu am citit tot capitolul trecut, dar inteleg din postarile fetelor ca a luat-o Robert la picior.Felicitari pt mergaret.Acum am vazut si filmuletele unde merge Robert.Ce scump e.

cadina si noi avem premergatorul de la Vtech pe care ti l-a aratat Lorich.Si Julia merge cu el, dar trebuie sa fiu dupa ea sa il intorc, ca nu avem pista prea mare prin casa

Trimit acum, si ma intorc sa citesc capitolul trecut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Oare Mishutza ne mai citeste?
Stiu ca a avut aceiasi problema cu rezultate rele la ficat. Mishutza - cam la ce perioada ai repetat tu analizele? si cum au fost rezultatele? ameliorare simtitoare deodata? ori a fost un proces mai lung? Ce ai luat in per aia? daca iti mai amintesti?

Mergi la inceput