Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
katalyna spune:
sunt niste periute de 'dinti' cate 3 la set, de fapt o periuta de dinti si celelalte niste ciudatetii dar sunt speciale pt dintii lor. pasta de dinti nu trebuie pusa inca.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
aa si inca de la primii dinti ii putem spala. noi nu avem inca dinti.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
Caprioara spune:
Helau,
Cu intarziere uram si noi sarbatoritilor de Sf Gheorghe multa sanatate si bucurii
!
Si
La multe lunite
pepenasilor nascuti in zi de 23 si in zi de 24!
Sanatate bolnaviorilor si
sa treaca repede!
Noi suntem bine, nu am mai facut febra si am inceput sa mancam mancare solida, cantitati aproape normale pentru ea. Azi am fost si afara
. In rest, am fost eu cam prinsa cu diverse si nu am prea avut timp de calculator.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Gini75 spune:
Neata!
Multumesc de incurajari.
iriss, din ce am vazut eu, sunt mai bune ofertele last minute, dar (e un mare dar) alegi din ce ramane. Din ce am vazut tu preferi anumite hoteluri, asa ca e putin probabil sa gasesti oferte last minute chiar la astea.
monalac, nu e numele meu asta, multumesc oricum. Felicitari pentru cel mai mare pepenas!
katalyna, nu pui si tu niste poze cu puii tai?
O zi buna!
flo1980 spune:
Neatza!
?
David Andrei de lcazangiu 
Cu spalatul pe dinti, eu am mai zis....l-am spalat pe Alex cam pe la 1,5 ani caci lui i-au iesit primii dintisori la 1.2 ani.
Pasta am luat de copii, cu fluor mai putin in ea, asa au toate....
Findca si azi e sarbatoare, leneeeeviiiimmmm ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Kimmy spune:
Neatzaa!
Flo
,mersi de cafea,prinde bine,ca sunt asa de obositaaa.Desi am doarmit bine,timi ca de obicei,a adormit la 20:30,si ne-am trezit la 8:30,cu pauza de laptic la 6.In schimb m-a obosit ziua de ieri,ca ne-am intalnit cu Atebeu
,si ne-am plimbat vreo 5-6 ore.Nu ca ar fi asa de mult,dar eu sunt obisnuita sa o plimb in doua ture,maxim cate 2 ore
.Oricum,abia astept sa ii vad din nou,sunt tare tare scumpi,si mami si Nick 
In rest,o fi auzit pe undeva ieri,si zice intr-una aaiaiai,de-mi vine s-o manc.La aproape 10 luni mai zice cam asa:
dada,baba,mama,tata,taitai(face si cu mana),nene(matusa),papa(dar nu neaparat cand ii e foame),caca(nu neaparat cand a facut)
S-a bronzat putin la manute si obrajori(la fel si mami
)
Cred ca iese si dintele nr 4,si astept cu nerabdare sa vad care va fi diferenta dinre asta,si cel pe care l-a rupt(sau nu...ca sunt in dubii
,ma gandesc ca poate era gingia asa aiurea inflamata,pentru ca dintele ce iese acuma e mult mai lat decat ce am presupus ca s-a rupt...
ajuta)
La mine casa e vraiste,eu sunt grasa...nu ma pot tine de cura,sunt o mancacioasa si o pofticioasa...in ritmul asta ma fac cat china,si nu glumesc!
Am cantarit-o pe Timi la Atb,imbracata 9,900,fara hainite 9,150
la 10 luni fara 4 zile(trec si in tabel).Lungimea habar n-am,am masurat-o cu soacra,dar nu prea statea.Avea cam 72 la 9 luni jumate(il trec si ala,informativ)
Va pupic si mai revin.Acu tre sa ma joc cu ea ca se plictiseste 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
gallyb spune:
HRISTOS A INVIAT!
Am ajuns si noi de la bunici, a fost frumos, aer curat. Noua ne-a placut Xeniei nu, toata lumea a tabarat pe ea si ea plangea, nu manca, dupa fiecare biberon cu lapte varsa...Cred ca nu i-a priit clima de acolo.
dana81 spune:
Neatza!!!
BOBITA
multumesc mult, deja e mai bine,e rubeola dar e o forma usoara, a inceput sa manance si parca nici nu mai plange asa din orice...asa e vom mai avea de infruntat multe de acum
Tecky nici eu nu am avut nci o boala a copilariei asa ca ma astept sa fac si rubeola in curand
Din capitolul NU FACETI CA NOI...inainte de florii am fost in Real unde era ffff aglomerat, am vrut sa nu intram dar nu mai aveam lapte, etc chestii bebelusesti si am intrat, nu am stat mult dar cred ca a fost de ajuns sa contactam virusul...asta e
Camy
ce face samburelul?Tu cum te mai simti?
Carmenela pupam Regina, off prin cate a mai trecut si ea
Capri ma bucur ca Ilincu e mai bine
Iriss cred ca daca i-as spune cu toate ca ii amintesc cate ceva de cate ori am ocazi dar cu un ton pasnic, i-ar intra pe o ureche si i-ar iesi pe alta
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
M&M spune:
.. va citesc, dar nu am chef de scris...De fapt nu am chef de nimic!!!..
Cristina, mami de Mihaita 
O sansa pentru Stefanel