Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
iriss27 spune:
dana81, fa-te ca nu o auzi pe mama ta, daca iti permiti, atrage-i atentia ca un copil are si bunici , nu numai parinti si ca ri-ar prinde bine putin ajutor decat comentarii.
gini, tu zici ca ofertele last minute sunt mai bune decat cele early booking? mama ma-sii ca nu ma pricep la astea si am scotocit pe net de m-am saturat. Unde mai pui ca prima oferta cred ca avea vro suta de hoteluri. Nu situ cum aia pot sa aiba asa ceva si noi nu.
Deci, in top 3 la noi se afla:
1. www.royaldragon.com/" target="_blank">Royal Dragon
2. www.akkahotels.com/eng/index.asp?page=akka_antedon" target="_blank">Akka Antedon
3. www.limakhotels.com/limra/en/index.html" target="_blank">Limak Lara
Intre ultimele 2 numai stiu exact ordinea. Primul a fost deschis anul trecut, au camere mari, au si parc de distracti pt copii, cu invartitori. Am citit review-uri ok despre el.Voi mai merge la agentii sa imi zica care e mai ok pt noi.
Si nu ma pot abtine sa nu zic, bai anko, ce o fi asa naspa sa faca pipi pe parchet? mie de pat si de mocheta mi-e groaza, ma rog, mocheta o schimb la vara, sper sa pun parchet, dar ... saltelele nu prea am de gand. O data si o data o sa invete ea cum e cu tarasenia asta cu vcu.
Azi am fost la o prietena cu 2 copii de-o seama fiecare cu ai mei, sa vezi cu 4 ce nebunie e, eram 2 mamici si sa vedeti ce dezastru a fost casa aia dupa ... ptiu, peste vreo sapt ii invit la noi, sa vedem ce va iesi 
Ieri mi-au cazut amandoi, David din pat si Yvo de pe pervaz (aici a fost vina noastra ca am pus-o, dar asta e), ma bucur ca sunt ok amandoi, nu au avut nimic.
Dar ma si distrez cu ei, mie chiar imi place cu amandoi, cred ca sunt masochista ![]()
Ce sa ii dau lui Dav de dimineata. La 11 mananca para cu branza.
Ce fructe mai dati voi, in afara de mere, banane si pere? Cred ca s-a cam sictirit de pere , merele nu-s extrordinare, raman bananaele care il cam constipa, so mai rarut.
Au oferta la Carrefour la poze Eu ma gandeam ca e misto sa le fac carte primul an din viata,
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
bujo spune:
Hristos a inviat!!
Noi am fost plecati la socri si apoi la niste prieteni la Iasi. A fost fain in mare, dar obositoare toata umblatura asta.
Am fost la profa la Bacau ca altfel ne-o luam zdravan. Am fost la Iasi la gradina botanica si tare i-a placut lu Filip prin iarba. Sper sa reusesc sa pun si io niste poze. Pupici
bujo mami de Filip
Tecky spune:
Aoleu ce ma speriati cu varicela si rubeola....
Eu nu am avut varicela si o sa fac cand va face si Ralu....
iriss mai poti da si pepene galben,mango.
Didi81 spune:
Iriss, eu ii mai pun Aidei in cereale sau branzica uneori si bucatele de kiwi fara samburi sau ananas sau putin suc de portocala. Am mai incercat si caise deshidratate si rehidratate; am in congelator visine congelate din care ii mai pun uneori 2-3 in compotel pt ca ii place sa fie acrisor
.
EDIT: si gutuie poti sa ii mai dai
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Tecky, ne luam de mana pt ca nici eu nu am avut bolile copilariei 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
bobitamica spune:
Nu am citit din urma...citesc si revin
Vreau sa raspund DANEI..o mananca un pic,dar nu ai ce sa ii faci,eu o mangaiam usor pe burtica..dar incearca sa stai calma. Nu mai plange. Nu ai ce sa ii faci. O sa fie bine!!! Asa am patit si eu. Iti spun din experienta.In 2 zile se umple de bubite si in 2 zile vor disparea. E bine sa o vada cineva sa stii exact. Daca mai face febra desi nu ar trebui sa ii dai doar antitermice...
Curaj mamico,pentru ca e abia inceputul!!! eu cand ma gandesc ce ma asteapta...trebuie sa le luam pe toate incet.
revin
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
diarux spune:
MONAstiu ca se apropie un anisor la CODRIN. vreau sa te intreb ceva despre vaccinul de un an. poate stii mai multe ca estri cel mai aproape.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
bobitamica spune:
Am plecat la 
Va doresc sa aveti o noapte linistita....cu bebei care sa doarma
...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
Tot uit sa intreb: cand incepem sa ii spalam pe dinti si cu ce fel de pasta de dinti?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg